|
![]() |
#17581 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Dal da uzmem ovo , 1100kn plus moja poštarina? http://www.dropbike.com/forum/viewto...262659#p262659 Veli da je iz 2009 godina , i da je vožena pol sezone rekretivno.
![]() |
#17582 | |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#17583 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Idemo Sile i ja na zapadnu avanturu ![]() Plan je ic do vrha, pa do Tomislavca od tamo idemo do Velikog Plažura preko malog sljemena, od plažura idemo do Bistranskog sedla i onda dalje 8com do Kamenih Svata. Za spust planiram da se spustimo malo iza podsuseda od kuda i pocinje staza 1. Trebat ce se dobro opskrbit vodom, a oni gladni i klopom jer brijem da Kameni svati rade samo nedjeljom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17585 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Nema frke. Mozda bi mogli i do Glavice al ne znam kak cemo biti sa vremenom i mrakom ![]() EDIT: BTW jucer sam narucio vagu i metalne polugice za skidanje gume, sve zajedno za oko 7$ ![]() EDIT2: dodao sam linkove Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 13.01.2012. u 10:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17591 |
|
da li netko zna nekoga tko ima GT ramu L velicine sa vbrake prihvatima i mozda da bi ju prodao ili mijenjao za M...
![]() |
#17592 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
ja sam poceo razmisljat da si uzmem samo knee guard ![]() a to bi onda uzo 661 kyle strait knee guard sada imam knee/shin 661 comp al model iz 2010 i zadovoljan sam za sada jer ih jos nisam testirao i nadam se da niti necu trebat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17594 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Jebate nabrojal si tolko toga da imam osjećaj da idete na tjedan dana ![]() Kad bi kretali? I od kud? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17600 | ||
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Pa svatko je dobrodosao ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17602 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Inače, Reba i R7 ima drugačiji rad, pogotovo u reboundu (razlike u negativnoj opruzi). Ali ako je R7 sa TPC-om (ili TPC+ ili Absolute), onda je to bolja vilica u pogledu dampinga, ali je manje čvrsta, jer Reba ima 32mm noge, a R7 30mm.
![]() |
![]() |
#17603 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Imam ja jos uvijek one stitnike za koljena i potkoljenicu, ako nekome treba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17604 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17605 |
|
![]() |
#17609 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Tebi će se vjerojatno više svidjeti Reba. Ali gledajući u teoriji, R7 ima bolji damping od te Rebe. Još kad se zna da za Rebu nađeš 10 majstora za popravak i da je lakše djelove nabaviti - Reba je bolji izbor.
![]() |
#17610 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Mene jebe kaj ja nigdje nemrem probat kak radi Reba , a kak r7-ica. Bio sam probao jednom r7-icu , al je bila napumpana na 100kg , a ja imam 55. Najvažniji mi je rad i težina , tj da je oko 1500grama. Čvrstoća nije upitna jer je od trenutnog Sida sve čvršće. edit : @ Vuco : Vilju bi servisirao kod Zmije , a dosta djelova ide za r7 od Durina , ak se dobro sječam. Najidealnije bi mi bilo kad bi našao novijeg Sida , al on košta ![]()
![]() |
|
|