|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Zadnje izmijenjeno od: frizbi. 07.01.2016. u 14:02. Razlog: * |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ma ne nego i meni ne radi fhd a na bnetu sam pa sam ponukan njihovim masnim pingom nekako dosao do zakljucka da oni nesto drkare ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Podesite si VPN da pokazuje da ste iz USA, registrirate hrv netflix i imate USA ponudu. Testirao, isprobao i radi. Dobrih 4-5min treba da prebaci u FHD (vise od toga mi ni ne treba, jer nemam 4k TV). Ponuda odlicna, netflix bolesno jednostavan. Nisam ga do sad ni isprobao, ali kako je vec dosao u hrv, isprobah foru sa vpn-om i radi. Sad provjeriti sta sve ima za pogledati, jer sumnjam da ima puno toga a da vec nisam skidao sa torrenta ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Danas mi se u sred gledanja TVa zacrni ekran, pojavi se animirani NETFLIX logo i nakon par sekundi dobijem Login/sign in opciju, vec su poceli SPAMATI ![]() ![]()
![]() |
#42 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
Isto tako plz izbjegavajte hola.org, free je i radi odlicno ali svi savjetuju da se to ne koristi, jer postoji mogucnost da netko sa vasom IP adresom radi svakakve ilegalne stvari, a to je no bueno.
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
@wnbeeeE VPN. Za dns jos nisam probao, mada planiram, jer na taj nacin ipak stream ide direkt do mene.
![]() |
#44 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Ima li titlova ili ne? Ja bih uzeo ako moze stari nesto pogledati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |||
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
EDIT: Tutorial za SuperNetflix https://www.reddit.com/r/croatia/com..._videa_i_kako/ EDIT2: Ja koristim UnBlockUS i radi perfektno.Trenutno sam na VDSLu i odmah učitava FHD. Zadnje izmijenjeno od: Karlo666. 08.01.2016. u 06:44. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo me odlicno radi preko playstationa. Samo nema prijevoda i neznam moze li se kako aktivirati to jer mi nema smisla bacati novce, a tata bi nesto pogledao eventualno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Ček,zar stvarno postoje ti specimeni koji nemaju FLAT? Pitam se dal ima još paketa bez FLAT-a uopće....nisam u toku no ovo mi zvuči ko da si rekao da neko treba doplatiti za digitalni sat u dodatnoj opremi auta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Fresh Juice
|
Citiraj:
U HT-u je start i dalje 1GB kao i prije 10 godina https://www.hrvatskitelekom.hr/internet/maxadsl/promet Penzioneri koriste to ili 15 GB ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
I pričaju kako su ih zajebali.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ima li koji jednostavan način za puštati Netflix iz Kodi-a? Imam OpenElec + Kodi uređaj. Jučer sam se registrirao i pustio jednu epizodu Elementary, izgleda zrnato iako imam 50/10 internet. Nisam nigdje u filmu našao mogućnost prebacivanja na HD, valjda imaju neke odvojene postavke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#58 |
Premium
|
Ja i dalje pljuga, slika u SDu izgleda kao da gledam na ekranu od vesmasine, net dobar http://testmy.net/db/ukbUrjmS6.R4lMw59Kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
Probaj ostaviti par minuta neki film/seriju (noviju npr Narcos ili Marco Polo), meni kad krene bude loša slika 420p ili čak i 368p, ali nakon 30sec 720 i nakon minutu-dvije ide FULHD 1080. (Imam net 10Mbit). Govorim za TV Sony 50W656, nisam iskreno probao na PC-ju, kažu da ima dosta veze i o browseru. Zadnje izmijenjeno od: Sokios. 09.01.2016. u 15:03. Razlog: gramatika :) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Modder
Datum registracije: Mar 2004
|
Puštajte Netflix iz IE, jedino mi je tu HD. Probajte... |
![]() |
![]() |
|