|
![]() |
#22411 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Evo jedan lipi đir danas. http://www.endomondo.com/workouts/nf...9sNbI.facebook Iako je bajk super, stvarno mi triba nešto mekše za ove agresivnije spustove, možda i nešto šta nije toliko đentilno (Scott Scale LTD) ![]()
![]() |
#22412 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Ja sam debil...vozim se s malom i dam joj dir, i prvo kaj kazem i ponovim 3puta pazi na kocnice. Ona kaze ok, i kaj nije stisla 20 sekundi kasnije kocnicu na ravnom, sa 3 na sat i prebacilo je prek volana. Obje slx-ice dobile po picki, izgrebane. Grip sjeban, cep za grip otisao, volan isto dobio. Sam sam je pitao jel ziva, i otisao doma.Skoro sam zivcani slom dobio. Valjda je ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22415 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Redoslijed skidanja je skroz obrnut, prvo lula onda topcap. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22416 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
Nemoj bolan sa ovim brojovima da mi bacaš koske, ja sam u godinama ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22417 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22418 | |||
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Btw, cepova za gripove imas kupit u bilo kojem bike ducanu, oko 4-5 kuna je komad. @Sile - u pola 10 kod fontane. Laku noc ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#22419 | |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#22421 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
I bolje grije glavu. ![]() Ja npr to nikad nebih mogao nosit jer ima premalo otvora za zrak. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22422 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Da ponovno pitam,znate li kakva je procedura ako kupim polovni bajk u Sloveniji,hocu imat kakvih problema na granici,hoce li me uopce sto Pitat?
![]() |
#22423 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2008
|
Lovro, ja ću danas na noge gore i to Sesvete-čučerje-vrh (58-30-1) on foot inspekcija ![]() nisam nešto spavo iz noćne, pa bi te samo kočio, a i koncentracija je svakako slabija...za sutra sam svakako, pa ako k'o oće na Sljeme bujrum. Svejedno mi kada...slobodan sam ceo dan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22424 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#22425 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Samo da vam velim tko je pravi drug u nevolji, dođemo do Tomislavovog doma prije spusta na Mrcinu-57-52-55, i skužim da mi je vrlo draga majica ostala u Lugarnici. Da li da zovem da mi ju konobari spreme, kad ono kurac, Daniel se zapiči dolje i vrati kroz 10min s majicom sa sobom. ![]() Odlična vožnja danas. Cuks, pope_on_dope i ja Lojstekom, Destro i Zubich sa zapada, gore sreli Daniela i Marka iz Protee. Kolektivni spust gorespomenutom stazom s onom devijacijom preko ceste na 57icu da izbjegnemo kanale - nisam se strgo nijednom majke mi - i onda Destro i ja preko Šestina na Pantovčak i Stepinčevim putem do Britanca. Jebenica. Ok malo smo lutali po šumi na Stepinčevom putu jer mi je bilo čudno kak je tak kratko, ali eto ![]() Radler na Tuškancu u parku sjeo fantastično, i lagano svako na svoju stranu. Sretan vam svima 1. maj. ![]()
![]() |
#22426 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
E Sile, bio si u pravu. Uspio sam izvadit zvijezdu pomoću imbusa, lako je izašla s gornje strane (oba dijela ![]() Sada idem do prijatelja pa ćemo joj s donje strane zavarit šajbu i maticu tako da nema potrebe da idem do servisa i kupujem drugu kad mogu sve danas riješiti... https://picasaweb.google.com/lh/phot...eat=directlink |
![]() |
![]() |
![]() |
#22427 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Ma nema problema Sile..kad mogu uvjek rado pomognem...spust je bio zanimljiv u svakom slucaju..Sile je danas dobro odvozio iako sam ga malo zezo...Kad ti Cuks puse za ledima nije ti svejedno ![]() Deda tak sam isto na moru prosle godine imo neki stari xc bajk..jurio po makadamima i predobar je osjecaj..doslo mi je da steram ovu novu tehnologiju u pm i nabavim si tak neku masinu... Zadnje izmijenjeno od: danielzg. 01.05.2012. u 19:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22428 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Uzmi neku opremu sa sobom i parsto metara prije granice (slovenske) sjedni na bajk i pravi se da si bio u voznji. Jer ak kazes da si ga uzeo polovnog morat ces platit carinu+PDV. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22429 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
kupnja novog bicikla
Pozz ekipi! Evo jedan vjerni citatelj i pratitelj foruma koji ne posta bas cesto, ali redovito koristi savjete od postova objavljenih na ovom forumu ![]() Svaki savjet je dobrodosao! Hvala unaprijed!! Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#22430 | |
Avocado
|
Citiraj:
Izašli smo 500m iznad britanca. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22431 | |
Why So Serious?
|
Citiraj:
![]() ![]() Dobra mu je bila u svim uvjetima no jedino sa mačkama je imao problema.
![]() |
![]() |
#22432 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
Aha..vidim Sile izlazi prvi iz sume..reko nije valjda da te je odero a ti na am pili.. 0nyx koji si ti lik..velis da ces me pogurat i onda odes..c c c.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22433 |
Why So Serious?
|
Hebiga, da sam te "pogurao", mislim da bi poletio i preletio lika ispred sebe ![]()
![]() |
#22434 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22435 |
Avocado
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22436 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Al ja ne vozim DH ili slično tako da ne postoji rizik od nekog većeg pada, a pošto mi izgleda bolja nego one klasične, možda ju i uzmem.. Gledam da su takve identične ali brendirane po 300kn.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22437 |
Avocado
|
Naletio je na mačku na asfaltu u gradu, ne vozi on ni DH ni FR, kao što ne vozi bilo tko od nas. Uvijek postoji rizik od većeg pada, bilo tvojom ili tuđom greškom. Nekad te neće niti body armor spasit. Ne brini brigu, samo uzmi kahlicu i bit ćeš miran. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22438 | |||
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Taj Stepinčev put je bas fora. Imas filing kao da nisi u gradu ![]() Citiraj:
![]() Ima jako "lijepog" korijenja na 57ici ![]() Citiraj:
![]() Sto se tice danasnje voznjice stvarno je prava uzivancija, fora stazica. Pogotovo onaj prvi dio kad se krene od Tomislavca. Tu je i track, nadam se da je tocan jer Endomondo u zadnje vrijeme zna malo kenjat Evo i pokoja slikica: Lonjscina, momci hrabro prolaze provaliju ![]() ![]() Klupice ![]() Sile se prikrada i ceka da Pop okrene ledja pa da mu mazne bajk ![]() ![]() Dio uspona nakon stengi ![]() Miting point as usual, Stara Lugarnica ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#22439 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Samo ti kupi kacigu, to kaj sam ja nesposoban izvršiti zečji skok preko mačke ne znači da mi kaciga nije pomogla u padu, dapače, da je nije bilo, šteta bi bila kud i kamo veća za moju glavu! Spasila me nekoliko puta i mislim da nitko nebi trebao pri brzinama većim od 30km/h voziti bajk bez kacige na glavi!
![]() |
#22440 | ||
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
Ja sam prevozio prakticno novog Fuela pa me nitko nista nije pitao, a kad je bajk vidno koristen onda ih jos manje zanima. Citiraj:
To je puno cvrsca kaciga od one lagane i tanke "stiropor" kacige kakve imaju XC-asi. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|