Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 09.05.2006., 10:14   #181
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
nažalost predaleke su 50te.... a ti ljudi su bili još luđi neg ovi danas, u kojim se uvjetima i s kakvim kantama i po kakvim podlogama! vozilo.....to je više sličilo na reli neg na današnju formulu, makar je i era turbaka bila zapanjujuća na svoj način, kad smo već kod turbaka evo još jednog velikana - lauda
glista je offline  
Staro 09.05.2006., 14:41   #182
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor glista
dečki nemojte se ljutiti ali vidi se da ne kužite baš neke stvari.....prvo da se ispravim ono za montoyu - ne bolji to nikako ali brži da, ono o neuračunjivosti i nekonstantnosti i dalje stoji...... a sad ovo o šumaheru i "antologijska 3 kruga : hitthewa " .....hoćete antologiju kimi cijelu utrku nije imao više od 14s zaostatka za vodećim (bilo kojim) sa bolidom koji je najmanje sporiji 0.8s po krugu, eto ti antologije (prošlogodišnji ring neću ni spominjati). šumaher je uistinu vrhunski vozač ali to su i alonso i kimi, no prvaka prije svega stvara bolid ili tragedija drugog i to je činjenica koja je kroz povijest f1 neosporiva.
nemoj se ljutiti frende ali tebi neke stvari nestoje ... montoya je vec 5-6 godina u formuli 1 i nije se dokazao tako da jednostavno nemoze u isti kos s schumijem : hitthewa pa sam si rekao on nikad nece imati ono nesto neuracunljiv je i nekonstantan i sta ti to govori....,a ona 3 kruga jesu ANTOLOGIJSKA, jer to nijedan vozac nemoze danas a takvih njegovih krugova ima jako puno! cak je i prasicko morao priznati i skinuti kapu majstoru uostalom svi bivsi asovi formule 1 su slozni u tome tako sam napisao samo cinjenicu! S 35 godina i veseliti se ko malo dijete svaki put pobijedi,biti u garazi s mehanicarima i rastavljati bolid zajedno s njima i raditi na svemu do jutra i toliko uciniti za jednu momcad kao on mora mu se skinuti kapa. Pa i schumi je imao slabiji bolid prosle sezone pa je radio cuda pa mu opet svaka cast i jos je imao hrabrosti da i ovu sezonu odvozi da pokaze sto zna nije pobjegao kao neki nakon neuspjeha,nemora nista osvojiti sve je dokazao ali mi je drago kad ocita bukvicu u voznji svima ! a da nenabrajam sta covjek po kisi radi....

Member of PCE 100+kg demolition squad

Zadnje izmijenjeno od: undo. 09.05.2006. u 15:35.
undo je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 09.05.2006., 14:44   #183
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

kad smo vec kod velikana ima jos jedan PROST! samo da se nezaboravi mogao bi ga i prasicko malo spomenuti u formuli 1 covjek koji je zivio u vrijeme senne i pobjedjivao ga,to prasicko malo zaboravlja

undo je offline  
Staro 09.05.2006., 15:35   #184
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
UNDO - potpisujem. ovo za Montoyu je pravi opis.
Gabre je offline  
Staro 09.05.2006., 17:00   #185
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor undo
kad smo vec kod velikana ima jos jedan PROST! samo da se nezaboravi mogao bi ga i prasicko malo spomenuti u formuli 1 covjek koji je zivio u vrijeme senne i pobjedjivao ga,to prasicko malo zaboravlja
Ne, Blažićko to ne zaboravlja.....on to ni ne zna, jer njegovo znanje o Formuli 1, je na istom nivou ko i moje poznavanje mandarinskog jezika.
McG je offline  
Staro 09.05.2006., 17:19   #186
nicko
Guest

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor McG
Ne, Blažićko to ne zaboravlja.....on to ni ne zna, jer njegovo znanje o Formuli 1, je na istom nivou ko i moje poznavanje mandarinskog jezika.
nazalost, to je istina....
nicko je offline  
Staro 09.05.2006., 19:09   #187
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Slažem se s McG-om sto se tice znanja naših dragih komentatora tice.

Radije prebacim na njemački RTL i tamo gledam, makar ne kuzim ni rječi, al i to je bolje nego slušat gluposti nasih komentatora.
vga killer je offline  
Staro 09.05.2006., 19:45   #188
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

Citiraj:
Autor undo
nemoj se ljutiti frende ali tebi neke stvari nestoje ... montoya je vec 5-6 godina u formuli 1 i nije se dokazao tako da jednostavno nemoze u isti kos s schumijem : hitthewa pa sam si rekao on nikad nece imati ono nesto neuracunljiv je i nekonstantan i sta ti to govori....,a ona 3 kruga jesu ANTOLOGIJSKA, jer to nijedan vozac nemoze danas a takvih njegovih krugova ima jako puno! cak je i prasicko morao priznati i skinuti kapu majstoru uostalom svi bivsi asovi formule 1 su slozni u tome tako sam napisao samo cinjenicu! S 35 godina i veseliti se ko malo dijete svaki put pobijedi,biti u garazi s mehanicarima i rastavljati bolid zajedno s njima i raditi na svemu do jutra i toliko uciniti za jednu momcad kao on mora mu se skinuti kapa. Pa i schumi je imao slabiji bolid prosle sezone pa je radio cuda pa mu opet svaka cast i jos je imao hrabrosti da i ovu sezonu odvozi da pokaze sto zna nije pobjegao kao neki nakon neuspjeha,nemora nista osvojiti sve je dokazao ali mi je drago kad ocita bukvicu u voznji svima ! a da nenabrajam sta covjek po kisi radi....
moje simpatiziranje montoye je čisto iz karizmatskih razloga šumi je tipični dojčfolker a niti alonso i kimi mi nisu neke face, montoya je takav kakav je al bar nema dlake na jeziku (zato mi se i villneuve sviđa) ostali su nekako beživotni i anemični. kad smo već kod veselja taj isti šumi ti je prije 12g skakako po podiju od veselja dok je drugi umirao u bolnici....od tog trenutka taj je čovjek za mene postao pizda i ostao do dana današnjeg. ono što mu priznam i za što mu skidam kapu je njegov trud oko razvoja bolida, to ga izdvaja od svih vozača ove nove generacije koji samo žele voziti bez puno pitanja.....i alonso i kimi su svojedobno izjavili nešto tipa: "samo mi dajte jak auto i ja pobjeđujem" to mi je totalno jadno...... treba se malo potruditi oko auteka sineki, samo kaj su svi mladi danas takvi nestrpljivi...... ali ima jedna stvar koju možda niste znali, kad je šum došao u ferrari stvari nisu išle baš najbolje (ako se sjećate stanovitog hakkinena) i nakon druge sezone je skoro otišao u mclaren (o tome se nije puno pričalo i sve do nedavno je bilo u tajnosti) al eto todt ga je nagovorio i ostalo je povijest, ali i dalje o ona 3 kruga: nono : u ovoj utrci puno veću stvar radio je kimi
glista je offline  
Staro 09.05.2006., 19:52   #189
nicko
Guest

kao vozac, schumi je skoro pa savrsen, on je stroj na stazi....kao covjek, to je druga stvar, ne pricamo ovdje o tome...
montoya nije za f1, imao je on dosta prilika dokazati se, pa nije i to je to...
kimi je jako dobar vozac, samo ga prati bad luck i zao mi ga je, ali vjerujem da ce on pokazati svoje talent.

alonso, sto reci, njemu se uvijek sve poklapa, nikad mu se nista nije pokvarilo (za razliku od fisichelle npr) i mislim da ima vise srece nego pameti...
nicko je offline  
Staro 09.05.2006., 19:59   #190
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

Citiraj:
Autor nicko_029
kao vozac, schumi je skoro pa savrsen, on je stroj na stazi....kao covjek, to je druga stvar, ne pricamo ovdje o tome...
montoya nije za f1, imao je on dosta prilika dokazati se, pa nije i to je to...
kimi je jako dobar vozac, samo ga prati bad luck i zao mi ga je, ali vjerujem da ce on pokazati svoje talent.

alonso, sto reci, njemu se uvijek sve poklapa, nikad mu se nista nije pokvarilo (za razliku od fisichelle npr) i mislim da ima vise srece nego pameti...
nagradno pitanje: koji je aktivni vozač na stazi najviše puta pretekao šumahera? ..................
glista je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 09.05.2006., 20:05   #191
West
Premium

West's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Nemojte sad tako, ovaj nije za F1, onaj ne zna voziti.....da netko od njih nije za F1 i da netko od njih nema pojma o voznji, onda ne bi ni bio u F1, to su sve odlicni vozaci, neko vise, netko manje, isto tako nekad se ima puno srece pa se pobijedi, tako da nije u redu sad pljuvati po nekom od njih......to vrijedi za sve.

Odgovor na nagradno pitanje: Montoya koja je nagrada? : roller :
West je offline  
Staro 09.05.2006., 20:08   #192
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

sladoled, možeš birati dal hoćeš snjeguljicu ili njofru : cheers2
glista je offline  
Staro 09.05.2006., 20:30   #193
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor glista
kad smo već kod veselja taj isti šumi ti je prije 12g skakako po podiju od veselja dok je drugi umirao u bolnici....od tog trenutka taj je čovjek za mene postao pizda i ostao do dana današnjeg.
Isto to su mu, ko i ti mnogi ljudi zamjerlili i dan danas mu se to hiće pod nos.....IMHO totalno nepotrebno, pa nije on kriv kaj je čovek nastradal, a kasnije i preminul. Osim toga on u tom trenutku nije znal da je dotični vozač u kritičnom stanju, te da se bori za život.

Citiraj:
Autor glista
ali ima jedna stvar koju možda niste znali, kad je šum došao u ferrari stvari nisu išle baš najbolje (ako se sjećate stanovitog hakkinena) i nakon druge sezone je skoro otišao u mclaren
Istina....ali nije ni Hakkinen, bogomdan. Za vrijeme vrlo popularnih Srebernih Strijela, dotični vozač je u više navrata IMHO pokazal da vozi vrlo nesigurno, vrlo napeto i kaj je najbitnije dosta nepromišljeno. Nerijetke su bile situacije kad je Hakkinen videl (ili mu je bilo dojavljeno iz boksa) da ga Schumacher lagano stiže, pa je Finac počel skidati najbrži krug za krugom (makar je u to vrijeme i tom trenutku imal brži/bolje podešeni bolid i pobjeda mu je bila nadohvat ruke), da bi nakon par takvih krugova poslal moćan Štutgartski agregat u vječna lovišta i naravno odustal, tj. da bi zahvaljujući svojoj (i samo svojoj) nepromišljenosti ostal bez bodova....
McG je offline  
Staro 09.05.2006., 20:39   #194
nicko
Guest

Citiraj:
Autor West
Nemojte sad tako, ovaj nije za F1, onaj ne zna voziti.....da netko od njih nije za F1 i da netko od njih nema pojma o voznji, onda ne bi ni bio u F1, to su sve odlicni vozaci, neko vise, netko manje, isto tako nekad se ima puno srece pa se pobijedi, tako da nije u redu sad pljuvati po nekom od njih......to vrijedi za sve.
nisam ja rekao da on ne zna vozit, daleko od toga...ali on je neobuzdan i nepromisljen i ima vatreni temperament, a tako se ne vozi u f1...

no, mislim da je bilo dosta prepiraka (bar za mene)....cekam sljedecu utrku
nicko je offline  
Staro 09.05.2006., 21:05   #195
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

Citiraj:
Autor glista
moje simpatiziranje montoye je čisto iz karizmatskih razloga šumi je tipični dojčfolker a niti alonso i kimi mi nisu neke face, montoya je takav kakav je al bar nema dlake na jeziku (zato mi se i villneuve sviđa) ostali su nekako beživotni i anemični. kad smo već kod veselja taj isti šumi ti je prije 12g skakako po podiju od veselja dok je drugi umirao u bolnici....od tog trenutka taj je čovjek za mene postao pizda i ostao do dana današnjeg. ono što mu priznam i za što mu skidam kapu je njegov trud oko razvoja bolida, to ga izdvaja od svih vozača ove nove generacije koji samo žele voziti bez puno pitanja.....i alonso i kimi su svojedobno izjavili nešto tipa: "samo mi dajte jak auto i ja pobjeđujem" to mi je totalno jadno...... treba se malo potruditi oko auteka sineki, samo kaj su svi mladi danas takvi nestrpljivi...... ali ima jedna stvar koju možda niste znali, kad je šum došao u ferrari stvari nisu išle baš najbolje (ako se sjećate stanovitog hakkinena) i nakon druge sezone je skoro otišao u mclaren (o tome se nije puno pričalo i sve do nedavno je bilo u tajnosti) al eto todt ga je nagovorio i ostalo je povijest, ali i dalje o ona 3 kruga: nono : u ovoj utrci puno veću stvar radio je kimi

Nagradno pitanje ti je netocno toliko o poznavanju formule 1,a novo nagradno pitanje je koliko je ispusio duela montoya od aktivnih vozaca u brojkama i koliko??

A sad da napisem nesto kao prvo o slavlju pricas gluposti prije 12 godina nijedan vozac nije imao pojma o smrti senne jer utrka je bila s ponovljenim startom nakon nesrece nisu im htjeli ni na podiju reci jer se nije ni znalo nista - na to se vade svi koji mrze genijalnoga schumacher jednoga GENIJALNOGA vozaca,druga stvar taj tvoj montoya je anemcan i totalni beveznjak - klaun,brz na jeziku,a u autu puž obican koji samo spaljuje motore koji se nije dokazao kao vozac ni kao covjek u formuli 1 uopce nece suradjivati s nikim u kojoj god momcadi je bio vozio,e taj je otad za mene pizda koja ima komplex od schumachera i nije istina da je htio schumi prijeci u mclaren - lagano ih je odjebao rekao je da mu je ferrari druga obitelj i nezeli otici iz ferrarija dok ne obavi posao dokraja i obavio ga je 5 puta,a u benetonu 2 puta a cini mi se da ce mozda i 6 put obaviti posao,a montoya samo mjenja momcadi a rezultata nigdje,hakinen je bio u nadmocnijem bolidu od ferrarija procitaj malo bolje moje postove schumacher je dosao u gubitnicku momcad tad i izdigao ih je u visine do neba,ANTOLOGIJSKI krugovi ostaju nisu samo ona tri ima njih vise od par tisuca s odlicnim potezima,kako to da ti kimi nepase a montoya ti je kao super,pa mali ga pojede na svakoj utrci montoya je toliko isfrustriran da nezeli razgovarati snjim a niti s momcadi....a to je radio i prije dolaska u formulu 1...
SCHUMACHER ANTOLOGIJA ZLATNIM SLOVIMA + KRUGOVI

Zadnje izmijenjeno od: undo. 09.05.2006. u 21:48.
undo je offline  
Staro 09.05.2006., 22:06   #196
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor McG
Istina....ali nije ni Hakkinen, bogomdan. Za vrijeme vrlo popularnih Srebernih Strijela, dotični vozač je u više navrata IMHO pokazal da vozi vrlo nesigurno, vrlo napeto i kaj je najbitnije dosta nepromišljeno. Nerijetke su bile situacije kad je Hakkinen videl (ili mu je bilo dojavljeno iz boksa) da ga Schumacher lagano stiže, pa je Finac počel skidati najbrži krug za krugom (makar je u to vrijeme i tom trenutku imal brži/bolje podešeni bolid i pobjeda mu je bila nadohvat ruke), da bi nakon par takvih krugova poslal moćan Štutgartski agregat u vječna lovišta i naravno odustal, tj. da bi zahvaljujući svojoj (i samo svojoj) nepromišljenosti ostal bez bodova....
a bas istu tu stvar je i Kimi (opet finac) radio prosle sezone i to kada je imao cistu pobjedu Alonso je bio na drugoj poziciji ali ga nie mogao stici zbog dosta slabijeg boida i ovaj je samo gazio i gazio dok motor nie spalio (i tako nekoliko puta)

sto se tice Schumievih antologijskih krugova,,,,,,,, mogli bi to i kimmi i Alonso ali ne mogu oni podnjet takav psiholoski pritisak da odvoze nekoliko krugova bas savrseno bez ijedne greskice, i da im je svaki novi krug brzi od prijasnjega,,,, to moze samo Schumi :burn:
speedy-3 je offline  
Staro 13.05.2006., 01:29   #197
Ramone
DDR RAM1

Ramone's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Evo ovaj vikend se vozi u Španjolskoj...

Jel još uvijek prevladava ono "pravilo" da na domaćoj stazi domaći vozač "obično" ne pobjedi (dapače, čak i ne završi utrku)? Ako se ne varam manje vise svaki vozač ima problema s nezavršavanjem utrke pred domaćom publikom... Sad da li je to zbog pritiska, prejake želje, spleta nesretnih okolnosti (uvijek se sjetim Janice Kostelić tu kod nas - k'o da to nije ona) MIslim da je jedan od najnesretnijih Rubens koji je bolovao od kroničnog nezavršavanja utrka na VN Brazila... Ima DOSTA primjera, a vidjeli smo da ni bivši svjetski prvaci MS u NJemačkoj ili JV u Kanadi nisu baš pokazivali svoja najbolja izdanja dapače loši nastupi uz brojna odustajanja?? : hitthewa

Još kad uzmemo u obzir da FA (osim prošle godine VN USA) nije imao duuugo odustajanje - moglo bi se zalomit da svjetski prvak ne završi domaću utrku?

Jel ima to u kladionici u ponudi? : nono :

please wait

Ramone je offline  
Staro 13.05.2006., 10:46   #198
nicko
Guest

ne vjerujem da nece zavrsit, ali vjerujem da ce ga schumi oprat
nicko je offline  
Staro 13.05.2006., 15:14   #199
Don
je gladan!
Moj komp

Don's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
opet će biti dominacija Renaulta sutra u utrci
Staro 13.05.2006., 15:27   #200
nicko
Guest

jedino sto schumachera moze sprijeciti da ne prestigne alonsa kroz boksove je fisichella ako ga bude kocio na pocetku....

alonso ima manje goriva za utrku u rezerovaru i morat ce prije u boks i ako mu schumi bude blizu, sigurno ce ga prestici!!!

ali kazem, ili ce fisichellu morat na pocetku oprat ili nesto drugo skemijat...

a ni Massa nije za bacit...
nicko je offline  
Staro 13.05.2006., 19:03   #201
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

grrr nisam gledao kvalifikacije,,,,,,,,, koji je poredak??
speedy-3 je offline  
Staro 13.05.2006., 19:54   #202
nicko
Guest

1. alonso
2. fisichella
3. schumacher
4. massa
5. barichello
6. ralf sch.
7. trulli
8. button
9. raikkonen
10. heidfeld
nicko je offline  
Staro 13.05.2006., 20:17   #203
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Hmm, bit ce zabavna trka
vga killer je offline  
Staro 13.05.2006., 21:10   #204
Freek
Premium
Moj komp

Freek's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
MS pobjeđuje
Freek je offline  
Staro 13.05.2006., 21:29   #205
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

ma je kontam si da ce Schumi opet "divljat" na stazi i kroz boksove na vodecu poziciju
speedy-3 je offline  
Staro 14.05.2006., 05:27   #206
West
Premium

West's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Kao uvijek Shumi i Alonso ce voditi bitku, a fisichella i barichello ce im biti za petama, massa bi mogao biti iznenadenje...
West je offline  
Staro 14.05.2006., 14:25   #207
cassper
Registered User

cassper's Avatar

Datum registracije: May 2006
mislim da nista od borbe,uspavanka ce biti,renaulti su prazni skroz,vec su sad napravili razliku,mozda da promijene nesto u taktici u ferrariju pa pokusati tako
Staro 14.05.2006., 15:40   #208
Mailman
Premium

Mailman's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor cassper
mozda da promijene nesto u taktici u ferrariju pa pokusati tako
možda da šumaher proba odvesti koji "antologijski krug"? : evil :
Mailman je offline  
Staro 14.05.2006., 15:58   #209
cassper
Registered User

cassper's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Mailman
a mozda i ti nevolis schumija pa moras tako nesto napisati kao i obicno???? neka tvoja vozac odvozi samo jedan u slabijem bolidu kad ga se stisce usred utrke i treba skinuti 6-7 sekundi i napravi sve to...: hello2 :
to je inace staza na kojoj bolid dolazi do izrazaja pa onda se vidi da ferrari jos nije u rangu snjima,ovaj je rezultat odlican 2 i 4 mjesto
Staro 14.05.2006., 16:09   #210
replace
Registered User

replace's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Mailman
a mozda da se ti izjasnis za koga navijas pa ce nam biti svima jasnije zasto takvi podcjenjivacki upisi????
replace je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno