![]() |
Problem sa gašenjem i paljenjem
Ovako, događa mi se jako čudna stvar, dođem u subotu doma i vidim komp upaljen a znam prije nego sam išo van ugasio ga. Vidim ekran blinka (kao screen saver) pomaknem miša ništa,:wtf2: vidim ne radi niti jedna lampica, resetam ga ništa. Ugasim ga na sklopki na napajanju. Upalim ponovno sklopku i komp se pali. Ugasim ga na turn off i opet isto moram ga ugasiti na sklopku ali čim je okinem opet se pali:stoopid:.
Imam epox 8 rdaei+ amd athlon xp 2200+ 1 gb ddr 400 kingmax ati 9550 256mb ddr2 80 gb seagate baracuda 7200 rpm napajanje neko nemam pojma od 400W P4 samsung dvd-ram pržilicu 18x jedino tu i tam stavim još 2 diska jedan od 15 gb-a drugi od 20 gb (oba maxtori) radi svojih nekih stvarčica. Molim vas pomozite |
Ploča na izdahu 99% može biti i napajanje pa možeš s drugim probati ali najčešće su ploče kodd ovakvih štrikanja a neki modeli Epoxa su na lošem glasu... :smoke:
|
E da neki puta zna baciti neki zvuk ploca nije iritantan nego neki melodični i nikada ne prestaje trrr,trrr,trrr, kaj to uopce znaci? Pogledo sam tamo gdje je to opisano ali nisam našao ništa prikladno.
|
Metoda eliminacije mogućih uzroka:
. . . - ištekaj sa ploče žice za power i reset tipke (kod nekih šroteks kučišta isti znaju crknit) . . . |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:38. |