|
![]() |
#81811 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() |
![]() |
#81812 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ali dovoljno ti je sto imas kupoprodajni. Citao sam da sranje vole raditi koncesionari za parking kad salju kazne, ali mozda je taj podatak out of date. Policija ne radi probleme jednom kad pokazes ugovor, idu odmah na novog vlasnika.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#81813 | |
Premium
Datum registracije: May 2018
|
Citiraj:
Da, kupoprodajni te štiti ako niste prebacili auto i ako je kupac napravio prekršaje, ali je dodatna zafrkancija i troši ti vrijeme. Ovako u startu srežeš i napravite prijepis. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81814 |
Premium
Datum registracije: Jul 2013
|
Za tu ekipu što fantazira da uštedi 20 EUR za novu prometnu fino nakon 15 dana od potpisa ugovora im odjavite auto pa onda neka objašnjavaju kada ih uhvate zašto nisu obavili svoju zakonsku obvezu. Sve je to predviđeno Pravilnikom o registraciji i označavanju vozila: Članak 48. (1) U slučaju prodaje ili drugog načina promjene vlasništva na vozilu, novi vlasnik vozila dužan je u roku od 15 dana od stjecanja vozila registrirati vozilo na svoje ime ili ga odjaviti. (2) Ako novi vlasnik vozila iz stavka 1. ovoga članka ne registrira vozilo na svoje ime ili ga ne odjavi, osoba na koju je vozilo registrirano može stanici za tehnički pregled vozila podnijeti zahtjev da rješenjem ukine registraciju vozila. |
![]() |
![]() |
![]() |
#81815 | ||
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Tko ima FB neka pogleda https://www.facebook.com/watch/?v=572079725281777 On ne treba tebe da prebaci auto nego to sam odrađuje u STPu sa tvojom prometnom. Zadnje kad sam kupovao smo popunili kupoprodajni, žena vlasnika je dala ključeve i prometnu, ja sam joj preko internernetskog bankarstva prebacio lovu na račun, njezin muž je potvrdio da je lova sjela i to je to. Drugi ili treći dan smo išli prebaciti auto na sebe. Citiraj:
![]() https://maps.app.goo.gl/RG9Bp6jBJioYUmak9 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#81816 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja prodao liku miatu, potpisali ugovor i nakraju nemam pojma sta je on s tim autom napravio, da li g aje preprodao, odjavio, prijavio na sebe ili nesto deseto. Zaboli me. Ja sam sa Hamdijom u ADZu i nemoze nam nitako nista, jaci smo od sudbine ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#81818 |
Premium
|
Jbt kakva situacija jutros... Dakle, u Pakostanima sam, ulica u kojoj nam je apartman se asfaltira (vec je trebala biti asfaltirana, ali iz nekog razloga se to oteglo od ponedjeljka)... Sparko sam auto gore kod osnovne skole u ponedjeljak i to na nekakvom divljaku onako, nicija zemlja doslovno... Danas dodjem, sjednem u auto, kadli neki lokalac mi kuca na staklo... Otvorim, dobar dan... On me prozove po prezimenu, ja gledam u cudu otkud zna tko sam jbt?! I pocne pricat da on tu parkira vec 37 godina, da zasto sam se tu parkiro, da li znam sta mi se moglo desiti autu, itd... Ja u cudu - pa gospon, oprostite, nisam nikako mogao znati da vi ovdje parkirate, itd... I onda pocne on dalje da imam ZG tablice, ali da on zna da ja nisam iz Zagreba pa otkud sam... Sad i ja malo ulovim gard - oprostite, ali zasto bih vam to trebao reci? Veli on - pa ima puno tvojih tu u ovim krajevima pa me zanima ciji si... Ja mu objasnim da sam iz Rijeke i da sam muz od te i te ciji roditelji tu imaju apartman, da nam se ulica asfaltira, blabla, nigdje nisam mogao parkirat, punac predlozio da tu sparkam, itd... Onda dalje u prici veli da je on Zagorac i da tu 37 godina parkira, usput spomene svoj nadimak po kojem ga svi znaju (to je jako bitno tu u ovim krajevima, sve ratni veterani, svi imaju neki svoj nadimak)... Onda sam mu reko ratni nadimak od susjeda sa kojim smo u dobrim odnosima, e onda je promijenio plocu i onda smo si odjednom bili OK... Veli on da je zvao Policiju i da zna sve o meni, i poceo mi gdje je on zivio u centru Zagreba, da je to blizu mog stana pa navede ulicu u kojoj zivim u Zagrebu, itd... Reko da nisam taj koji jesam, da je pitanje sta bi bilo od auta jer se to lako rijesi sa lokalcima, platis im i onda oni 'srede' auto (skidaju kotace, buse gume, zasprejaju auto, itd)... Sad meni sve zvoni na uzbunu, otkud njemu svi ti podaci, itd itd... I nis, krenuo ja smirivati situaciju, ispricao se sto sam se sparkao na njegovo mjesto, pruzio ruku, pitao ga gdje mogu parkirati dok asfaltiraju cestu, da li zna kada ce to biti asfaltirano jer vec 5 dana se nista ne desava, itd itd... Uglavnom, objasnio mi gdje mogu parkirati besplatno, spomenuo kada bi ulica trebala biti asfaltirana, malo se primirio, prokomentirali drvo pod kojim sam bio parkiran koje mi je tolko neke mikrosmole pobacalo po autu da je to prestrasno, rekao mi gje mogu otici oprati auto, reko da mu je ta smola vec nekoliko brisaca potrgala itd... Poanta price - pazite gdje parkirate kada ste u manjim mjestima tu po obali... I nedovambog zaratit sa lokalcima, radije im ponudite pivo i ispricajte se, nego da zapocinjete svadju jer necete dobro proci, ovi su uvezani za bogom i vragom tu dole, znaju sve i svakog i ne mozete pobijediti sta god radili...
![]() |
#81820 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#81821 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#81822 |
Premium
|
Ma lik ima nekog u muriji i preko rege je dobio tvoje podatke, nije bas neka znanost. Ali da, takvi cobani su glasni dok ne dobiju za uho od jos veceg cobana. Bas bi me zanimalo da si nazvao murju i reko da ti neko prijeti da li bi bilo kruha. Jebiga, cobanluk is strong kod tih lokalnih spodoba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#81823 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() Sad bi ti Zagrepčanin, parkira, BILOGDJE. P.S. Još biće komentirali: ajde, lipo mu je auto, nećemo ga ovaj put. ![]() Meni svi znaju moju ZG regu i nitko ništa ne dira, kažu: Eno auto od Strojnice, blago naše! @Master Ne bi mu policija ni došla, to je mala zajednica, nije on dobio od nekog tamo, to su domaći.
![]() |
![]() |
#81824 |
49%winner
|
Najjaci su kad svojataju javni parking kantama jupola i tome slicno. E to ne znas dal bi maknuo kantu ili samo pokunjeno prosao dalje. Nikad nisi siguran je li osoba taj dan popila svoju terapiju
![]() |
![]() |
#81825 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Nekako je jednostavnije ici niz dlaku i steci lokalca koji je na tvojoj strani pa se ne dovodit u dugorocni problem jer tu ljetujemo vec 15 godina, a i ljetovat cemo jos dugo i uvijek ostajemo po mjesec dana pa i duze ovdje... Edit: Sve si mislim da cu mu ostavit 6-pack kad budem tamo prolazio sa ceduljicom da je to za njega...
![]() |
![]() |
#81826 | |
PRO
|
Moj savjet: ne miči kantu, osim ako nije domaća registracija. ![]() neće svoj svoga. Citiraj:
![]() |
![]() |
#81827 | ||
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() #tuđi_čovik_nikad_neće_znati ![]() Iskreno mi to nije jasno što kako i zašto. Ko da mi tu netko stane iz ne znam Šibenika ili Makarske pa mu idem razbiti auto jer je dalmoš. Da mi se malo odmoriti u glavi tih imbecila nadrogiranih. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#81828 | |
PRO
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#81829 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81830 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#81831 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Ovo ljeto moram nauciti njemacki i nejebe me, pricam njemacki dole. ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Master_Hrc. Danas u 13:18. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#81832 |
Premium
|
![]() |
#81833 |
49%winner
|
![]() |
![]() |
#81834 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Imam neke druge 'naljepnice' za takve prilike... Par puta vec rijesilo problem brzo...
![]() |
![]() |
#81840 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ma samo treba MUP mirisni kurčić oko retrovizora
|
|
Oglas
|
|