|
![]() |
#1 |
provokator
Datum registracije: Mar 2008
|
Problem sa gašenjem i paljenjem
Ovako, događa mi se jako čudna stvar, dođem u subotu doma i vidim komp upaljen a znam prije nego sam išo van ugasio ga. Vidim ekran blinka (kao screen saver) pomaknem miša ništa, ![]() ![]() Imam epox 8 rdaei+ amd athlon xp 2200+ 1 gb ddr 400 kingmax ati 9550 256mb ddr2 80 gb seagate baracuda 7200 rpm napajanje neko nemam pojma od 400W P4 samsung dvd-ram pržilicu 18x jedino tu i tam stavim još 2 diska jedan od 15 gb-a drugi od 20 gb (oba maxtori) radi svojih nekih stvarčica. Molim vas pomozite |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ploča na izdahu 99% može biti i napajanje pa možeš s drugim probati ali najčešće su ploče kodd ovakvih štrikanja a neki modeli Epoxa su na lošem glasu... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
provokator
Datum registracije: Mar 2008
|
E da neki puta zna baciti neki zvuk ploca nije iritantan nego neki melodični i nikada ne prestaje trrr,trrr,trrr, kaj to uopce znaci? Pogledo sam tamo gdje je to opisano ali nisam našao ništa prikladno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Metoda eliminacije mogućih uzroka: . . . - ištekaj sa ploče žice za power i reset tipke (kod nekih šroteks kučišta isti znaju crknit) . . . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|