|
![]() |
#18363 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18366 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
![]() |
#18367 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#18368 |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Pozdrav ljudi! Kupujem si biciklu koju namjeravam jako puno voziti veliki dio godine (prakticki ce mi biti glavno prijevozno sredstvo, do posla/nazad, lagana rekreacija...), u 99% slucajeva ce to biti asfalt po Zagrebu. Ne namjeravam vrsiti nikakve skokove i sl ![]() Namjeravam dati od 2000 - 3000kn, sto manje to bolje naravno ![]() Imate li ikakvu preporuku (ducan, marka ili jos bolje direktno neki primjer modela)? Ovo mi je prakticki prva bicikla (osim soci bmx-a koji sam imao kao klinac ![]() Zahvaljujem ![]()
![]() |
#18371 |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Uf, bome posten popust. Zajeb je jedino sto je samo za keš ta cijena, a to mi je nekako puno odjednom dati :/ Mislio sam radije nesto na 6-12 rata Ali svejedno cu je ostaviti u racunici, mozda iskemijam nesto za keš. Inace, volio bi da ima blatobrane, ili bar da ima mogucnost da ih mogu sam ugraditi (ili sam blebnuo neku glupost? ![]() Ako imate jos po koju preporuku slobodno udarite, namjeravam kupiti nesto do kraja iduceg tjedna. Prije neki dan sam isao do intersporta pa sam laicki bacio pogled na ono sto nude. Da li stogod vrijedi genesis element x15? Imaju je u intersportu na snizenju sa 3600-3700 na 3000kn (a koliko znam, kod njih je ista cijena i ako opalim 12 rata), od onog sto su imali mi je ta nekako najvise sjela.
![]() |
#18372 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Boga mi je ujutro bilo zima, danas sam isao na posao opet s biciklom, -10 kod mene, kod WestGatea -7 Smrzo sam se ko .... ![]()
![]() |
#18374 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
idemo sutra na sljeme?u 10 kod tunela? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18376 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18380 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Vratili se sa Sljemena , super bilo , Sile kao uvijek baca vrhunske fore. Dole smo išli 20-kom pa na Pilanu i još neku meni nepoznatu stazu. Na spustu sam sve opušteniji , još 100 supusteva i mogu vas pratit ![]() Slike : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#18385 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Precjenio se ![]() Ma bacio se na glavu, pokušao blokirati zadnji kotač za napraviti slalom, međutim nije mi ulovila kočnica i ode sa staze..na glavu, sa jedno dva metra visine, u grane koje sam polomio svetom kacigom. Zapravo su dobro i došle jer su ipak amortizirale pad ![]() ![]() Putem doma nisam skidao smješak sa face jer sam prošao lišo. Sile je bolje vidio ![]() Nik je smislio zanimljivu tehniku prelaska preko potoka, to sam ja odlično vidio ![]() tzv Koljenica (mlado od koljena) Zadnje izmijenjeno od: murina. 28.01.2012. u 16:53. Razlog: Koljenica |
![]() |
![]() |
![]() |
#18386 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
vidim da vam je bilo zanimljivo ![]() e da,jer ima tko slucajno doma neke igrice za ps2? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18387 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
jel netko zna gdje mogu nabaviti bombice i olivu? moram skratit buzir na kocnici |
![]() |
![]() |
![]() |
#18388 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Dajte vi ostali stavite slike ![]() Gledajte ovo , disk na desnoj strani , prvi put vidim : http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=31&t=67400
![]() |
#18389 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Vidim ja nitko nista suvislo da napise pa cu morati ja ![]() Daklem, sedmorica PCEkspertovaca je danas pohodila Sleme: Siletzar, jed2i, Lovrix, Onyx, zgmmax, murina i ja. Temperatura ugodnih i sunacanih oko 0°C, a pri vrhu vrhu -3.5°C, ocitano na termometru kod Lugarnice. Spust : singlicom do Hunjke -20ka do Njivica-Pilana-cestom uzbrdo do 2. zavoja-tu u sumu i singlicom do donje postaje zicare-pa na tunel-Dotka Vec je na usponu pocelo biti zanimljivo, naime jed2i je pri penjanju uspio "sletiti" s Leusteka ![]() Ja sam pak na spustu u zaletu pokusao prijeci zaledjeni potok, prednji kotac ostao u ledu a ja hop preko volana, docakao sam se na noge i ruke ali nisam ispustio bajk koji mi se parkirao na ledjima - na svu srecu sam ipak preskocio potok. Sad je Sile skuzio da se potok ipak moze prijeci biciklom pa se vratio 20-30m nazad i uzeo zalet, mi smo se fino razmaknuli i napravili mu mjesta da moze lakse doskociti. Frajer uzme zalet, i skoci ravno na kamermana ![]() Nakon tunela se odvajamo, te murina, Sile, max i ja picimo na Dotku ostali doma. Tu je pak glavnu kaskadersku ulogu odigrao murina na onom strmom spustu po novom dijelu staze. Presjekao ravno mimo staze pa je prvo on odletio a za njim i bajk, on je polukruzno aterirao na glavu a bajk je opisao puni krug u zraku. Uglavnom, dobro je prosao - ja sam samo komentirao evo jos jednog koji ce kupovati stitnike za koljena ![]() Nije mi jasno kak je ta ista strmina prestrma za jedan Enduro i 160mm hoda ![]() Jako lijepa i duga voznja, dobra je ova kombinacija 20ka preko Pilane, na ruti ima od svega po malo, a spust traje. Dvije slije: 1. jed2i van staze, i 2. Ekipa na kraju spusta kod Pilane ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18390 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Isli smo do hunjke onim singletrackom sa zagorske strane pa na 20 do njivica i tamo na pilanu, pa smo se digli cestom 2 zavoja i prosli onom lijevom stazom di je bio cilj DH trke. Meni je isto bilo super i jedva cekam da vidim filmic ![]() EDIT: @Nik Jbga fali mi skilla ![]() Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 28.01.2012. u 17:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|