Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 30.04.2012., 21:54   #22411
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Evo jedan lipi đir danas.

http://www.endomondo.com/workouts/nf...9sNbI.facebook

Iako je bajk super, stvarno mi triba nešto mekše za ove agresivnije spustove, možda i nešto šta nije toliko đentilno (Scott Scale LTD)
Staro 30.04.2012., 22:15   #22412
JackZg
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jan 2012
Ja sam debil...vozim se s malom i dam joj dir, i prvo kaj kazem i ponovim 3puta pazi na kocnice. Ona kaze ok, i kaj nije stisla 20 sekundi kasnije kocnicu na ravnom, sa 3 na sat i prebacilo je prek volana. Obje slx-ice dobile po picki, izgrebane. Grip sjeban, cep za grip otisao, volan isto dobio. Sam sam je pitao jel ziva, i otisao doma.Skoro sam zivcani slom dobio. Valjda je ok.
JackZg je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 30.04.2012., 22:26   #22413
SileTzar
Registered User
Moj komp

SileTzar's Avatar

Datum registracije: Jun 2011
Daj se vrati nazad i opali joj šamar

Sami ste si krivi s tim prenervoznim bremzama, ja bi leto ko braća Wright s tim.
Staro 30.04.2012., 22:51   #22414
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Maloj noga ne gine, postalo je popularno medju PCE ekipom otkazati curki i zakazati voznju
Nik je offline   Reply With Quote
Staro 30.04.2012., 23:54   #22415
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Neo-ST Pregled postova
Da, pritezao sam tu jebenu vidu jer sam osjetio malo lufta u headsetu, očito sam je sjebo
Koliki je to inače problem promijenit, jel trebam nosit biciklu u servis ili? Nemam baš alata doma pa zato...
Redoslijed kojim se zatežu šarafi na stireru su: topcap šaraf AKA šaraf u zvijezdi, pa tek onda na lulici. Kad jednom tako stegneš lulicu, ovaj prvi šaraf nemaš što zatezat jer time samo vučeš zvijezdu prema van, prema gore.

Redoslijed skidanja je skroz obrnut, prvo lula onda topcap.
De5tr0yer je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2012., 00:04   #22416
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor Lovrix Pregled postova
Očete ić možda popodne oko 15h gore? Idem kod Zmije ugradit pogon i još neke pizdarije pa nemrem ujutro.

I danas pao rekord , 49min od tunela do lugarnice , 43min čisti Lojstek.
Elem, ja sam u noćnoj tako da sam konto sjutra isto popodne, ali ovisi o tome dali imam poljoprivredne radove ili je to danas tata sve završijo pa se onda javim sjutra kad napravim reviziju vrta...

Nemoj bolan sa ovim brojovima da mi bacaš koske, ja sam u godinama
Irvin je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2012., 00:18   #22417
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Redoslijed kojim se zatežu šarafi na stireru su: topcap šaraf AKA šaraf u zvijezdi, pa tek onda na lulici. Kad jednom tako stegneš lulicu, ovaj prvi šaraf nemaš što zatezat jer time samo vučeš zvijezdu prema van, prema gore.

Redoslijed skidanja je skroz obrnut, prvo lula onda topcap.
Shvatio kad je bilo kasno
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2012., 00:33   #22418
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor zubich Pregled postova
e da, čuks, ajd sutra onda zemi onaj alatić koj mi je još ostao kod tebe, znam da je radapciger u igri i još nešto samo se ne sječam što
Ajd ak ti nije problem ostavi mi to jos koji dan jer svaki tren mi treba stic zatezac lanca, ocekujem ga do kraja tjedna pa ti onda vratim kad to sredim tak da ne trazim sad po selu

Citiraj:
Autor SileTzar Pregled postova
Odite vas dvojica gore s zapada, Cuki, ja i ako hoće pope-on-dope ćemo po Lojsteku, taman se vidimo oko pol 12.
Meni ovo odgovara

Citiraj:
Autor JackZg Pregled postova
Ja sam debil...vozim se s malom i dam joj dir, i prvo kaj kazem i ponovim 3puta pazi na kocnice. Ona kaze ok, i kaj nije stisla 20 sekundi kasnije kocnicu na ravnom, sa 3 na sat i prebacilo je prek volana. Obje slx-ice dobile po picki, izgrebane. Grip sjeban, cep za grip otisao, volan isto dobio. Sam sam je pitao jel ziva, i otisao doma.Skoro sam zivcani slom dobio. Valjda je ok.
Moram priznat da sam znao sta je bilo i prije nego sam procitao tekst do kraja. Nasmijao sam se na prvu, al nadam se da je cura ok. Jbg, drugi puta ce opreznije. Takve su zene

Btw, cepova za gripove imas kupit u bilo kojem bike ducanu, oko 4-5 kuna je komad.

@Sile - u pola 10 kod fontane. Laku noc
Cuky je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2012., 01:03   #22419
Flayer
Why So Serious?

Flayer's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Autor JackZg Pregled postova
Bolje prije nego kasnije. Kad tad bi osobno pao na Sljemu i zagrebao ih. Ovak ti bar nebude žao kada se to dogodi (nadamo se da neće).

If you're in control, you aren't going fast enough.
Flayer je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2012., 08:35   #22420
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Pozdrav ekipa..

Što kažete na ovu kacigu?

U četvrtak je akcija u Lidlu, a ovaj model mi se puno više sviđa nego onaj klasični model, jer imam osjećaj da više štiti i bolje prijanja na glavu.

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 01.05.2012., 09:59   #22421
Blue_Fatal1ty
Premium
Moj komp

Blue_Fatal1ty's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Omerta Pregled postova
Pozdrav ekipa..

U četvrtak je akcija u Lidlu, a ovaj model mi se puno više sviđa nego onaj klasični model, jer imam osjećaj da više štiti i bolje prijanja na glavu.

I bolje grije glavu.

Ja npr to nikad nebih mogao nosit jer ima premalo otvora za zrak.
Blue_Fatal1ty je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2012., 13:07   #22422
Jakesevic
Truth is out there!

Jakesevic's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Da ponovno pitam,znate li kakva je procedura ako kupim polovni bajk u Sloveniji,hocu imat kakvih problema na granici,hoce li me uopce sto
Pitat?
Staro 01.05.2012., 13:30   #22423
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Lovro,
ja ću danas na noge gore i to Sesvete-čučerje-vrh (58-30-1) on foot inspekcija

nisam nešto spavo iz noćne, pa bi te samo kočio, a i koncentracija je svakako slabija...za sutra sam svakako, pa ako k'o oće na Sljeme bujrum. Svejedno mi kada...slobodan sam ceo dan.
Irvin je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2012., 16:00   #22424
riceburner
SCSI Freak, deda :P
Moj komp

riceburner's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
evo ja danas jos jednu voznju odradio srecom pa sam se sjetio ubacit biciklisticku oblekicu u ruksak zadnji cas, jer bi me inace sic rasturio

Pohrani.com

riceburner je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2012., 17:49   #22425
SileTzar
Registered User
Moj komp

SileTzar's Avatar

Datum registracije: Jun 2011
Samo da vam velim tko je pravi drug u nevolji, dođemo do Tomislavovog doma prije spusta na Mrcinu-57-52-55, i skužim da mi je vrlo draga majica ostala u Lugarnici. Da li da zovem da mi ju konobari spreme, kad ono kurac, Daniel se zapiči dolje i vrati kroz 10min s majicom sa sobom.

Odlična vožnja danas. Cuks, pope_on_dope i ja Lojstekom, Destro i Zubich sa zapada, gore sreli Daniela i Marka iz Protee. Kolektivni spust gorespomenutom stazom s onom devijacijom preko ceste na 57icu da izbjegnemo kanale - nisam se strgo nijednom majke mi - i onda Destro i ja preko Šestina na Pantovčak i Stepinčevim putem do Britanca. Jebenica. Ok malo smo lutali po šumi na Stepinčevom putu jer mi je bilo čudno kak je tak kratko, ali eto
Radler na Tuškancu u parku sjeo fantastično, i lagano svako na svoju stranu.

Sretan vam svima 1. maj.
Staro 01.05.2012., 17:53   #22426
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
E Sile, bio si u pravu.
Uspio sam izvadit zvijezdu pomoću imbusa, lako je izašla s gornje strane (oba dijela ).
Sada idem do prijatelja pa ćemo joj s donje strane zavarit šajbu i maticu tako da nema potrebe da idem do servisa i kupujem drugu kad mogu sve danas riješiti...

https://picasaweb.google.com/lh/phot...eat=directlink
Neo-ST je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2012., 19:31   #22427
danielzg
Registered User

Datum registracije: Aug 2011
Ma nema problema Sile..kad mogu uvjek rado pomognem...spust je bio zanimljiv u svakom slucaju..Sile je danas dobro odvozio iako sam ga malo zezo...Kad ti Cuks puse za ledima nije ti svejedno Destroj di si nesto na zadnjem djelu staze?znam kad smo krenuli da si bio iza mene...

Deda tak sam isto na moru prosle godine imo neki stari xc bajk..jurio po makadamima i predobar je osjecaj..doslo mi je da steram ovu novu tehnologiju u pm i nabavim si tak neku masinu...

Zadnje izmijenjeno od: danielzg. 01.05.2012. u 19:58.
danielzg je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2012., 19:31   #22428
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Citiraj:
Autor Jakesevic Pregled postova
Da ponovno pitam,znate li kakva je procedura ako kupim polovni bajk u Sloveniji,hocu imat kakvih problema na granici,hoce li me uopce sto
Pitat?
Isto ti je kao i da imas novi bajk.

Uzmi neku opremu sa sobom i parsto metara prije granice (slovenske) sjedni na bajk i pravi se da si bio u voznji.

Jer ak kazes da si ga uzeo polovnog morat ces platit carinu+PDV.
zgmmax je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2012., 20:21   #22429
madox
Premium
Moj komp

madox's Avatar

Datum registracije: May 2007
kupnja novog bicikla

Pozz ekipi!
Evo jedan vjerni citatelj i pratitelj foruma koji ne posta bas cesto, ali redovito koristi savjete od postova objavljenih na ovom forumu . Naime, odlucio sam se za kupnju novog bicikla i ostao poprilicno zatecen koliko je industrija otisla daleko. Prije jedno 5-6 godina kada su mi ukrali Scott-a od 5k kuna (tada sam radio rute 30tak km) odlucio sam vise ne kupovati bicikl, ali sam u zadnje vrijeme dobio neopisivu zelju sjesti na novog ljubimca. Kako sam si zadao cjenovni rang od +-3.5k kn prosetao sam se Vlaskom i totalno se pogubio u modelima, diskovima, ramama itd. Bicikl bi prvenstveno koristio za voznju po Maksimiru, gradu i Sljemenu po potrebi. E sada, molio bih Vas cijenjene bicikliste koji ste ipak poprilicno vise u svemu tome od mene trenutacno, ako mi mozete barem dati neke smjernice da ne lutam 2 mjeseca i na kraju ne kupim nista, nego da suzim izbor koliko je to god moguce. Modeli koji su mi uglavnom zapeli za oko su Trek i Marin (iskreno ostale nisam bas niti popamtio), ali sam primjetio da nitko ne drzi Scott-a (da ga bas ne izbacim iz utrke jer sam s njim bio super zadovoljan).
Svaki savjet je dobrodosao!
Hvala unaprijed!!
Pozdrav
madox je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2012., 20:31   #22430
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Citiraj:
Autor danielzg Pregled postova
Destroj di si nesto na zadnjem djelu staze?znam kad smo krenuli da si bio iza mene...
Ti si na ulazu na onu singlicu krenuo malo prije mene, taman da mi se izgubiš iz vida u gustišu. A onda sam čekao da se ekipa izreda iza mene jer sam išao switcheve isprobavat malo, fljusno ko riba, ali zato uz Siletovu pomoć i navođenje rasturio switch na onoj stazi kod pantovčaka, kako li se zove, dubravkin put, a broj 12 kaže da je. Odlično je vidjeti da se praktički skroz do centra možeš spustiti šumom, stvarno genijalno!

Izašli smo 500m iznad britanca.
Staro 01.05.2012., 20:32   #22431
Flayer
Why So Serious?

Flayer's Avatar

Citiraj:
Pozdrav ekipa..

Pitaj 2die4-ra kakva je kaciga On ju je imao

Dobra mu je bila u svim uvjetima no jedino sa mačkama je imao problema.

Staro 01.05.2012., 20:36   #22432
danielzg
Registered User

Datum registracije: Aug 2011
Aha..vidim Sile izlazi prvi iz sume..reko nije valjda da te je odero a ti na am pili..
0nyx koji si ti lik..velis da ces me pogurat i onda odes..c c c..
danielzg je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2012., 21:09   #22433
Flayer
Why So Serious?

Flayer's Avatar

Hebiga, da sam te "pogurao", mislim da bi poletio i preletio lika ispred sebe

Staro 01.05.2012., 21:18   #22434
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Citiraj:
Autor Onyx Pregled postova
Pitaj 2die4-ra kakva je kaciga On ju je imao

Dobra mu je bila u svim uvjetima no jedino sa mačkama je imao problema.

Možeš malo bit konkretniji?
Staro 01.05.2012., 21:25   #22435
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Citiraj:

Možeš malo bit konkretniji?
Naletio je na mačku sa velikom brzinom i pao je na glavu. Kaciga spasila život, ali kako to nije FF kaciga, slomio je nos. On će više znati o udobnosti.
Staro 01.05.2012., 22:10   #22436
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Citiraj:
Naletio je na mačku sa velikom brzinom i pao je na glavu. Kaciga spasila život, ali kako to nije FF kaciga, slomio je nos. On će više znati o udobnosti.
uff

Al ja ne vozim DH ili slično tako da ne postoji rizik od nekog većeg pada, a pošto mi izgleda bolja nego one klasične, možda ju i uzmem..

Gledam da su takve identične ali brendirane po 300kn..
Staro 01.05.2012., 22:24   #22437
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Citiraj:
uff

Al ja ne vozim DH ili slično tako da ne postoji rizik od nekog većeg pada, a pošto mi izgleda bolja nego one klasične, možda ju i uzmem..

Gledam da su takve identične ali brendirane po 300kn..
Naletio je na mačku na asfaltu u gradu, ne vozi on ni DH ni FR, kao što ne vozi bilo tko od nas. Uvijek postoji rizik od većeg pada, bilo tvojom ili tuđom greškom. Nekad te neće niti body armor spasit. Ne brini brigu, samo uzmi kahlicu i bit ćeš miran.
Staro 01.05.2012., 22:41   #22438
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor SileTzar Pregled postova
Samo da vam velim tko je pravi drug u nevolji, dođemo do Tomislavovog doma prije spusta na Mrcinu-57-52-55, i skužim da mi je vrlo draga majica ostala u Lugarnici. Da li da zovem da mi ju konobari spreme, kad ono kurac, Daniel se zapiči dolje i vrati kroz 10min s majicom sa sobom.

Odlična vožnja danas. Cuks, pope_on_dope i ja Lojstekom, Destro i Zubich sa zapada, gore sreli Daniela i Marka iz Protee. Kolektivni spust gorespomenutom stazom s onom devijacijom preko ceste na 57icu da izbjegnemo kanale - nisam se strgo nijednom majke mi - i onda Destro i ja preko Šestina na Pantovčak i Stepinčevim putem do Britanca. Jebenica. Ok malo smo lutali po šumi na Stepinčevom putu jer mi je bilo čudno kak je tak kratko, ali eto
Radler na Tuškancu u parku sjeo fantastično, i lagano svako na svoju stranu.

Sretan vam svima 1. maj.
Stvarno je Daniel legenda. Mora se priznat da je otprasio dole po majicu bez da je rekao "a". Cak se i vratio gore, a da se decki jos nisu stigli ni spremit

Taj Stepinčev put je bas fora. Imas filing kao da nisi u gradu

Citiraj:
Autor danielzg Pregled postova
Ma nema problema Sile..kad mogu uvjek rado pomognem...spust je bio zanimljiv u svakom slucaju..Sile je danas dobro odvozio iako sam ga malo zezo...Kad ti Cuks puse za ledima nije ti svejedno Destroj di si nesto na zadnjem djelu staze?znam kad smo krenuli da si bio iza mene....
Bogme ste fino vas 2 odvozili to na tvrdorepićima

Ima jako "lijepog" korijenja na 57ici

Citiraj:
Odlično je vidjeti da se praktički skroz do centra možeš spustiti šumom, stvarno genijalno!

Izašli smo 500m iznad britanca.
To su mi Onyx i Vuco pokazali prije par voznji ..jos nisam znao da se moze skroz kroz sumu do samog centra.

Sto se tice danasnje voznjice stvarno je prava uzivancija, fora stazica. Pogotovo onaj prvi dio kad se krene od Tomislavca.

Tu je i track, nadam se da je tocan jer Endomondo u zadnje vrijeme zna malo kenjat

Evo i pokoja slikica:

Lonjscina, momci hrabro prolaze provaliju
Pohrani.com

Klupice
Pohrani.com

Sile se prikrada i ceka da Pop okrene ledja pa da mu mazne bajk
Pohrani.com

Dio uspona nakon stengi
Pohrani.com

Miting point as usual, Stara Lugarnica
Pohrani.com
Cuky je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2012., 22:45   #22439
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Samo ti kupi kacigu, to kaj sam ja nesposoban izvršiti zečji skok preko mačke ne znači da mi kaciga nije pomogla u padu, dapače, da je nije bilo, šteta bi bila kud i kamo veća za moju glavu!

Spasila me nekoliko puta i mislim da nitko nebi trebao pri brzinama većim od 30km/h voziti bajk bez kacige na glavi!

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote
Staro 01.05.2012., 22:59   #22440
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor Jakesevic Pregled postova
Pitat?
Najvjerojatnije te nece nista pitati, bilo da se prevezes osobno na bajku, ili da ga prevezes na krovu auta na nosacu. Samo uzmi opremu kao da si bio na voznji/izletu i bok.
Ja sam prevozio prakticno novog Fuela pa me nitko nista nije pitao, a kad je bajk vidno koristen onda ih jos manje zanima.

Citiraj:

Za te pare odlicna kupovina. Samo sto ta kaciga slabo ventilira pa nije za uspone (vecina nas ionako na usponu ne nosi kacigu)...osim 2die4-a, takvu street/dirt/skate/snb kacigu vozi Murina i Srale, pa i ja dok sam imao Fuela.
To je puno cvrsca kaciga od one lagane i tanke "stiropor" kacige kakve imaju XC-asi.
Nik je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno