|
![]() |
#1 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
SE555 File Server problem
Postoji li način da disk s NTFS sustavom shaream preko SE555. USB stickovi s FAT32 rade najnormalnije, no HDD mi ne želi vidjeti. Problem je vjerujem ovdje: Name: Partition 1 File system: HPFS/NTFS Active shares: (not supported) Po uputama, tu bih trebao dobiti prozor u kojem slijedi podešavanja shareova. Ima li načina da to proradi ili je jedini format diska i stavljanje u FAT32 ( što i ne dolazi u obzir jer je pun muzike, a nemam kamo trenutno sve to preseliti ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Hm cudno mi je to.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Onda je stvar jednostavna...podržan je samo FAT32 Piše u priručniku na http://gigaset.siemens.com/shc/0,193...120185,00.html ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Da ne otvaram novi topic. Na svoj SE555 imam spojen HDD 500GB FAT32 i radi super, ali ne vidim ga svaki put u Mrezi, sad je prisutan i radi super par minuta kasnije ga više ne vidim i ne mogu mu pristupit. Jel možda zna netko o čemu se radi, što treba napravit da bude stalno vidljiv inače imam preko SE555 umrežena 4 kompa, 2 preko žice i 2 preko wirelessa i na svima je ista stvar. Zadnje izmijenjeno od: n_way. 15.03.2008. u 09:24. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|