|
|||||||||||
|
|
#211 |
|
Staff Sergeant
Datum registracije: Dec 2004
|
Kaj znači ovaj texture filtering sa bilinear, trilinear i anistropic, koji je najbolji i koji vi imate uključen u demu? |
|
|
|
|
|
#212 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
aniso ti je najbolji, ali i ubija komp ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#213 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Ma zaboli mene za taj NFS. Nego...jedva cekam da dode ![]()
|
|
|
#215 |
|
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Šteta, a nekad je to bila dobra igra, tj. serijal. Danas-oslobodi te bože...žalosno. Dva kruga su mi bila dosta... Sve se blješti, ali odsjaj nema veze s okolinom...glavno da svetli. Ne vidjeh nigdje da je Massimo - Sjaj u tami, uvršten na soundtrack. Ajde bar ima vidljivih oštećenja na autima kad se skrše, ali ostalo je copy-paste prijašnjih nastavaka i mlaka voda. |
|
|
|
|
|
#218 |
|
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
NFS: Carbon nije igran na mojem kompu, dok je NFS: HP2 igran prije par godina na mojem Celeronu i popratnoj artiljeriji. Carbon je frend skinul, a ja danas samo malo sprobal. Da bi ja trošil promet i hardver na tu igru...malo sutra. Odustal sam je od NFS već tam na Undergroundu. Sprobam malo svaki nastvak...tek-tolko da vidim kak su ga ukenjali. Rezolucija 1280x1024. Čini mi se da je AA i AF bil isključen...ne znam točno, tak da. Konfiguracija je bila:
|
|
|
|
|
|
#219 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ovo je nest izmedju undergrounda i mw-a.. enivej, od undergrounda 1 mi svi nfs-ovi slice jedan na drugi ko da koriste isti engin sa nekim sitnim updejtovima.. samo ubace novi soundtrack,nove aute, nove mape i to je to.. ![]() btw, dal je kao u starog juicied-a? Potrosis hrpu love na moddanje i onda u prvom zavoju napravis totalku? I moras sve ponovno kupovati? S obzirom kak ja vozim, sa damage modelom nikad nebih zavrsio trku od 2 kruga ![]() |
|
|
|
|
|
#220 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
jel zahtjevan carbon ili je ko mw? |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#221 |
|
Guest
|
ma meni se cini da je sve isto...igram demo na 1280x1024 4aa/16af i sve max i nikad ne pada ispod 50fpsa...1950 je grafa |
|
|
|
#222 |
|
Premium
|
onda super!! moci cu i ja onda na high(nadam se), mogo sam mw na high(bez antialiasinga) |
|
|
|
|
|
#225 | |
|
/
|
Citiraj:
- inače meni se to dogodilo sa 1,5 GB tak da...imaš sreće : goood :btw. od kud si skidal? i jesi 100% siguran da je bilo 100% skinuto? |
|
|
|
|
|
|
#227 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
|
|
|
|
|
#228 |
|
/
|
ma i ja sam probal sve na najviše, sam kaj mi zbloka na 1sek. i tak svaku sek. : goood : - čak sam i prešel cijeli DEMO na takvom blokanju... ![]() ja sam probal slikat al kvaliteta slike je užasna...jer koristim ne bog zna koji program : nono : |
|
|
|
|
|
#229 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Zadnje izmijenjeno od: Matth€w. 29.10.2006. u 16:46. |
|
|
|
|
|
#230 |
|
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Meni je nigdje veze. Sjaji se sve... auto ko da je polirani aluminij, ni naznake ikakve boje na autu dok se vozi, malo ih previse ufatilo "krom ludilo" .Igra je dobra za odmorit se i pustit mozak na pasu jer uletis 300 u krivinu i ne dogodi se nista. Sa 250 se zaletis u auto i nastane tek par ogrebotina (koje se jedva vide od bljestavila ) . Dao bi joj ocjenu 3/10.Ili je mozda moja graficka "pokvarena" pa mi sve tako jako svijetli : roller : EDIT: Evo jos par slika
|
|
|
#231 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
sve mi se cini da cu i u ovom nastavku isključiti glow... ovo je prestrašno... a i kolko vidim, igrate bez AA, ili je to tako? |
|
|
|
|
|
#234 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Prije je bilo drukcije u korist 32 bitnih ali ne mora znacit da ce tako i ostat...vidjet cemo... Znas kako kazu: Ne kudi konja kojeg nisi jahao! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#236 |
|
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Mirko koje su ovo postavke? Imamo slične grafe pa zato pitam...AA i AF? |
|
|
|
|
|
#237 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#238 | |
|
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#239 |
|
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
|
|
|
#240 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Uzas Grafika je bolja u MW, cesta je nekak bezveze, auto kao da uopce ne lezi na njoj. Isprane texture, neobjasnjivo debilan krom efekt na autima, fizika za ku***. Jedino ak kaj izvuku na racun igranja u timovima i slicnim stvarima. Bijedno Pored ovog i MW izgleda kao jako dobra igra : baad : Jos se nadam da su zbog velicine downloada stavili najlosiju kvalitetu textura, fuj!! Lotus remake, ali tamo je bar bila zemska pored vozaca ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|