|
![]() |
#17611 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Subota tunel 10h - da budemo na cistu kad se ide ![]() Spust 57-52-55 (Cuksov drop/tulum kombinacija) Tud ja planiran ici. Citiraj:
![]() ...a mozda i on nema. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17612 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
ma ono je prastaro njegovo, makar su to bile dobre godine, imal sam dva takva davno... Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#17614 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Imao je onaj dečko tu sa PCE-a, Nikola, R7 vilicu. Ali koliko sam skužio, nije bila baš u najboljem stanju. Drugačije radi (kao i Fox naprema RS-u), ali ne mora značiti da radi lošije ![]()
![]() |
![]() |
#17615 |
|
mislim da bi moglo, zena mora obradjivat fotke, ja sam fraj ![]() ![]() bumo isli do salvarezove skele na savi, tamo ima puno malih hupsera i svega, sad bi trebalo biti i malo blata, bar se nadam ![]() ![]()
![]() |
#17616 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17617 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17618 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ok , onda se vidimo u nedelju u 12h. Dođem do tebe doma.
![]() |
#17619 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
@Lovrix ja sam imao R7 absloute kako je Vuco rekao, poslije servisiranja izmijene ulja je puno bolje radila. Moja R7 je imala absolute koji je neka verzja moution controla. Tj postepeno zakljucavanje odnosno namjestanje tvrdoce( kad se okrece otvaraju/zatvaraju se rupice u dampingu i vilica je tvrdja ili meksa ). Problemi koje sam imao kod vilje: 1.to sto nije mogla iskoristiti sav hod, ostalo joj je 2-3cm, kad sam otvorio vilicu unutra je bila neka plastika koja je sprijecavala da se iskoristi sav hod, micanjem te plastike sa rijesio taj problem. 2.posto vilica ima oprugu + zrak, izgleda da je unutra bila pretvrda opruga pa sam ju vozio na nekom niskom tlaku(oko 1 bar ja mislim, po uputama bi trebao biti oko 4 bara za moju tezinu ).. 3.jos jedan problem je bio izglodani navoj za kocnicu pa to pogledaj prije kupovine ako se odlucis za R7. Jel netko mozda zna di bi bilo za nabaviti gumenih cetvrtastih ringova trebaju mi za celjust kocnice, pusta ulje iz klipova pa su valjda gumice otisle.. Dimenzije su 22mm( unutranji promjer ),25mm( vanjski ), 2mm ( debljina) Bio sam u bauhausu, baumaxu, lokalnoj zeljezariji ali neamju te dimenzije. Edit: Hvala Vuco na informaciji ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nikol@Grozni. 13.01.2012. u 16:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17620 |
Premium
|
Super , hvala ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#17621 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#17622 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
ko koristi open street map za planiranje nekih rutica sada moze i tu mapu ubaciti kao layer u google earth uz pomoc ovoga fajla. skinete taj faj i otvorite ga u Google Earthu i dobijete ovo: |
![]() |
![]() |
![]() |
#17623 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
![]() |
#17624 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Dosla pumpa za shock/vilju. Marka je XLC (Germany). Stvarno sam se iznenadio jer nije neko obicno smece. Dobar je materijal izrade. Dosta crvsto djeluje. Od boljih stvari koje su gore je da ima crveni gumbic pokraj cajgera koji sluzi za ispustanje zraka. Pumpa do 28 bara/400 psi. Isto tako ima i ovaj rozi/crveni dio koji se da odsarafiti tako da sto manje zraka izadje van prilikom skidanja pumpe sa shocka npr. Sve u svemu jako sam zadovoljan ![]() Evo slika ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: Hvala Niku i Siletu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17625 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17626 |
Premium
|
@cuks: lipo izgleda pumpa Evo jedan review ako koga zanima http://www.competitivecyclist.com/re...otout_620.html Ja san pokusa nabavit Topeak (za cca 30$) al bezuspjesno, ili postarina bude preskupa, ili nesalju za Hr ili neprimaju PayPal placanje tako da san narucija Beto (cca 29$ sa postarinon). Sta san vise porucava te pumpe svatija san da je sve to isti k****. Manometar sluzi samo da se neide priko mogucnosti pumpe a jel precizan to uopce nije bitno jer ovako i onako svi mirimo pritisak metron (mjereci SAG kad se sidne na biku). A druga razlika medju pumpama je koliko ces puta morat pumpat dok dojdes do zeljenjog pritiska (manje ili vise ponavljanja) po meni je bolje sto vise puta jer to bi znacilo da kad spojis pumpu na shok ili vilu manje ce zraka istec jer je manja komora pumpe. Btw. svaka pumpa ispusti odredjenu kolicinu zraka kad se spoji bez obzira na ventil samo je razlika koliko. (ovisi o komori i duzini crijeva) Ukratko to je moje misljenje o pumpama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17627 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Ista je stvar s fox/rs pumpama. Možda ne svim, ali ih ima istih.
![]() |
#17628 |
|
ovaj dario mi fakat ide na zivce s prodavanjem bureka... stavio je vilicu u oglas, slike vilice iz 1998, a stavio je oglas da se radi o vilici iz 2002...
![]() |
#17629 |
Why So Serious?
|
A kaj, APP ![]() ![]()
![]() |
#17630 |
|
![]() |
#17632 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Vidim da je pojačan interes za Kyle štitnike. Pitao sam danas Aleša, i kaže da je napravio narudžbu za 661, ali ne zna koliko točno i čega mu dolazi krajem mjeseca. Kaže da može dopuniti narudžbu ako se zna šta se hoće. Namjeravam se raspitat za Kyle, veličina M ovaj put jer su mi ovi Zero LW u L veličini veliki i idu u prodaju. Računam da bi cijena bila oko 45-50€ (tako se kreće cijena na Chainu), pa me zanima da li ima još neko da se naravno zbrojimo za račun i povrat poreza. Onda bi ispali cca 300kn, što je 100kn manje nego u MarkoProjektu koji ionako ima samo XL pa su sis-kobaja. Ugl. računajte na kraj mjeseca, budem podsjetio jer ja namjeravam uzet, ali nemojte se onda plakat ako niste naručili željenu veličinu navrijeme. Jedna osoba može dofurat 3 štitnika, 150€ je limit.
![]() Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 13.01.2012. u 18:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17633 |
|
dreambike ![]() http://farm8.staticflickr.com/7009/6...484cc520_b.jpg deckovi, jel vredi ovaj focus kaj? trazim zamijenu za GTa... http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=31&t=66650
don't use ATA/SATA, it's bad for your health ![]() use ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: riceburner. 13.01.2012. u 19:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17634 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#17635 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Mogo si reć i koju veličinu oćeš, ono. http://www.sixsixone.com/Information_CyclingSizing.aspx Na ti pa se mjeri. Nekak imam feeling da će sutra bit najjebenije Sljeme ikad, čak još više jebeno nego kad je bio onaj snijeg, vrijeme je prefantastično i zrak je toliko svjež i čist u prirodi da možeš okusit kako je sladak!
![]() |
#17637 |
Premium
|
Deda to je ok rama , nije neki rejserski položaj pa ti to paše , pogledaj na ciklo berzi ima super rama za siću. Zakaj uopče mjenjaš GT-a? I jel imaš neku xc kacigu za nedelju , meni se neda nosit ff ![]() Ko sve ide onda na onu rutu od Maxa? Osim Sileta , mene i Maxa. Ko je sve u 9:30 na trgu?
![]() |
#17638 | |
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17640 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Po meni, ako ne znate teren kako treba, nemojte eksperimentirati sa zapadnom stranom po ovim kratkim zimskim danima, pogotovo ne na putu prema kamenim svatima, tamo ima dosta elevacijskog terena. Iz iskustva govorim. ![]() Isto tako, kaciga nije naodmet kad god i kuda god se vozili. Lovro, samo uzmi kahlicu nekakvu. ![]() Ja ti imam jednu al će ti sigurno biti prevelika.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|