|
![]() |
#81842 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#81844 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81846 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81847 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Prilikom prodaje bivseg auta-a sam imao problema jer sam 3 puta morao ici na postu, cekati u redu, podizati sranje od mup zahtjeva tko je vozio, i slati im faxom kopiju kupoprodajnog. Cemu to, ako je kupac ozbiljan i normalan odete zajedno na tehnicki i obavite prijenos, i nemas vise brige. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81848 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81850 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81851 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81852 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Frend na Pašmanu ima viksu. To je još njegov pokojni stari kupio zemlju od Bodula i napravio viksu. Boduli, to je posebna rasa ljudi. Kad je kupio zemlju lik nije htio prodat masline. Ok. Bilo je mjesta za viksu, a lik je svake godine dolazio u njegovo dvorište brati masline. Uglavnom stari mu je umro i kaže on liku gle smetaju mi masline daj to popili i sruši. Ne, nijen ih tvoj tata platio. I to se tak razvuklo na nekih par godina. E sad, ljeto, parkinga je malo i parkirali smo se na jedan put kojim se nitko ne služi, a do puta je šikara od tog lika. I jedan dan se pojavi neka žica na putu. Mi maknemo. Pa kamenje. Pa maknemo. Dok ga jedan dan nismo vidli šta radi. Sused, kaj to delate. To je moje, nemožete tu parkirat. Nije to vaše, to je put. A šta vi furešti, oćete nam cili otok uzet. To je bila kap koja je prelila čašu. Motorka i popilili sve masline, natovarili u prikolicu i bacili mu u dvorište. Evo ti tvoje masline, a probaj gumu probušit na autu ili auto oštetit pod vedrim nebom ćeš spavat. Shvatio je poruku. I do kraja života smo živjeli u sreći i veselju. 😂 Glume budalu dok ide, dok im se ne suprotstaviš.
![]() |
#81853 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Lol tak su kolegi zablokirali put na njegovo tamo oko karinskog mora. Sparkirao mu susjed auto da ne moze na grunt. Spavao je na gruntu u kampici jer je u mjestu do radio sa sogorom kucu. Ovaj uzeo moment kljuc, poskidao mu sve kotace i porazbijao sve prozore. Tuaregom mu izgurao auto i rekao da ce ga zaklati. Nikad vise ni a ni b. |
![]() |
![]() |
![]() |
#81855 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#81856 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#81857 | |
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81858 | |
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Jel to ono kad pada kiša pa se sve ulice u Rijeci poplave ili ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81859 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Rijeka je naziv grada, a rijeke teku (vode tekucice)... Pa je tako nasto izraz - 'Volim grad koji tece' koji je skroz lijep, pristojan i svi znaju na sta se odnosi... ![]() Citiraj:
![]()
Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 27.06.2025. u 05:17. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#81860 |
Moderator
|
Držim se jednostavnih pravila. Uvijek sam pristojan i tolerantan, ali ne ću dozvolit da me netko zahebava i pravi budalom. Pomoći ću svakome ako mogu, ako ne mogu dat ću ti odmah do znanja da ne mogu. Neću nikad nepraviti nešto što ne bih volio da netko meni napravi. Ali kad je ispred mene bahata i nedokazana budala, zapamtit ćeš taj dan. 😂
![]() |
#81861 | |||
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Za razliku od recimo jedne garaže u Zapruđu di sam došao pitat za Špur, lik veli možemo, ostavite auto. Rekoh nek obrate pozornost na stražnji kraj jer to nisam dirao od kad sam mjenjao integral link i lik me pogleda onako blago telećim pogledom i pita da kak to mislim stražnji kraj? Samo sam sjeo u auto i odveo se dalje ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#81862 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@calypso Zaboravio si da na riječkom grbu postoji vrč iz kojeg teče voda sa natpisom 'Indeficienter' (nepresušan).
![]() |
#81864 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#81866 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ovo je ispalo "slučajno", ono 100% od oka. Potrošio sam 135€ za ništa. Ima i jeftinije za nekih 80€, ali onda sam ja bolji na špagu. Ali generalno lijen sam za postavljat si špagu, dizat spuštat 10 puta. Mogu cijeli dan skidat zadnji i prednji most, ali špur, sam sebe naživciram ![]() Složio sam si dva bauštelska lasera za te primjene, ali koristio sam dva puta. I oba puta nije bilo 100% pogođeno. OK, ali dovoljno - preosjetljiv sam na te stvari. Smeta čim 0.1° volan ne stoji u centru. ![]()
![]() |
#81867 | ||
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Citiraj:
Nasao u medjuvremenu - Autolab d.o.o. -> https://www.autolab.hr/ To je zato sto ti i tebi slicni i dalje to zovete "reglaža trapa".
![]() |
![]() |
![]() |
#81869 | |
Moderator
|
Citiraj:
Auto Klub - Kažnjavaju se vozači dizelaša, a sada nova studija pokazuju da su manje štetni za zdravlje od benzinskih motora https://share.google/yNZcGcTk4sdqtDlW6
![]() |
![]() |
#81870 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
o brate koji članak. Niti brojke niti postoci, niti duljina izloženosti....pročita sam njihov source i doša do zaključka da je znanost otišla kvragu. Više se ništa ne kvantificira.... "MI VIDILI ![]()
![]() |
|
|