|
![]() |
#9781 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ah, Q6600... sjecam se da sam jedva cekao da izadje. Zbog prirode posla/hobija uvijek sam bio early adopter svih multithreaded platformi i to je bio pravi preporod ![]() ![]() ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9782 |
Premium
Datum registracije: Jun 2020
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9783 | |
Registered User
Datum registracije: May 2023
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Šalu po strani, drago mi je da ta Gigabyte i dalje radi. Jedna od onih komponenti koje sam kupio i onda malo koristio a više nadograđivao i mijenjao ... samo sam ja promijenio dva procesora na njoj (Pentium 4 > Pentium Dual-Core) a sad znam da si jednog promijenio i ti, znači da ih je prošla najmanje tri ... možda čak i više. Zaboravio sam detalje, ipak su prošle godine i godine. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9784 |
Registered User
Datum registracije: May 2023
|
OK, evo fotki ovog mojeg Q6600 G0 u "novom" i nekorištenom izdanju: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ako nekome case izgleda poznato, to je vjerojatno zato što sam ga već "dokumentirao" tu u temi, na stranici 294 i 295. Pronađen vani uz kontejner za smeće, netko od (sad već bivših) susjeda ga je bacio u otpad, pa sam ga odlučio spasiti. Ako ništa drugo onda barem case, napajanje je ionako bilo mrtvo (vjerojatno razlog zašto je bačen?), diskovi su bili povađeni, a jedino što je ostalo bila je polu-ispravna S775 matična sa nekim Pentium D procesorom. A ako se pitate što se dogodilo sa Phenom X4 (9550) garniturom koja je prethodno bila u ovom caseu, eto vam odgovora ... fotkano odmah iza Q6600: ![]() ![]() Ova mašina mi uistinu JE višak, i budem je prije ili kasnije nekome poklonio. Izgleda kao SLI, ali je zapravo neuspjeli hibrid - Crossfire matična sa dvije nVidia 8600GTS grafičke, što naravno ne funkcionira. Ali mogu se uvijek izvaditi i zamijeniti nečim jačim, ili prebaciti na "pravu" SLI matičnu. Inače potpuno ispravna i kompletna mašina, ali također bez Windows instalacije ... nisam vidio smisla u tome da idem stavljati bilo što, kad ne znam kod koga bude završila, i čemu bude poslužila. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9785 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ah, Q6600. Nisam bio kul jer sam imao B3 reviziju, ali nije me ni zanimalo OC-anje. Fino je i tiho radio pod AC7, na P5Q Deluxe. Mislim da sam taj komplet imao najdulje od sveg hardvera ikad. Upgrade sam napravio tek na i7 4771 Sjećam se nečeg iz AGP perioda što je bilo poprilično čudno i rijetko. Club3D ATI 9200, ali sa 256 MB i pasivna. Dugo se štedilo da se može nešto novije odigrati i ovo je uletilo za neku prihvatljivu cijenu dok su 9700 i 9800 bile brutalno skupe, a starci nisu bili entuzijastični oko ideje da financiraju tako nešto ![]()
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. Jučer u 14:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|