Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 05.06.2012., 18:12   #23551
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
ja u blizini medvedgrada na putevima ima vode, suma....
taman za grip i uzitak !!! mijenjao bi auto za bicikl u ovom trenutku !!!!

svjezina... genijalno !
Željac je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2012., 18:54   #23552
Lovrix
Premium
Moj komp

Lovrix's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Ja ću ponjet jedan ISO sport od 0.75 i bocu Jane od 1.5 litre. Brijem da će dosta bit. Deda , ja se nešto za Zlayom dogovaram da ćemo se nać kod Pluramaksa oko 10h , još se dogovorimo za točno vrijeme pa ti javim.

Salvarez , kolko sam skužio mi ne idemo na Svetu Geru , pa ak će ti se dat da nas odvedeš sljedeći vikend(16-17) , volio bi tamo otići.
Oglas

Oglas
Staro 05.06.2012., 18:56   #23553
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Elem, upisujem se i ja za Žoomberak. Baš mi se voza celodnevno. Kada i gdje je rendezvous? Nik, mogu ja do tebe u Dubravu pa lagano milimo zajno?
Irvin je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2012., 19:49   #23554
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
U 9:30 na parkingu Koncara, oliti na drugom kraju grada ...poslao sam ti na PM br. moba tak da se lakse dogovorimo glede Zumberka. Ovo bi mi trebala biti najduza voznja do sada.
Nik je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2012., 20:10   #23555
riceburner
SCSI Freak, deda :P
Moj komp

riceburner's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
zakaj ti lovro ides okolo i riskiras zivot na bolonji? pa odi lepo s ostalima po samoborskoj, ja cu mozda direkt sa sela ici na svoju skelu i cekam na bregani...
vidit cu jos...

riceburner je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2012., 20:12   #23556
salvarez
Premium
Moj komp

salvarez's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Lovrix Pregled postova
Salvarez , kolko sam skužio mi ne idemo na Svetu Geru , pa ak će ti se dat da nas odvedeš sljedeći vikend(16-17) , volio bi tamo otići.

Bumo išli na Geru, ima cajta.

REkel mi je nejebač Deda kam se ide. A to je samo po makadamu tura. Vode ima na par izvora, tak da vam ne bu sfalilo. Kaj ne bi još išli još na Japetić (to je od Dragonoša par km uspona po šumi i lepo se za vozit) i onda se spustili po jednom odličnom spustu po šumi na Velika Vrata? Izašli budemo na cestu 5km iznad nego kam ste vi mislili.
salvarez je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2012., 20:39   #23557
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

Ja sam svakako za to da i šume negde izgazimo, Japetić svakako, zbog pogleda.
Staro 05.06.2012., 21:05   #23558
Lovrix
Premium
Moj komp

Lovrix's Avatar

Može , Salvarez je naš čovjek , ti nas vodi , ja sam tu da se izgubim i da začinim cijelu vožnju

Nik i zemljak , ak oćete me možete pokupit kod Bolonje/Vrapčanske , to ak idete kroz centar Vam je uz put.

Sad se vratio sa Jaruna , 2 kruga prosjek 35km/h , ganjao se iza neka dva lika na speckama , naletio na Antu sa Yetiem koji je vozio nekog prekrasnog fixia , baš brutalno složen.
Staro 05.06.2012., 21:36   #23559
danielzg
Registered User

Datum registracije: Aug 2011
Jel je netko tu koristio neke proteine/dodatke prehrani za biciklizam i jel je vidio rezultat od toga?vec duze vrijeme pokusavam nabit neku misicnu masu(da vise neizgledam ko malo veci puran) i nikak nejde...
danielzg je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2012., 21:37   #23560
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

Lovro, ja se nalazim sa Nikom u Dubravi i dalje pratim njega...super bi bilo da si na čelu kolone, pa da nas vučeš
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 05.06.2012., 21:39   #23561
logitek
Premium
Moj komp

logitek's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
biljezimo se kolega i ja za izlet u cetvrtak
logitek je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2012., 21:40   #23562
ninja666xx
Premium
Moj komp

ninja666xx's Avatar

Datum registracije: Mar 2007

Zadnje izmijenjeno od: ninja666xx. 05.06.2012. u 21:46.
ninja666xx je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2012., 21:45   #23563
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

Citiraj:
Autor danielzg Pregled postova
Jel je netko tu koristio neke proteine/dodatke prehrani za biciklizam i jel je vidio rezultat od toga?vec duze vrijeme pokusavam nabit neku misicnu masu(da vise neizgledam ko malo veci puran) i nikak nejde...
O ovoj temi ima mnogo da se piše, a i priča: ima mnogo faktora: 1. geni (nasleđe), dosadašnja prehrana (od majčine utrobe nadalje)...nema univerzalnog rešenja. Probaj sa tijestom+mesinom+krompirom. Izbegavaj slatko za nabijanje mase, pa šta Bog da. Ako ne ide prirodno, onda takav treba da bidneš i tačka
...ja nisam za proteine, kreatine...mogu da povećaju masu ali nije to od tebe.
...tema za sredit sat vremena u Lugarnici, samo tako
Staro 05.06.2012., 21:58   #23564
Lovrix
Premium
Moj komp

Lovrix's Avatar

Citiraj:
Baš sam pričao sa Jazzmanom neki dan o proteinima , on ih uzima i veli da mu pomažu dosta.
Ja sam prij neka 2-3 tjedna počeo jest malo više i kvalitetnije nego prije i dobio sam oko 2.5kg. Ujutro jedem voćni jogurt sa 50 grama zobenih pahuljica , onda oko 11h dvije-tri šnite Linolade ili sličnog namaza , oko 15h veliki sendvič od kukuruznog kruha(300grama) i 10 deka zimske. Ak neš stari il sestra naprave to jedem oko 19h kad dođem iz škole. Prije spavanja 100 grama posnog sira sa šečerom jer je bez šečera odvratan i nemrem ga jest
Jedem dosta voća kao neki međuobroci , trešnje , jabuke , ovisi ćega ima kod kuće.
Uglavnom , isplati se , ja sam takav da kaj god pojedem izgubim jer cijelo vrijeme sam u pokretu i nikad nisam miran
Najvažnije je jest jako puno ujutro , sa što više proteina , mogu jaja ili zobene , maslac s kikirikijem i slično.
Staro 05.06.2012., 22:01   #23565
SileTzar
Registered User
Moj komp

SileTzar's Avatar

Datum registracije: Jun 2011
E daniel, gledam ovaj tvoj track kad si išo u Zagorje
http://www.bikemap.net/route/1460228...aptype=terrain
da li se negdje može skratit taj put da se od Gornje stubice zareže ravno na Sljeme a da se ne ide na Mariju Bistricu? Nekako mi se to čini kao da je okolni put.
Staro 05.06.2012., 22:20   #23566
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Citiraj:
Autor Lovrix Pregled postova
Nik i zemljak , ak oćete me možete pokupit kod Bolonje/Vrapčanske , to ak idete kroz centar Vam je uz put.
Kak nam je uz put, pa to je debelo iza remize prema zapadu, a mi dolazimo iz Dubrave?
Staro 05.06.2012., 22:22   #23567
danielzg
Registered User

Datum registracije: Aug 2011
WHEY 100% / 909 kg / 32 obroka / 119 kcal
195,00
76% sirutkin koncentrat, 2,5% ugljikohidrata i masti / proteinski obroci, oporavak iza vježbanja
-->
Kolko se sjecam izmedu Donje i Gornje stubice imas neku cestu za sljeme..zavrsava kod hunjke..sjecam se da sam vidio neku oznaku kad sam prolazio..al mislim da je to neki makadam ili tak nes..i cini mi se dosta strmo...treba probat...mislim da cu kupit one proteine od sirutke za 200kn i vidjet sta ce bit...
WHEY 100% / 909 kg / 32 obroka / 119 kcal
195,00
76% sirutkin koncentrat, 2,5% ugljikohidrata i masti / proteinski obroci, oporavak iza vježbanja
danielzg je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2012., 23:05   #23568
JackZg
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jan 2012
Polako Danijel, nemoj to kupovat skupo je to jako. Moraš bit svjestan da masu ne budes dobio od toga. Podulja je to tematika. Proteini ti mogu pomoc kod oporavka nakon fizicke aktivnosti, tad ih je ok pit u tekucem obliku, jer ak nemas bogatu ishranu bez njih oni ti je ne budu zamjenili. To je samo dodatak prehrani, da prijedes famoznih 1,5 -2 grama proteina po kg. Ostalo treba bit iz mesa, jaja, sira. I naravno puno ugljikohidrata s obzirom na tvoju razinu aktivnosti. Jer ono sto ti želiš postici je da ti za pokretanje misica tijelo koristi ugljikohidrate kao izvore energije a ne proteine (proteini su za izgradnju misica). Znaci klopa, kombinacija ugljikohitrata (tijesto, riza a tek onda krumpiri jer je on zapravo 80,9% vode a tek onda ugljikohidrati, na 100 grama ima samo 15 grama ugljica) + proteini. I to sve u velikim kolicinama

Kaj se tice proteina kontaktiraj me na pm pa ti dam savjet di ih mozes jeftinije kupit, da ne duljim ovdje.

Idem i ja na vožnju u četvrtak, Čuki ponesi Ketonale (al fakat) Mi bi se mogli nać na savskom?
JackZg je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2012., 02:13   #23569
Quick22
Premium
Moj komp

Quick22's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor SileTzar Pregled postova
E daniel, gledam ovaj tvoj track kad si išo u Zagorje
http://www.bikemap.net/route/1460228...aptype=terrain
da li se negdje može skratit taj put da se od Gornje stubice zareže ravno na Sljeme a da se ne ide na Mariju Bistricu? Nekako mi se to čini kao da je okolni put.
Neznam jel misliš za put baš na Sljeme ili put preko Laza do Zagreba kako je i na toj ruti na linku.
Ak je isto ko na toj ruti izostaviti put kroz Mariju Bistricu je jednostavno. Gdje je on nakon centra Gornje Stubice skrenul na Hum Stubički može se produžiti prema Jakšincu i Svetom Mateju te se izađe na Laz. Vidljiv kraći put i na karti kad se prikažu ceste http://www.bikemap.net/route/1460228...maptype=mq_map
Quick22 je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2012., 09:04   #23570
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
@daniel - da bi se dobila masa treba puno jest. barem 5-6 obroka dnevno. i to dobrih količina, naglasak na ugljikohidrate. proteini mogu pomoći nakon treninga da ti misici se brze oporave, iako ako ti imas kvalitetnih >5 obroka na dan, i nije toliko presudno. ono što je problematično je da se baviš biciklizmom, koji je kao takav dosta energetski zahtjevan i od njega bas ne rastu misici nego je prirodno da se osusis (barem velika većina ljudi). prestankom bicikliranja bi se brzo kile počele dobivat

@lovrix - ujutro tijelo nema skoro nikakvih potreba za proteinima, pa veliko unošenje proteina ujutro nema previše smisla...

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2012., 09:18   #23571
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Jedino kod mene radi obrnuto, ostanem bez bajka na 3 mjeseca, izgubim 8kg, nabavim bajk i pocnem se voziti ko sumanut i kile se vrate
Staro 06.06.2012., 09:22   #23572
Shoshy
Gear breaker!

Shoshy's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Nik, poseban si Ja se nakon lomova udebljam 10 kila i tih 10 kila izgubim kad se na bic vratim.
Ja isto sutra ujutro idem na sljeme, al vjerojatno lojstekom. Mislim da nemam snage za 10tku jos.
Kolko bu nas islo sutra onda?
Staro 06.06.2012., 11:05   #23573
riceburner
Moj komp

riceburner's Avatar

ti ga lovro fakat kompliciras covece, imas 8 min od sebe do remize, a tu zmisljas besne gliste...

Staro 06.06.2012., 11:16   #23574
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
U 9:30 na parkingu Koncara, oliti na drugom kraju grada ...poslao sam ti na PM br. moba tak da se lakse dogovorimo glede Zumberka. Ovo bi mi trebala biti najduza voznja do sada.

Vidimo se na parkingu.

Citiraj:
Autor JackZg Pregled postova
Idem i ja na vožnju u četvrtak, Čuki ponesi Ketonale (al fakat) Mi bi se mogli nać na savskom?
Nosim ketonale, nadjemo se na savi kod sata u 9h pa onda idemo lagano do Koncara spojit se sa ostatkom ekipe.

Citiraj:
mislim da cu kupit one proteine od sirutke za 200kn i vidjet sta ce bit...

Upravo ono sto ti je Renesis rekao. Ako hoces natuci masu onda se moras prestat bavit aerobnim treningom sto je malo zajebano s obzirom da volis biciklirat kao i ja.

Ja ti isto zderem dosta u zadnje vrijeme, ali isto tako nista mi se ne prima, jos sam i smrsavio. Uz sve to imam i jako brz metabolizam tako da sam i zbog tog mrsav

Ono sto mozes napravit je cesce jest i pritom unosti dosta ugljikohidrata. Proteini su samo tu da se misici oporave nakon treninga (ja ih tada pijem) tj. da ti ne propada misicna masa.

@salvarez, deda, tko vec zna stazu - ima li potrebe za nosit full face kacigu gore? ...sklon sam zajebanciji pa da se nebi jos negdje sasio. Sigurnije se osjecam sa ff.

Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 06.06.2012. u 11:24.
Cuky je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2012., 11:19   #23575
riceburner
Moj komp

riceburner's Avatar

Citiraj:
Autor cuks Pregled postova
@sanchez, deda, tko vec zna stazu - ima li potrebe za nosit full face kacigu gore? ...sklon sam zajebanciji pa da se nebi jos negdje sasio. Sigurnije se osjecam sa ff.
ako ne mislis divljat nema potrebe, jer je vise manje makadamski put, ja nisam nikad nikog ni vidio gore sa FF

Staro 06.06.2012., 11:25   #23576
Cuky
Moj komp

Cuky's Avatar

Ako nema nekih zajebanih skokova/dropova onda bih cak i isao bez ff. Tj. ako ce to vise biti turisticka voznja onda necu nosit ff.
Staro 06.06.2012., 11:25   #23577
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Cuki uzmi si i armor

Jebena staza

Jack Fogelquist - Let it Roll on pinkbike.com

zgmmax je offline   Reply With Quote
Staro 06.06.2012., 11:27   #23578
riceburner
Moj komp

riceburner's Avatar

Citiraj:
Autor cuks Pregled postova
Ako nema nekih zajebanih skokova/dropova onda bih cak i isao bez ff. Tj. ako ce to vise biti turisticka voznja onda necu nosit ff.
nema skokova i dropova jedino ako ne mislis skakatu provalije, potoke ili preskakat serpentine na poprek

Staro 06.06.2012., 11:32   #23579
Cuky
Moj komp

Cuky's Avatar

Nemam nista od toga u planu, jedino da se desi neplanirano
Staro 06.06.2012., 12:00   #23580
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ide netko od vas u nedjelju 10.06.2012 na biciklijadu u Buzet?

http://www.ciklomanija.hr/2012/06/7-...da-boh-buzjet/

Ja bi išao sa dvojicom frendova no imamo samo nosač za dvije bice, pa neznamo..
A i morao bi onda ove dane skočit u Metro po neku kacigu do 100kn jer onu u Lidlu nisam uzeo jer mi stoji samo na vrhu glave i jako glupo izgleda..
Ja bi volio kacigu koja pokriva stražnji dio glave a ne samo "ćelu"..
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno