|
![]() |
#23551 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
ja u blizini medvedgrada ![]() taman za grip i uzitak !!! mijenjao bi auto za bicikl u ovom trenutku !!!! ![]() svjezina... genijalno ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#23552 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja ću ponjet jedan ISO sport od 0.75 i bocu Jane od 1.5 litre. Brijem da će dosta bit. Deda , ja se nešto za Zlayom dogovaram da ćemo se nać kod Pluramaksa oko 10h , još se dogovorimo za točno vrijeme pa ti javim. Salvarez , kolko sam skužio mi ne idemo na Svetu Geru , pa ak će ti se dat da nas odvedeš sljedeći vikend(16-17) , volio bi tamo otići.
![]() |
#23553 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Elem, upisujem se i ja za Žoomberak. Baš mi se voza celodnevno. Kada i gdje je rendezvous? Nik, mogu ja do tebe u Dubravu pa lagano milimo zajno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23555 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
zakaj ti lovro ides okolo i riskiras zivot na bolonji? pa odi lepo s ostalima po samoborskoj, ja cu mozda direkt sa sela ici na svoju skelu i cekam na bregani... vidit cu jos...
![]() |
#23556 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Bumo išli na Geru, ima cajta. REkel mi je nejebač Deda kam se ide. A to je samo po makadamu tura. Vode ima na par izvora, tak da vam ne bu sfalilo. Kaj ne bi još išli još na Japetić (to je od Dragonoša par km uspona po šumi i lepo se za vozit) i onda se spustili po jednom odličnom spustu po šumi na Velika Vrata? Izašli budemo na cestu 5km iznad nego kam ste vi mislili. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23557 |
Registered User
|
Ja sam svakako za to da i šume negde izgazimo, Japetić svakako, zbog pogleda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23558 |
Premium
|
Može , Salvarez je naš čovjek , ti nas vodi , ja sam tu da se izgubim i da začinim cijelu vožnju ![]() Nik i zemljak , ak oćete me možete pokupit kod Bolonje/Vrapčanske , to ak idete kroz centar Vam je uz put. Sad se vratio sa Jaruna , 2 kruga prosjek 35km/h , ganjao se iza neka dva lika na speckama , naletio na Antu sa Yetiem koji je vozio nekog prekrasnog fixia , baš brutalno složen.
![]() |
#23559 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Jel je netko tu koristio neke proteine/dodatke prehrani za biciklizam i jel je vidio rezultat od toga?vec duze vrijeme pokusavam nabit neku misicnu masu(da vise neizgledam ko malo veci puran) i nikak nejde... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23560 |
Registered User
|
Lovro, ja se nalazim sa Nikom u Dubravi i dalje pratim njega...super bi bilo da si na čelu kolone, pa da nas vučeš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23562 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
frend mi prodaje bike pa dajte neki savjet da li to vrijedi kupiti za 2800kn. Thnx na savjetima evo link za sliku: http://www.pohrani.com/f/1C/S7/PugJ53l/p1010527.jpg http://www.pohrani.com/f/28/Xn/4kSPOxIQ/p1010523.jpg http://www.pohrani.com/f/3B/4D/407CqV9b/p1010522.jpg http://www.pohrani.com/f/3J/XF/3MHtlHaL/p1010525.jpg Zadnje izmijenjeno od: ninja666xx. 05.06.2012. u 21:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23563 | |
Registered User
|
Citiraj:
...ja nisam za proteine, kreatine...mogu da povećaju masu ali nije to od tebe. ...tema za sredit sat vremena u Lugarnici, samo tako ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23564 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja sam prij neka 2-3 tjedna počeo jest malo više i kvalitetnije nego prije i dobio sam oko 2.5kg. Ujutro jedem voćni jogurt sa 50 grama zobenih pahuljica , onda oko 11h dvije-tri šnite Linolade ili sličnog namaza , oko 15h veliki sendvič od kukuruznog kruha(300grama) i 10 deka zimske. Ak neš stari il sestra naprave to jedem oko 19h kad dođem iz škole. Prije spavanja 100 grama posnog sira sa šečerom jer je bez šečera odvratan i nemrem ga jest ![]() Jedem dosta voća kao neki međuobroci , trešnje , jabuke , ovisi ćega ima kod kuće. Uglavnom , isplati se , ja sam takav da kaj god pojedem izgubim jer cijelo vrijeme sam u pokretu i nikad nisam miran ![]() Najvažnije je jest jako puno ujutro , sa što više proteina , mogu jaja ili zobene , maslac s kikirikijem i slično.
![]() |
![]() |
#23565 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
E daniel, gledam ovaj tvoj track kad si išo u Zagorje http://www.bikemap.net/route/1460228...aptype=terrain da li se negdje može skratit taj put da se od Gornje stubice zareže ravno na Sljeme a da se ne ide na Mariju Bistricu? Nekako mi se to čini kao da je okolni put.
![]() |
#23566 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23567 | ||||||
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Kolko se sjecam izmedu Donje i Gornje stubice imas neku cestu za sljeme..zavrsava kod hunjke..sjecam se da sam vidio neku oznaku kad sam prolazio..al mislim da je to neki makadam ili tak nes..i cini mi se dosta strmo...treba probat...mislim da cu kupit one proteine od sirutke za 200kn i vidjet sta ce bit...
|
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#23568 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Polako Danijel, nemoj to kupovat skupo je to jako. Moraš bit svjestan da masu ne budes dobio od toga. Podulja je to tematika. Proteini ti mogu pomoc kod oporavka nakon fizicke aktivnosti, tad ih je ok pit u tekucem obliku, jer ak nemas bogatu ishranu bez njih oni ti je ne budu zamjenili. To je samo dodatak prehrani, da prijedes famoznih 1,5 -2 grama proteina po kg. Ostalo treba bit iz mesa, jaja, sira. I naravno puno ugljikohidrata s obzirom na tvoju razinu aktivnosti. Jer ono sto ti želiš postici je da ti za pokretanje misica tijelo koristi ugljikohidrate kao izvore energije a ne proteine (proteini su za izgradnju misica). Znaci klopa, kombinacija ugljikohitrata (tijesto, riza a tek onda krumpiri jer je on zapravo 80,9% vode a tek onda ugljikohidrati, na 100 grama ima samo 15 grama ugljica) + proteini. I to sve u velikim kolicinama ![]() Kaj se tice proteina kontaktiraj me na pm pa ti dam savjet di ih mozes jeftinije kupit, da ne duljim ovdje. Idem i ja na vožnju u četvrtak, Čuki ponesi Ketonale (al fakat) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23569 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Ak je isto ko na toj ruti izostaviti put kroz Mariju Bistricu je jednostavno. Gdje je on nakon centra Gornje Stubice skrenul na Hum Stubički može se produžiti prema Jakšincu i Svetom Mateju te se izađe na Laz. Vidljiv kraći put i na karti kad se prikažu ceste http://www.bikemap.net/route/1460228...maptype=mq_map |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23570 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
@daniel - da bi se dobila masa treba puno jest. barem 5-6 obroka dnevno. i to dobrih količina, naglasak na ugljikohidrate. proteini mogu pomoći nakon treninga da ti misici se brze oporave, iako ako ti imas kvalitetnih >5 obroka na dan, i nije toliko presudno. ono što je problematično je da se baviš biciklizmom, koji je kao takav dosta energetski zahtjevan i od njega bas ne rastu misici nego je prirodno da se osusis (barem velika većina ljudi). prestankom bicikliranja bi se brzo kile počele dobivat ![]() @lovrix - ujutro tijelo nema skoro nikakvih potreba za proteinima, pa veliko unošenje proteina ujutro nema previše smisla... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23572 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Nik, poseban si ![]() Ja isto sutra ujutro idem na sljeme, al vjerojatno lojstekom. Mislim da nemam snage za 10tku jos. Kolko bu nas islo sutra onda?
![]() |
#23573 |
|
ti ga lovro fakat kompliciras covece, imas 8 min od sebe do remize, a tu zmisljas besne gliste...
![]() |
#23574 | ||
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Vidimo se na parkingu. Citiraj:
Upravo ono sto ti je Renesis rekao. Ako hoces natuci masu onda se moras prestat bavit aerobnim treningom sto je malo zajebano s obzirom da volis biciklirat kao i ja. Ja ti isto zderem dosta u zadnje vrijeme, ali isto tako nista mi se ne prima, jos sam i smrsavio. Uz sve to imam i jako brz metabolizam tako da sam i zbog tog mrsav ![]() Ono sto mozes napravit je cesce jest i pritom unosti dosta ugljikohidrata. Proteini su samo tu da se misici oporave nakon treninga (ja ih tada pijem) tj. da ti ne propada misicna masa. @salvarez, deda, tko vec zna stazu - ima li potrebe za nosit full face kacigu gore? ...sklon sam zajebanciji pa da se nebi jos negdje sasio. Sigurnije se osjecam sa ff. Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 06.06.2012. u 11:24. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#23575 |
|
![]() |
#23577 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23578 |
|
![]() |
#23580 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ide netko od vas u nedjelju 10.06.2012 na biciklijadu u Buzet? http://www.ciklomanija.hr/2012/06/7-...da-boh-buzjet/ Ja bi išao sa dvojicom frendova no imamo samo nosač za dvije bice, pa neznamo.. A i morao bi onda ove dane skočit u Metro po neku kacigu do 100kn jer onu u Lidlu nisam uzeo jer mi stoji samo na vrhu glave i jako glupo izgleda.. Ja bi volio kacigu koja pokriva stražnji dio glave a ne samo "ćelu".. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|