Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 07.05.2006., 16:00   #151
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
jao kralju sta opet uradi ma naklon do poda : goood : : goood : : goood : majstor je majstor i u ovim godinama se veseli i skace od srece i dijeli lekcije klincima u voznji,e to je pravi sportas jos uvijek ima vatre u njemu ma kralju!!!!: goood : : goood : : goood : : goood : : goood :

Member of PCE 100+kg demolition squad

Zadnje izmijenjeno od: undo. 07.05.2006. u 16:12.
undo je offline  
Staro 07.05.2006., 16:09   #152
Don
je gladan!
Moj komp

Don's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
ma Schumi je Car: goood :
kao da mu je ovo prva pobjeda

Oglas
Staro 07.05.2006., 17:40   #153
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Eto konacno nakon očajne sezone Ferrari se vraca u stilu. Massa me isto oduševil, šteta samo kaj nije prije krenul ganjat alonsa, možda bi ga i prestigel.

go Ferrari go
vga killer je offline  
Staro 07.05.2006., 18:04   #154
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Sad tek vidim koliko poklonika ima Schumasti.
Pa niste se baš nešto raspisali dok je gubio, a sad ste se digli ko zombiji iz groba.
Svaka mu čast na pobjedi, ali još mora puno puta pobjediti da postane prvak.
Kraj je još daleko.

Asus N750JK (Upgrade)
CPU: Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO: Asus N750JK
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer

CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0
RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G
Net: TP-Link Archer TX55E
PSU: Xilence, Bronze 550W
Monitor: Samsung

CPU: Intel® Core™ i7-5820K, 6 Cores, 15M Cache, up to 3.60 GHz
MBO: JGINYUE, X99M-PLUS D4 v5.3, LGA 2011-3, 2xM.2 NVMe, 4xSATA3, WiFi NGFF
RAM: 2x8 Gb, Kllisre DDR4, 2666MHz
VGA: ATI RX570, 4 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, Patriot
Net: Fenvi WiFi 7, Intel BE200NGW M.2 Wireless Adapter
PSU: Inter-Tech SP750
Monitor: Samsung
Amdejac je offline  
Staro 07.05.2006., 18:27   #155
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
od 1994. josh.
atha je offline  
Staro 07.05.2006., 20:32   #156
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor atha
od 1994. josh.
Također....prva utrka koji sam gledal je bila u kišnom Monte Carlu s Bennetonom
McG je offline  
Staro 07.05.2006., 20:48   #157
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Znate čega je meni više puna kapa?

zbog toga da se non stop spominje Ayrton kao jedini pravi vozač...

po meni je to glupo, to je daleka prošlost, čovjek je bio odličan, i to mu priznam, ali ljudi nikome ne daju pravo da se kaže za nekoga da je odličan vozač, svi krenu "da je senna živ, on bi bio nitko i ništa..."
BULLSHIT

Schumi je pobjeđivao i dok je senna vozio, i pobjeđivao je idućih deset godina, a sad da se u tih 10godina nije našao nijedan dostojan protivnik, po meni pokazuje da je stvarno odličan vozač i dostojan da ga se kao takvoga i poštiva, a ne da se samo sere po njemu...

Forza Ferrari!
Gabre je offline  
Staro 07.05.2006., 20:56   #158
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
kako ni jedan dostojan protivnik ??? pa aktualni sv prvak se pokazao dostojnim jos prosle sezone kad ga je sa slabijim bolidom vise od 10 krugova drzao iza sebe dok mu je Schumi bio full na repu ,,,,,,,,, ova je utrka bila odlicna fino se vidi da je Ferrari napokon opet profunkcionirao i sada su tu negdje s Renaultom (mozda mrvicu jaci) bude svega do kraja sezone ali samo da je bar jednu utrku vidjet Schumia i Alonsa kotac do kotaca kroz par krugova ...........kao sto je nekada bilo......
speedy-3 je offline  
Staro 07.05.2006., 20:57   #159
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Gabre - signed
vga killer je offline  
Staro 07.05.2006., 21:00   #160
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

tako je potpisujem sve sta si napisao,i jos bi nadodao da je on dignuo ferrari s dna,kad su imali samo po jednu pobjedu u sezoni s alesijem,e onda dolazi era schumija i pogledajte sta je napravio sve pa covjek provodi u garazi s bolidom prakticki vise nego neki mehanicari i sudjeluje u raznim poboljsanjima zato ga i postuju svi i njegovo ime ce zauvijek ostati upisano zlatnim slovim u formuli 1 a pogotovo u ferrariju, ma schumi kralju!!!!!!! i zombiji navijaju za tebe

Zadnje izmijenjeno od: undo. 07.05.2006. u 21:15.
undo je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 07.05.2006., 21:12   #161
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

Citiraj:
Autor speedy-3
kako ni jedan dostojan protivnik ??? pa aktualni sv prvak se pokazao dostojnim jos prosle sezone kad ga je sa slabijim bolidom vise od 10 krugova drzao iza sebe dok mu je Schumi bio full na repu ,,,,,,,,, ova je utrka bila odlicna fino se vidi da je Ferrari napokon opet profunkcionirao i sada su tu negdje s Renaultom (mozda mrvicu jaci) bude svega do kraja sezone ali samo da je bar jednu utrku vidjet Schumia i Alonsa kotac do kotaca kroz par krugova ...........kao sto je nekada bilo......
prosle godine ferrari je bio slabiji od benetona ali je schumi radio cuda po stazi skidao je 2 sekunde po krugu u imoli i zadnjih 7 krugova mu je bio na repu,a ove godine si vidio kotac uz kotac 30 krugova takodjer u imoli kad ga je schumi drzao iza sebe i vratio mu je za proslu sezonu

undo je offline  
Staro 07.05.2006., 21:59   #162
Delta S4
She`s back...
Moj komp

Datum registracije: Jan 2006
Alonso može osvojiti još 2-3 naslova, ali neće nikada biti klasa Schummachera.
Delta S4 je offline  
Staro 07.05.2006., 22:12   #163
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

nego ljudi idemo glasati za vatrene madjari su nam za petama 52-48 momentalno za nas a bilo je 91-9 za nas ajmo svi formulasi na glasanje

undo je offline  
Staro 07.05.2006., 22:56   #164
West
Premium

West's Avatar

Ma dobar je Alonso, krenulo mu je, ma da je sad bio drugi, ali hej, ni to nije lose....Schummacher je ipak veteran u formuli 1, tezak za pobijediti. A Alonso je to par puta napravio (bio prvi) i zato mu svaka cast sto je ostavio par puta Shumija iza leda.

@undo: upravo glasao
West je offline  
Staro 08.05.2006., 00:05   #165
nicko
Guest

Datum registracije: Feb 2005
come back he he....to sam cekao sad je tek sezona postala zanimljiva :P
nicko je offline  
Staro 08.05.2006., 00:18   #166
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Ma samo ak je bolid kak spada, bez nekih glupih kvarova, schumaher je 99% nepobjediv
vga killer je offline  
Staro 08.05.2006., 13:34   #167
Crais
Guest

Crais's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Autor vga killer
Ma samo ak je bolid kak spada, bez nekih glupih kvarova, schumaher je 99% nepobjediv
Schumaher je odličan vozač, ali da je 99% nepobjediv to nije istina. Ova utrka je bila potpuno neizvjesna, da je Renaultov box brže odradio posao, a Ferrarijev sporije, vrlo moguće da bi Schumi završio iza Alonsa nakon izlaska iz boxa.
Crais je offline  
Staro 08.05.2006., 13:58   #168
Jerry
Premium
Moj komp

Jerry's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Citiraj:
Autor Crais
Schumaher je odličan vozač, ali da je 99% nepobjediv to nije istina. Ova utrka je bila potpuno neizvjesna, da je Renaultov box brže odradio posao, a Ferrarijev sporije, vrlo moguće da bi Schumi završio iza Alonsa nakon izlaska iz boxa.
Da je babi bila bi dedo

Alonso ovu utrku uopce nije bio konkurencija Schumiu i jedina neizvjesnost je bila hoce li ga Massa i Raikkonen dohvatiti u zadnjih desetak krugova.
Staro 08.05.2006., 15:34   #169
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

@Crais - sorry, al jesi ti uopće gledao utrku kak spada i malo slušao su ovi pričali?

Znalo se da Schumi ide s težim bolidom, na prvim zaustavljanjima je osto jos jedan krug iza alonsa na stazi i nalio više goriva. Bilo je jasno da ce ostat vise krugova na stazi od alonsa na drugom posjetu boksu, a schumi je poznat da kad treba moze 2-3 kruga s predobrim vremenom kaok sto se i pokazalo u ovoj utrci.

I da, skoro pa nepobjedi je samo ak se bolid na počne glupirat
vga killer je offline  
Staro 08.05.2006., 15:44   #170
nicko
Guest

Datum registracije: Feb 2005
da se nadovezem, kad ferrari jednom sredi bolid, onda ga zauvijek sredi...
nicko je offline  
Staro 08.05.2006., 20:59   #171
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Jerry
Da je babi bila bi dedo

Alonso ovu utrku uopce nije bio konkurencija Schumiu i jedina neizvjesnost je bila hoce li ga Massa i Raikkonen dohvatiti u zadnjih desetak krugova.
koju si ti utrku gledao? btw, jedini razlog ferarijevog povratka u vrh je bridgestone, i prošle sezone su imali dobar bolid na katastrofalnim pneumaticima, japanci ove sezone imaju gume bolje od francuza i zato je ferrari ponovo konkurentan i to je dobro jer će biti zanimljivo. a ove prepirke tko je bolji vozač.......besmislene i alonso i šumi i kimi su jednako dobri a bolji od sve trojice je jedino montoya, samo kaj je njegov problem kaj je potpuno neuračunjiv i nekonstantan što ga automatski eliminra iz vrha
glista je offline  
Staro 08.05.2006., 21:54   #172
Jerry
Premium
Moj komp

Jerry's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Pa ovo je test staza Michelina na kojoj treniraju McLaren i Toyota i ako na njoj Michelin nema prednost stvarno ne znam gdje ce je imati!?

Sto se tice Alonsa i Schumia oni nisu jednako dobri jer nekom od njih nedostaje nekih 60-ak pole positiona i 80-ak pobjeda. Montoya se treba vratiti u cart ili NASCAR jer F1 nije za budale i divljake koji misle da je utrkivanje cigla na gasu pa kako zavrsi! Pa lik je sprzio 64 motora u BMW Williamsu u 2 tjedna testiranja dok su Ralfu ''otisla'' samo 4 za isto vrijeme : suicide
Svaki motor ti je oko 800 000$ pa ti sad racunaj! Od tada broj razbijenih bolida i unistenih motora se neda ni nabrojiti!
Sto se tice njegove ''takticnosti'' mislim da je prosle sezone glavni krivac sto Kimi nije mogao blize prici Alonsu (usprkos nekoliko pehova i odlicnih vozni) jer je Montoya cijelu sezonu vozio ko baba dok je bolid jedini bio u mogucnosti pobijediti Renault (sto je Kimi u vise navrata dokazao)!
Staro 08.05.2006., 22:45   #173
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Citiraj:
Autor glista
koju si ti utrku gledao? btw, jedini razlog ferarijevog povratka u vrh je bridgestone, i prošle sezone su imali dobar bolid na katastrofalnim pneumaticima, japanci ove sezone imaju gume bolje od francuza i zato je ferrari ponovo konkurentan i to je dobro jer će biti zanimljivo. a ove prepirke tko je bolji vozač.......besmislene i alonso i šumi i kimi su jednako dobri a bolji od sve trojice je jedino montoya, samo kaj je njegov problem kaj je potpuno neuračunjiv i nekonstantan što ga automatski eliminra iz vrha
wrong - istina je da je bridgeston ove godine puno bolji nego prosle godine, al to nije bio jedini razlog Ferrarijevog debakla. Ferrari se zaznuo što su na početku sezone krenuli s bolidom iz 2004 na pripremljenim za nova pravila...tj. jedino su mu veći rezervar nakeljili i kad su konacno skužili da to tak nece ic su počeli kak spada razvijat novi bolid, a to nejde preko noci pa da se na trepavice postavis.

Zato su, čim su čuli pravila za ovu sezonu, krenuli s razvojem novog bolida i rezultat se vidi
vga killer je offline  
Staro 09.05.2006., 00:57   #174
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Citiraj:
Autor glista
prepirke tko je bolji vozač.......besmislene i alonso i šumi i kimi su jednako dobri a bolji od sve trojice je jedino montoya,

LOL, dobra ti je ova.. Ali čista neistina. Molim te obrazloži po čemu je Montoya bolji od sviju?

A ti Speedy ne trkeljaj, pamti malo utrke od prošle godine, a ne samo zadnje dvije....

Ma Alonso dok je išao iza Schumahera jedva je ostajao na stazi, dok je Schumaher dokazao da bez napora može pratiti Alonsa..
a da ne govorim sad na zadnjoj trci kad je skidao po pola sekunde po krugu, kad se maknuo Alonso u boks koji ga je kočio...

Rosberg - jako dobar vozač, ima veliku budućnost i talent
Kimi - također, dečko uvjerljivo sa zadnjih stratnih mjesta dolazi do bodova i podija... a prolazi nezapaženo.
Gabre je offline  
Staro 09.05.2006., 01:39   #175
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor undo
prosle godine ferrari je bio slabiji od benetona ali je schumi radio cuda po stazi skidao je 2 sekunde po krugu u imoli i zadnjih 7 krugova mu je bio na repu,a ove godine si vidio kotac uz kotac 30 krugova takodjer u imoli kad ga je schumi drzao iza sebe i vratio mu je za proslu sezonu
ma to je bio kotac iza kotaca ,,,,,,,,,,

mislio sam da bas na stazi voze jedan pored drugoga (ne IZA) da se muce malo i pokusavaju prestici na samoj stazi ne kroz bokseve,,,,,,,,

ovu zadnju utrku sada nie ferrarijev boks zasluzan sa Schumievo prvo mjesto nego njegova "ludacka" voznja nakon sa je Alonso otisao u boks u Ferrariju su uvijek savrseni u boksu ,,,,,,,,

ono o vozacima naravno da nisu svi jednaki "samo je jedan Schumacher" a sad od ovih mladih vidjet cemo hoce li itko biti kao Michael i za njega se svasta pricalo kad je tek poceo pobjedivati pa evo gdje je i sto je sada
speedy-3 je offline  
Staro 09.05.2006., 03:55   #176
undo
You'll Never Walk Alone

undo's Avatar

imas pravo samo je jedan schumacher i nikad nece biti nijedan vozac kao on ona tri kruga ludjacke voznje nemoze nitko odvoziti,ta 3 kruga su jos jedna od njegovih voznji u formuli 1 koja spadaju u antologiju jednoga genijalnoga vozaca formule 1,koji i u ovim godinama pokazuje kako se vozi,nije ni bitno oce li osvojiti prvenstvo on je svoje dokazao odavno,a ova ga voznja jos vise uzdize kao najboljega!

undo je offline  
Staro 09.05.2006., 07:53   #177
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor undo
imas pravo samo je jedan schumacher i nikad nece biti nijedan vozac kao on ona tri kruga ludjacke voznje nemoze nitko odvoziti,ta 3 kruga su jos jedna od njegovih voznji u formuli 1 koja spadaju u antologiju jednoga genijalnoga vozaca formule 1,koji i u ovim godinama pokazuje kako se vozi,nije ni bitno oce li osvojiti prvenstvo on je svoje dokazao odavno,a ova ga voznja jos vise uzdize kao najboljega!

dečki nemojte se ljutiti ali vidi se da ne kužite baš neke stvari.....prvo da se ispravim ono za montoyu - ne bolji to nikako ali brži da, ono o neuračunjivosti i nekonstantnosti i dalje stoji...... a sad ovo o šumaheru i "antologijska 3 kruga : hitthewa " .....hoćete antologiju kimi cijelu utrku nije imao više od 14s zaostatka za vodećim (bilo kojim) sa bolidom koji je najmanje sporiji 0.8s po krugu, eto ti antologije (prošlogodišnji ring neću ni spominjati). šumaher je uistinu vrhunski vozač ali to su i alonso i kimi, no prvaka prije svega stvara bolid ili tragedija drugog i to je činjenica koja je kroz povijest f1 neosporiva.
glista je offline  
Staro 09.05.2006., 08:17   #178
Andeo
Premium
Moj komp

Andeo's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Nemojte ovu temu zatrpavati nepotrebnim raspravama tipa "moj tata je bolji". Iza svakoga u zivotu ostaju rezultati i nacin na koji ih je ostvario. Tako ce biti i sa Schumacherom. Rasprava da li je bolji od nekoga tko je umro je suvisla a isto tako usporedba s novim vozacima. Svi su oni vrhunski vozaci i Raikkonen i Alonso i Schumacher a to su i dokazali na desecima utrka.
Staro 09.05.2006., 08:42   #179
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
kada vec spominjete Sennu, zasto zaboravljate legendu Juan Manuel Fangia?

1957 Juan Manuel Fangio (Maserati)
1956 Juan Manuel Fangio (Ferrari, Lancia)
1955 Juan Manuel Fangio (Mercedes)
1954 Juan Manuel Fangio (Maserati, Mercedes)
1951 Juan Manuel Fangio (Alfa Romeo)

Eto, da se podsjetite.
atha je offline  
Staro 09.05.2006., 10:12   #180
West
Premium

West's Avatar

West je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas