![]() |
SE555 File Server problem
Postoji li način da disk s NTFS sustavom shaream preko SE555. USB stickovi s FAT32 rade najnormalnije, no HDD mi ne želi vidjeti. Problem je vjerujem ovdje:
Name: Partition 1 File system: HPFS/NTFS Active shares: (not supported) Po uputama, tu bih trebao dobiti prozor u kojem slijedi podešavanja shareova. Ima li načina da to proradi ili je jedini format diska i stavljanje u FAT32 ( što i ne dolazi u obzir jer je pun muzike, a nemam kamo trenutno sve to preseliti ) |
Hm cudno mi je to.. :stoopid: Jer ja znam preko SE555 je nakaceno barem 30 komp. i na svima je datoteticni sustav NTFS i sve radi kako spada..Tako da ne bi rekao da je proeblem u NTFS datoteticnom sustavu ;)
|
Pretpostavljam da se radi o USB disku?
|
Da, eksterni USB 2.0 HDD
|
Onda je stvar jednostavna...podržan je samo FAT32
Piše u priručniku na http://gigaset.siemens.com/shc/0,193...120185,00.html :beer: |
Da ne otvaram novi topic.
Na svoj SE555 imam spojen HDD 500GB FAT32 i radi super, ali ne vidim ga svaki put u Mrezi, sad je prisutan i radi super par minuta kasnije ga više ne vidim i ne mogu mu pristupit. Jel možda zna netko o čemu se radi, što treba napravit da bude stalno vidljiv inače imam preko SE555 umrežena 4 kompa, 2 preko žice i 2 preko wirelessa i na svima je ista stvar. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:03. |