|
![]() |
#62 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pol frendova ima Intela. Svi koji idu malo više (64-vorke) su negdje van Zagreba. Mental navodno ima nekog boljeg ali se još nitko u to nije uvjerio ![]() Tak da... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#63 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ako budem za tjedan ili dva isao u Istru, mogu ti ostaviti Venice na par dana. Mene izgleda koci ploca, jer CPU vrti prime na 2800 MHz, 1.48V, a na 2900MHz nije stabilan ni u windowsima sa 1.7V (max ploce). Cim budem ima vremena i volje probat cu Venice na k8ns. |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Sad imam trenutno taj BH-5 a koči me proc. Mislim-taman da stavim i neku solidnu TCCD memu ako ide do 2800 imaš puno više mjesta za eksperimentirati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Tih kao mačka Brz kao gepard Jak kao lav Elegantan kao leopard Nisam to ja, to je moj komp. Zadnje izmijenjeno od: RAK. 08.03.2006. u 20:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() @ rak Daj okini i pi i cpu-z da vidimo kat to fercera Edit Ovaj drugi everest se ne vidi
![]() |
![]() |
#70 |
Feldwebel
|
Za ovakve poslove ne koristim Photoshop. Koga bi zavarao? Sebe jedino. Ispričavam se na krivoj slici.
Tih kao mačka Brz kao gepard Jak kao lav Elegantan kao leopard Nisam to ja, to je moj komp. Zadnje izmijenjeno od: RAK. 08.03.2006. u 20:22. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#71 |
Feldwebel
|
![]() |
#72 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Btw kakvu to ludu memu imas da ide tak visoko
![]() |
![]() |
#74 |
Feldwebel
|
Ma neeeee! Ima negdje prije objašnjeno. Imao sam to iza leđa pa je Jelc rekao da nije u redu da vratim komp prije nego ga propisno testiram. Zamjena tek dolazi ali malo bolja. Memorija je GEIL UltraX 2x512Mb
![]() |
#76 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Koliko daje kučka Sandra? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Premium
|
bleki, postaj a64tweaker screen. ovako iz prve ti mogu samo reći da staviš idle cycle na 256. rak, daj a64tweaker screen isto. ne sviđaju mi se vaše latencije. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Super Moderators
|
Tras za TCCD je najbolji 5-6-7 u pravilu 6. Za BH-5 3, eventualno 4 pri većim frekvama. Na NF4. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Super Moderators
|
E , jebiga onda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Premium
|
uh, 2t... fuj, imam traume od 2t. ![]() nego bleki, daj mi reci, dokle ti ide mema na 1t stabilno? kakav ti je to čudan tweaker screen? nema baš veze s onim iz cpuz-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Premium
|
ovaj je dobar. 1t/2t razlika mala ili ne, crta se negdje treba podvući. x puta po mala razlika = velika razlika. dakle, 1t se drži po svaku cijenu. kao što sam ti prije rekao, stavi idle cycle na 256. zatim read bypass na 16 i bypass max na 7. max asynch lat na 9ns. postavke mijenjaj jednu po jednu. kod promjene max asynch latencije neki strojevi se znaju smrznuti, tek toliko da znaš. ![]() kad postavio sve, probaj zategnut trp na 3, pa testiraj. ako ide, nakon toga probaj trcd na 3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Premium
|
pa zato i postoji tweaker. :confused: njime mijenjaj postavke. ja imam isti problem na nf8. nedostatak mem postavki u biosu, tako da mislim da ću probat modat bios ovog ljeta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#89 |
Premium
|
raka ionako mislim kontaktirat jer mi treba jedan eeprom viška prije nego što se bacim na posao. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |