|
![]() |
#82291 | |
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82292 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Čim je danas ministar rekao da će poskupiti par centa, to me podsjetilo na "poskupljenje od 1%" kod uvođenja eura. |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#82293 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Hvala svima na lepim željama! Da sad ne odgovaram svima posebno. Cijena je bila cca 44k Nakon probne vožnje i razgovora daju 5% popusta na cijenu sa weba. Jučer navečer napravio đir do Svete Nedelje i nazad. Na autoputu na 130 je nebo i zemlja razlika u odnosu na S Crossa..mogu normalno pričat i slušati muziku. Tak da već vidim da nakon vožnje po autoputu nebum bio umoran radi buke. DSG mi je OK, jedini problem je ako je autohold upaljen i pimplanje na malom parking mjestu gdje nemreš krenut a da ne stisneš gas. Tak da ću tu il se spraksat il kod parkiranja gasit autohold. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82294 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#82295 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kome treba novi SUV D segmenta neka baci oko na obnovljeni Starray (novi 2.0, 238KS motor). Trenutno na akciji GF+ oprema po cijeni GF opreme - 43k https://www.geely-see.com/hr/nova_vozila/starray
![]() |
#82296 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
@ Inovator: Ne slažem se da ZF 8HP i DSG nisu usporedivi jer za mene kao korisnika, oba su automatski mjenjači. Da li ima torgue converter, robotizirani s dvije spojke ili warp jezgru s trofaznim cincilatorom mi je svejedno, sve dok je: - papučica gasa: prisutna - papučica kočnice: prisutna - papučica spojke: nema = automatski mjenjač. ![]() A posebno su mi usporedivi jer ZF-a imam na F11 i vidim razlike u korisničkom iskustvu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82297 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
![]() |
#82298 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Sretno s autom, odlično izgleda. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82299 | |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82300 | |
Premium
|
Citiraj:
@zgmmax Cestitke na kolima, neka te dobro sluze. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#82301 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82302 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#82304 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Ali tehnicki gledano, usporedba nema smisla. Kao da kazes da ti Golf IV ADI bas ne ubrzava kao Tesla kodel S. Oba su auta za krajnjeg korisnika, ali.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82305 | |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Jer prije Cupre sam dugo vozio (jos ju imam) Astru sa automatskim mjenjacem koja nema autohold i nekako sam navikao i prirodno mi da kada pustim kocnicu auto sam krene.
![]() |
![]() |
#82306 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Kvragu, pa mogu uspoređivati automatik i manualac ako treba... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82307 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Isto mišljenje ko i Garro, DSG ultra iritantan za gradsku vožnju, uvijek u krivom stupnju bio on u D ili S modu...parkiranje na nekoj uzbrdici je kriminalno. Jedino sportska vožnja je ok, sve ostalo ga ZF8 jede za doručak. Čak i Aisin u Insigniji mi je bio draži. S Cuprom sam na kraju stalno bio u manualnom modu, pogotovo tu po gradu. vozim se 35 a on u četvrtoj, skrecem u ulicu...dok on nađe drugu jer su mu na istom kuplungu prođe cijela vječnost. Staviš u Sport mode, dere se ko da svinju kolješ...ajd u pm |
![]() |
![]() |
![]() |
#82308 |
Premium
|
Apsolutno se slazem, naravno da ima smisla. Ja sam usporedjivao ovog u A3 krampu sa svojim rucnim u kadetu i koliko god bi ovaj automatski koji god vec je unutra (trostruki ZFDSGI Turbo s trostrukom gefufnom), trebao biti ugodniji za voznju, i nije bio. Vozim se po gradu 50ak na sat a on u cetvrtoj, na autoputu sam ga morao kickdownati da krene kod preticanja, o sudbo kleta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82309 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
https://i.imgur.com/RmdBEwp.png :D
![]() |
![]() |
![]() |
#82310 |
Premium
|
Hahah, trebali su na toj listi ostaviti samo kristalnu rucicu mjenjaca, samim pogledam na tu kristalnu rucicu i odmah bi znao ostatak stvari na popisu, pa i da ima 72 boje za izabrati za ambijentalno osvjetljnje. epic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#82311 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Išli na vožnju navečer, upalio autohold. Kad se vratio sa vožnje i uspavao djecu sam sjedio sat i pol na parkingu i prčkao po postavkama. Sada mi samo ostaje da fine tjunam postavke. Al će to doći sa vožnjama koje trebam skupiti. Danas probam bez autoholda, da vidim razliku. Kinez il Cupra, mislim da bi ipak Cupru ![]() Il barem nekaj sa više kredibiliteta u EU |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82313 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Imam DSG u VW i ZF8 u BMW-u, čak mi žena koja nema veze sa autima kada vozi BMW komentira kako bolje mijenja brzine. DSG mi je za gradsku vožnju kao ok (tipa vožnja po Splitu), ali čim izadem izvan grada kriminalan. Recimo brza cesta Dugopolje-Split kad se spuštam, DSG "zaglavi" u brzini, i nema šanse da će sam prebaciti u višu nego ga moram sa shift paddles ručno prebacivati u višu. ZF to sve sam odradi. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|