|
|||||||||||
|
|
#10051 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
https://commodore.net/c-you-soon-com...ter-this-year/ Citiraj:
BTW, Jučer pri odčepljivanju ProsKit 331 pištolja, "odljepila" se metalna cjevčica unutar grijača. Tosenisamnado. A nije nešto ni staro ni često korišteno. Grijač bi vjerojatno preživio dulje, ali odčeplivanje s iglom bez dodatnog toplog alata je naučna fantastika. Ako je netko na ti s odčepljivanjem neka slobodno napiše koju. Da mi idući grijač opet ne ode. BTW2, Sve slike su fantastične, al de malo to smanjite s linkom na plakat. Pojede mi otvaranje stranice mjesečni internet. |
|
|
|
|
|
|
#10052 |
|
Registered User
Datum registracije: May 2023
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#10053 |
|
Premium
Datum registracije: May 2014
|
nedavno sam nešto kopao po podrumu i pobacao jedno kubik starog smeća, i iza svega ugledao stari panasonic crt s kojim sam odrastao i koji me pratio 15 godina (1997-2012). ujedno, skoro sve sa slike je još uvijek tu, panasonic vcr je tu, technics kazić je tu, originalni ps1 je tu. ovo je heavy croppana slika, k tome original je užas, sken printa pa čamilo na fejsu kakvih 15tak godina... volio bi to vratit u stan, retro kutak, ali štajaznam. ![]() može se vidit i neki fensi mobitel kojeg je stara imala od firme tih godina, dok smo mi klinci imali 3310, ovo je bio space shuttle. |
|
|
|
|
|
#10054 |
|
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
|
|
|
|
|
|
#10055 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
|
|
|
|
|
#10056 |
|
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Nedavno smo spominjali optičke medije, jučer izvukao hama etui i našao nekoliko meni interesantnih sadržaja. -COD2YOU datoteke za PCe server -Valjda najiskorišteniji CD-Key ikada FCKGW s mojim izraubanim winxp pro medijem. -Vista RC1 ![]() -Hackintosh OSX, medije mi je jedan bivši PCeovac napržio jer su tada još bile besplatne minute iz škole, a DSL nismo imali doma zbog cijene ![]() -Nekakvo čudo od WinXP Borg Edition s brdom modifikacija koje su se tokom instalacije mogle odabrati. Ako me sjećanje dobro služi, SP2 integriran (eventualno i SP3, ali sumnjam), Office i još nekoliko popularnih programa. -2x 10 praznih traxdata 700MB Princo sa winxp nisam probavao, ali svi ostali rade, čak i ostali princo mediji koji nisu na fotkama. Dobro su zaštićeni od svjetlosti svih ovih godina.
|
|
|
#10057 | |
|
Registered User
|
Citiraj:
Inače, kad smo već kod BTCova i Adisona, veli mi jedan kolega čije ime ne budem spominjao (osim ako ne želi istupiti) da je navodno pronašao Adisona, pa čekam da podijeli fotke tu na forumu, tim više ako ima i BTC... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10058 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Tko na forumu radi oživljavanje matičnih (detekcija kvara, BIOS, kondenzatori...)? Imam dvije Socket A ploče na koje sumnjam da je koraptan BIOS, ali je od toga prošlo 20 godina...Moguće da će putem biti još problema. |
|
|
|
|
|
#10059 | |
|
Registered User
|
Citiraj:
Ozbiljno, nije zafrkancija. Imao sam više takvih slučaja gdje su komponente jednostavno proradile nakon 5, 10 godina mirovanja, a imam i jedan Ericsson (baš Ericsson, ne Sony-Ericsson) mobitel iz 1999 kojem je službeno u ovlaštenom servisu potvrđeno da je imao skurenu matičnu. 20 godina kasnije sam ga zabunom spojio, misleći da testiram drugog (imam dva, gotovo identična) a ovaj "skureni" sasvim normalno oživio kao da mu ništa nije bilo. Reklo bi se malo odspavao, i sad se osjeća puno bolje ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10060 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Probao, ali ne radi. Tražim nekoga tko ima EEPROM progamator da flashamo BIOS. Pomozite ratnom drugu da opet spali koju Socket A ploču ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#10062 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Imam više od jednog CD-RW princo medija (20+ godina) koji svira u Philips-ovom CD (swing-arm / TDA1541A) playeru koji je proizveden dok RW tehnologija nije postojala ni na papiru. Imam više od jedne ispravne pržilice i par spindlova praznih medija u ormaru, tako da se ne sekiram. Ako netko zna gde se danas nalazi ova firma iz Metkovića, jer bih reklamirao neke koje ne rade. ![]() BTW, ne dajem lovu olako, ali xgecu T48 (sa alija) vrijedi svakog centa. Zadnje izmijenjeno od: jazz3p. Jučer u 11:54. |
|
|
|
|
|
#10063 |
|
Registered User
|
Prije sad već dosta godina, 2023. dokumentirao sam neke od starih CD medija koje sam imao (i čuvao), pa budem zakvačio post u nastavku: Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |