|
![]() |
#22381 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Da to je najgore kaj ne znas koji ti sic moze odgovarati. Dobio ponudu od lager komerca za neke kineske (ISB) i japanske (NTN) lezajeve. Japanski me dodju oko 900kn, a kineski dodju oko 310kn Ležajevi sa Endurosealsa dodju oko 10$, sto je ukupno oko 120$ bez shippinga, na ebayu su oko 6-7$ komad. Prvo cu probat ocistit i podmazat postojece pa onda tek ici mijenjati ak to nece funkcionirati jer mi se ne daje sada min 600kn na lezajeve |
![]() |
![]() |
![]() |
#22383 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Ma za sada necu nista mijenjati za sada. Budem sve dobro ocistio i podmazao pa cu vidjeti kak ce se onda vrtiti. Trebam vidjet u kakvom stanju su i ostali lageri jer sam provjerio samo jednoga. Ak bi mijenjao onda bi ih zamijenio sve odjednom. Ak stignem danas ce cijeli linkage biti dole, a onda sutra, prekosutra bi trebao sve to pocistit i podmazat. EDIT: @Jack Danas cu slagat bajk pa nebum isao na voznju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22384 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Jedna je žbica malo dobila , al ja to osobno nebi mjenjao. Najbolja staza do sad , uz 20-ku dijeli 1. mjesto. Duga , poprilično brza , razrovana , milina! Još da đedaj stavi filmić i da vidiš veselja.
![]() |
#22385 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22386 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Đedaj ima hitnih obaveza tako da će filmić tek sutra doć na red, ne stignem nikak danas jbg... Bilo je prejebeno, poseno dio pred kraj, opustio sam se totalno kak sam rekao : da me u tom trenu sic malo taknuo po ku.cu svršio bi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22387 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Sada se onda dogovorimo jedan dan pa odemo gore i na prvom dijelu sami napravimo neki single track i par elemenata jerbo tak ionak nitko ne ide tom stazom. A nesto se sigurno moze izmudrovat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22388 |
Avocado
|
I ja sam danas tak upao u onaj flow koji nisam osjetio još otkako sam pitcha kupio i bio sam mislima u oblacima ![]() Treba onaj dio di počinje kamenje izvozit u komadu, o da, na jednom dijelu sam skočio sa omanjeg kamena, lansirao se u granje, par metara dalje zavoj koji ne vidim pa proklizavanje u zavoju, pumpanje na svakoj rupi, ma mrakač ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22390 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Ja bi išao na DemoDays. Zanima me Stump, ako ne onda makar Camber. Imaju tamo navodno sasvim finih staza i za izdivljat se. Koliko se sjećam da su ljudi pisali prošle godine je bilo svačeg, Epica, 29"era, ne znam čega je bilo od ovih fulki s više hoda. Edit: kurac, mogo sam i pogledat na stranici, samo nineri i Enduro EVO. http://demoday.specialized.hr/modeli/ Baš mi se ne naterava 170 hoda po XC stazici... A na ninera me ne buš dobil ![]()
![]() |
#22392 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Ja imam u planu sutra na Sljeme. Mogli bi kombinaciju 57-52-55 preko mog dropa pa na onaj novi dio 52ojke kajste vec vozili a ja nisam pa da vidim kakalva je staza ![]() Jebemti lakat, fino sam ga ogulio. Stitnike nabavljam na prvoj placi. @destro - nadam se da znas taj dio staze jer ga ja ne znam pa trebam vodica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22393 |
Registered User
|
Nemreš tak, ako ideš na tvoj drop ne ide se dalje na 52ojku. Ta staza je prirodni produžetak kad kreneš na od tornja, i kad prvi put pređeš cestu i odradiš kanal samo produžiš ravno a ne skrećeš lijevo prema tvojim dropovima. Šta nisi ti to istraživao kad si išao po snijegu? http://www.youtube.com/watch?v=SyEIK...eature=related Tu na 1:10 pičiš dalje ravno
![]() |
#22395 |
Avocado
|
Čuki, ajmo se dogovorit onda sutra, 10 tunel? Ja mislim skroz polako ić jer sam se sad još dodatno sabio u teretani pa čisto sumnjam da ću imat mentalne snage za dalje, al nikad ne znaš ![]() Dolje idemo di hoćeš, može i zapad, bistra i tako to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22400 | ||
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Momci može mala pomoć, imam glup problem. Tokom vožnje mi se malo rasklimao headset i išao sam skidat do kraja onu vidu šta drži gornji poklopac (koja steže headset). Tokom odvidavanja, s donje strane mi ispadne jedna mala šajbica i sad nemam pojma odakle je ispala i kamo pripada, pa ako netko zna... To je ova: https://picasaweb.google.com/lh/phot...eat=directlink https://picasaweb.google.com/lh/phot...eat=directlink Slikao sam i donji dio krune od vilice, valjda je od tamo ispala ali ne znam kako da je uopće vratim unutra (i po kojoj logici i kako bi to trebalo stajat tamo), nemam toliko duge prste: https://picasaweb.google.com/lh/phot...eat=directlink |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#22401 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
ja idem 100% ![]() nije meni bed ići sam, ako ste se vi več dogovorili, samo pitam ako bi se netko možda predomislio ![]() a i čukiju nebi škodilo malo pedaliranja do nas ![]() e da, čuks, ajd sutra onda zemi onaj alatić koj mi je još ostao kod tebe, znam da je radapciger u igri i još nešto samo se ne sječam što |
![]() |
![]() |
![]() |
#22402 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Očete ić možda popodne oko 15h gore? Idem kod Zmije ugradit pogon i još neke pizdarije pa nemrem ujutro. I danas pao rekord , 49min od tunela do lugarnice , 43min čisti Lojstek.
![]() |
#22403 |
Registered User
|
Neo prilično sam siguran da ti se zvijezda raspala http://www.nexternal.com/icycles/images/starnut1.jpg Trebo bi je izbit i stavit novu. Odite vas dvojica gore s zapada, Cuki, ja i ako hoće pope-on-dope ćemo po Lojsteku, taman se vidimo oko pol 12.
![]() |
#22404 |
Buying Bitcoin
|
Đizs, a kako se to inače desi? Taj dan sam imao malo veći, neočekivani drop na flat (tzv. "otvorila se rupa ispod mene", nisam znao da je tu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22405 |
Registered User
|
Teško, prije bi rekao da si ti ili tko već pretegnuo šaraf. Taj se šaraf priteže vrlo lagano, on je zapravo samo preload da sjednu svi spaceri i lula ravno, onda šarafe lule stežeš malo jače i to drži taj cijeli sustav na okupu. Ti kad čupaš volan gore ili slijećeš na neočekivani drop, sila se ne prenosi na tu zvijezdu, jer je to komad tanke plastike s metalnim navojem u sredini, premizeran je to dio da bi se na njega pouzdao.
![]() |
#22406 |
Buying Bitcoin
|
Da, pritezao sam tu jebenu vidu jer sam osjetio malo lufta u headsetu, očito sam je sjebo ![]() Koliki je to inače problem promijenit, jel trebam nosit biciklu u servis ili? Nemam baš alata doma pa zato... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22407 |
Registered User
|
Ona ti dođe 20-ak kn, da se improvizirat tako da ju nečim oštrim satreš do kraja, pa ona poispada i onda staviš drugu metodom nabijanja čekićem i šarafcigerom ili nekom vodilicom širine unutrašnjeg dijela steerera da uđe ravno http://www.youtube.com/watch?v=q7F8BnCcetk U servisu vjerojatno imaju neki priručni alat i ako ti se ne da jebat, to je njima 2 min posla, daj im za pivu i GG.
![]() |
#22408 |
Buying Bitcoin
|
Ok, tnx. Samo da još pitam, pretpostavljam da ne mogu vozit ovako dok je raspadnuta? Trebali smo sutra u đir, a neradan je dan, sad mi sve ode u q. Ne mogu npr. s donje strane staviti neku maticu ili tako nešto ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22409 |
Registered User
|
Imaš još navoj s gornje strane, tako da bi trebalo držat. Samo pazi da i gornji dio ne iščupaš. Kad sve sjedne na mjesto stegni šarafe lule kako treba i nemaš brige. Taj starnut ne igra ulogu u nekoj sigurnosti, samo služi da se headset i lula i sve to skupa fino poravna i da nemaš luft. Ne znam kako bi točno stavio maticu dolje. Neka kama-sutra valjda ![]() Kasnije si kupiš ovo http://www.bizmark.hr/joomla/index.p...mid=31&lang=hr I stežeš ko sivonja ![]()
![]() |
#22410 | |
Buying Bitcoin
|
kama-sutra ![]() Dobro govoriš. Bilo kako bilo, ne ostajem doma zbog nje. Hvala na razbistrivanju situacije. Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 30.04.2012. u 21:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|