|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
NF7-S i krckanje zvuka
Eto i mene opet sa problemima ![]() Daklem, stvar je u tome da hrpa igri nakon nekog vremena ima problema sa zvukom, kao neko krckanje/reverb/kao da su zvučnici u bačvi. Driveri su 3.13 verzija, komp je dobro ventiliran, a zanimljivo je da sam isti problem imao sa 8RDA+ pločom. Gledao sam po netu, i piše da bi trebao lemit neš po ploči. Ima netko ideju za neki manje ekstreman postupak? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Ja sam imao iste probleme, ali kad sam stavio XP nije više bilo frke. Ipak, vratio sam se 98-ici i pucketanje u desnom zvučniku mi je prestalo. Znao mi je zvuk i nestati u nekim igricama (to se i sad dešava), pa izađem iz igre i ponovno ju pokrenem i sve je O.K. Mislim da je problem u kompatibilnosti s Windowsima. Najbolje kupi zvučnu!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Feb 2004
|
Da kupi zvučnu? Pa ta matična ima jedan od najačih zvučnih čipova na svijetu "Soundstorm" (AC3 hardware decoding). Meni se to isto događa ali ne stalno i nikad na istom mjestu ili sa istom igricom. Trenutno koristim Morpheusove nforce drivere i čini se da problema više nema. Evo ti link pa ako hočeš probaj : http://envynews.com/index.php?ID=626 Ima par verzija, ja koristim onu prvu "english only". |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Registered User
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
![]() ili je to mzda zbog snage:clap:
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
@ Eddie : Nemaš SoundStorm, pa onda je za tebe dobro rješenje kupovina zvučne. Za mene, pak, to nije. Osim toga, problem je na oba zvučnika. @ 9500 :Hvala, probat ću sa tim driverima ![]() Svima ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ja imam istu ploču, i meni radi sa svim drajverima OK bez ikakvog pucketanaja ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|