|
![]() |
#18391 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Evo ja imam SileTzara from bihajnd i koljeno u postu prije. Dvije slije bajka su u garaži ![]() Da sam imao štitnike, nebi mi ništa bilo, jbg. Nisam se smio onako bacit na glavu i to je to, nebi bilo pada..drugi puta ću pametnije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18392 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Hehe, vidim bilo je zanimljivo ![]() Murina, s obzirom kako si opisao da si letio zakljucio bi da si jako dobro prosao. Mrzim te slike natecenog koljena. Mene moje jos nije proslo, a ima vec 2 mj. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#18394 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Volan je 690. Zasto? Murina moze bit presretan. Najruzniji pad koji sam vidio. Propeo se preko prednjeg kotaca u finoj brzini, i odletio preko volana te se 'docekao' na glavu bas, i to na debelo granje. Mene presjeklo, usro sam se. Neka ti ta modrica na nozi, budi sretan
![]() |
#18395 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Pitam samo. Čini mi se dosta širi. Gledam kaj da si sad kupim naprijed umjesto 680mm kojeg sam prodao izgleda, glupo mi je ići na neke ogromne širine, ne znam hoće li mi se to uopće svidjeti.
![]() |
#18396 |
Premium
|
Sile: Jesi dobro jebote??? Ja: Jesam Sile: Ma jesi piiiii materinu!! ![]() Ono zalijetanje u kamermana je legendarno, jedva čekam video. Nisam ništa o stazi napisao, preodlična je, ići ću njom često Koliko chemtrailova na slici "Sile from behind" :O |
![]() |
![]() |
![]() |
#18397 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Zalijetanje nisam stavio u video Mogu posebno složit filmić pa uploadat, tak ću i napravit, uz naravno slow mo Sileta i drveta ![]() Murina - kupi štitnike, nemoj se zajebavat, budeš još jedan koji je nakon krša kupio štitnike ![]() Edit: u grubo još 2 sata do kompletnog uploada videa |
![]() |
![]() |
![]() |
#18398 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Dečki moji, u zadnje vrijeme sve više padova. S jedne strane jedva čekam da složim bajk i odem s vama gore a pak s druge strane me strah da ne završim tu u nečijem videu kak se ubijam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18400 |
aka Edo, aka Syncros
|
Pazit će mene Sile gore, samo da nabavim ragbijašku opremu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#18401 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja i dalje tvrdim da previse padate ![]() ![]() bombice anyone? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18402 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18403 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja sam se isto raspao , u onom tunelu punom lišča , upala mi grana u kotač i sam preko nosa se dočekam na ruku i leđa , kao da sam na oblak pao kak je bilo mekano ![]() I još na pilani onaj prvi dio sa ogromnim korjenjem , probavam vas pratit , sve ok , zadnji kotač me ispuca u zrak i hrvam se da ostanem na bajku , dolazi drvo , ja idem oko 20-25 i uspjevam skrenut , inače bi kao Sile završio. Mišić na lijevoj podlaktici mi je tvrd ko kamen od kočenja ![]()
![]() |
#18405 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Znam , mislim po suhom su fakat ok , od rejs kinga su puno bolje , al po mokrom kite ne drže , po snijegu sam samo glisirao , grip nula bodova. Napisao sam već , naprijed ću staviti Speed Kinga a iza Larsna prebacit , to bi dosta bolje trebalo bit.
![]() |
#18406 |
Premium
|
Renesis, možda bih trebao pogledati te tvoje štitnike, javit ću ti kad bih mogao. Lovro, nove gume (ozbiljne gume, ne neku usku prelaganu pizdariju) i pravac Zmija da pogleda zašto ti je rebound onako spor ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18407 |
aka Edo, aka Syncros
|
Koje gume onda uzet za ovako nešto kao vaša današnja vožnja...lišće, blato, bljuzga, snijeg...i koja širina najbolje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18408 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Schwalbe alberta ![]() Ili black shark, ali one ako previse naginjes bajk u zavoju gube grip na tren dok bocni cepovi ne uhvate. Jako neugodan osjecaj. Nik je imo obje i vise mu se dopada albert jer ne guni grip u takvim sitacijama. Kupit ih mozes u bizmarku, mislim da je cijena ~170kn po komadu. Naprijed uzmes 2.35, a iza 2.1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18409 |
Premium
|
Schwalbe Albert 2,25 Oko 150kn komad u Bizmarku OK je i Black Shark ali Nik kaže da baš nije za prednji kotač. Ili ako ti se daje više love, Fat Albert ili Nobby Nic. To je od Schwalbe ponude, ostale brandove ne znam jer sam fanboy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18410 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Scwalbe Albert 2.25 za 169kn u Bizmarku i bok. Ja sam ju vozio na Fuelu, a od danas i na Jekyllu, za te pare super guma. Ak te svrbe novci mozes ubosti i Nobby Nica, Fat Alberta. [edit] Vidi kak smo se usuglasili...dok ja natipkam ekipa me preduhitri. Meni se Black Shark ne svidja, naprijed ni u ludilu, iza moze...nije samo do toga da izgubi grip u zavoju, u odredjenim situacijama na blatu i mekoj zemlji kao da za zamijesi umjesto da zagrize, na mokrom kamenu isto hoce iznenaditi...kad bolje razmislim ta guma precesto hoce iznenaditi vozaca koji se ganja, poceo sam zbog gume mijenjati nacin voznje, kad sam to skuzio zamijenio sam gumu ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nik. 28.01.2012. u 18:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18411 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Za razliku od Schwalbe ekipe ja ti vozim na obje WTB Stout Comp koji dolazi nažalost samo u 2.3 veličini (imaš ih u DSG-u) i smatra se AM gumom. Drži odlično u doslovno svim uvjetima osim snijegu no...danas recimo je u gornjem dijelu gdje je bio snijeg držala odlično što me začudilo jer prvi puta kada su vidjele snijeg je bilo kao da imam slikove. Što me dovelo do zaključka da isto drže odlično na suhom ("škripavcu") snijegu. Caka je u tome kao što sam već napisao, dolaze samo u 2.3 veličini i sama guma ti ima 1.14kg, ak ti težina ne igra ulogu. Cijena je 125kn. http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...FaXxOVxaEiXEuw
![]() |
#18412 | ||
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Usporedba nje i alberta od moje strane je jednaka onom koji sam prvi put rekao: razlike ogromne nema što se mene tiče. Bočni grip je nešto bolji kod alberta, no nikako ne bih rekao koliko Nik i sad već max pričaju da im proklizava. Štoviše, nijednom mi kotač nije proklizao kako ne bi trebao. Valjda ne idem dovoljno brzo i ne vozim se tolko ko on pa nisam skužio mane, što ćeš ![]() Ja bih prije rekao da je Nik sharka kupio kad je počinjala sezona sa lošim uvjetima na terenu pa da mu se to onda učinilo puno gore. Samo moje mišljenje i bez uvrede molim ![]()
![]() |
![]() |
#18413 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Nik je dobio sharka na bajku. Ja sam ih kupio negdje u 10om mjesecu. Bio sam sa njima na 3 Sljemena i svaki put mi se je desila ta stvar sa kotacem, da u jednom trenutku izgubi grip i "propadne" i onda ponovo uhvati. Adaks sada vozi te gume pa bi bilo dobro da i on napise koju o njima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18414 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Jap, bit će da jesmo, ja u Odakovoj! Nego ekipa, PIKČRZ or it didn't happen!! Kako je to Nik glumio baletana, kako je to Sile pokušao glumiti baletana, kako je to Murina probao Superman-a bez rampe izvesti, ajmo, nemožete ići u ovakve pohode bez kamera i adekvatne opreme za snimanje???? @Nik, kako to da u zadnje vrijeme nenosiš kameru više, od zadnjih par vožnji (mislim na ove grupne) samo si ju jednom imao? Nije valjda da si ju prodao ili da ti je dosadila, pa zato si ju kupil zar ne?
![]() |
#18415 | |
SCSI Freak, deda :P
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#18416 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
nemrem usporediti black sharka sa albertom jer alberta nisam imao, al black shark je bolji od svih guma koje sam do sad imao na svim biciklima. na sharka nemam nikakve zamjerke, neusporedivo bolje gume od one kombinacije maxxis ranchera i maxxis larsena tt - dok sam isao prvi put na sljeme ove sezone Nik se nije mogel nacuditi kakve to gume imam, jesam lud ![]() ![]() otkad je gore shark, 2 sljemena i 3 dotke odvozene, stvarno sam zadovoljan i nijednom nikakvih problema. prosli vikend dok smo isli gore, nikakvo proklizavanje duz cijelog lojsteka, odvozeno kamenje i cijeli snjezni dio - sve 5. al isto ono kaj destroyer veli - imam 75kg i ne vozim se NN da bi moja ocjena guma mogla biti shvacena preozbiljno. za moju rekreativnu voznju sljemenom dusu dale, nadam se da ce se kotrljati jos puuno kilometara ![]() buduci da mi ih je max uvalio za 170kn obje, bolje gume za te pare nisam mogao dobiti :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#18417 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Još 35 min pa će bit uploadan cijeli video sa Sljemena ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18418 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Za mene se ne moze rec da se vozim na NN, ali Nik dosta brzo pici nizbrdo. Dok se guma vozi po vrhu je super, al cim sam se bio poceo naginjat malo vise sa bajkom mi je pocela "propadat" u stranu i onda ponovo uhvati grip. Sada imam naprijed specialized clutch control 2.3, a iza specialized eskar 2 sport 2.3 i nemam zamijerke na njih. Gripa ima dosta po svakavom terenu. Jedino danas di se je murina razbio sam ja iso kemijat van staze i dosta sam se vozio po bocnoj stjenci, a teren je bio dosta klizav sam izgubio gripa na prednjoj gum i nalego se na padinu. Do sada sam proso svakakve podloge i gume su mi odlicne. Dobio sam ih sa bajkom tak da ne znam koja im je cijena. Jedva cekam ![]() Kak je ispala snimka sa chest mountom? Se vidi kaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18420 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
https://lh6.googleusercontent.com/-j...0/DSC01757.JPG Ova slička mi je fora, dočarava atmosferu i druženje https://lh4.googleusercontent.com/-S...2/DSC01761.JPG Murina ne zna šta ga čeka https://lh5.googleusercontent.com/-r...2/DSC01762.JPG Lovru ne jebu čelostonke https://lh5.googleusercontent.com/-8...2/DSC01763.JPG Dokaz da je Onyx bio s nama, ja još ne vjerujem https://lh3.googleusercontent.com/-E...0/DSC01758.JPG Trebate li još dokaza? Zov prirode je jači od svega ![]() https://lh4.googleusercontent.com/-C...0/DSC01765.JPG Grupna Jed2i a daj ne seri da nisi stavio u videu mega-fail s potočićem ![]() @ Vuco- stalno me to muči s volanom. Na spustu mi ja sasvim dosta, ne osjećam da bi trebalo šire, ali kad ne razmišljam odnosno 99% vremena držim dlanove na samom rubu gripova, mali prst i prstenjak uopće ne drže grip, tako da mi valjda tijelo govori da ga dam proširit po 1.5 cm sa svake strane, na 710cca. @ Lovro- ak već imaš latex zračnice kupi najjeftiniju verziju RocketRona, nebu ti žao. Vrlo dobar grip imaju, 400grama po gumi, šta bi ti više.
![]() Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 28.01.2012. u 20:05. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|