![]() |
NF7-S i krckanje zvuka
Eto i mene opet sa problemima:rolleyes:
Daklem, stvar je u tome da hrpa igri nakon nekog vremena ima problema sa zvukom, kao neko krckanje/reverb/kao da su zvučnici u bačvi. Driveri su 3.13 verzija, komp je dobro ventiliran, a zanimljivo je da sam isti problem imao sa 8RDA+ pločom. Gledao sam po netu, i piše da bi trebao lemit neš po ploči. Ima netko ideju za neki manje ekstreman postupak? :beer: |
Ja sam imao iste probleme, ali kad sam stavio XP nije više bilo frke. Ipak, vratio sam se 98-ici i pucketanje u desnom zvučniku mi je prestalo. Znao mi je zvuk i nestati u nekim igricama (to se i sad dešava), pa izađem iz igre i ponovno ju pokrenem i sve je O.K. Mislim da je problem u kompatibilnosti s Windowsima. Najbolje kupi zvučnu!
|
Da kupi zvučnu? Pa ta matična ima jedan od najačih zvučnih čipova na svijetu "Soundstorm" (AC3 hardware decoding). Meni se to isto događa ali ne stalno i nikad na istom mjestu ili sa istom igricom. Trenutno koristim Morpheusove nforce drivere i čini se da problema više nema. Evo ti link pa ako hočeš probaj : http://envynews.com/index.php?ID=626
Ima par verzija, ja koristim onu prvu "english only". |
Citiraj:
ili je to mzda zbog snage:clap: |
@ Eddie : Nemaš SoundStorm, pa onda je za tebe dobro rješenje kupovina zvučne. Za mene, pak, to nije. Osim toga, problem je na oba zvučnika.
@ 9500 :Hvala, probat ću sa tim driverima:beer: Svima :beer: :) |
Ja imam istu ploču, i meni radi sa svim drajverima OK bez ikakvog pucketanaja ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:52. |