|
![]() |
#6961 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
Eh ovo sa reflektirajućim naljepnicama je zakon, moram si neš tako nabavit za stražnji dio ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6962 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Pakne sam uzeo za Juicy 3 stražnju kočnicu. Iste su kao stare original pakne što se jačine kočenja tiče, a s obzirom da je to stražnja kočnica - koči i blokira uvijek kotač ako malo jače stisneš. ![]() Isto su najjeftinije bile, brijem 8$. Za sad traju nekih 500-600km i usudio bih se reći da ako će trajati upola kao stare (a na dobrom su putu da to postignu plus još i više) - ja sretan. Jer nije isto 40kn koliko sam platio na discobrakes-u i 150kn koliko su kod nas nove u dućanu. Stare su mi trajale oko 2000km. Za SLX nisam htio biti đu ![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6963 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Meni nisu radile sintered pakne, dok se keramika jos sasvim uredu pokazala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6964 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja sam naprijed za probu po prvi puta stavio Semi-Metallic s DB-a, i sto se kocenja tice ne vidim razlike u odnosu na origigi (odlicno koce), ali zato malkice vise cujem razliku...sto me ne dira previse (vise me dira razlika u cijeni he he). Sad jos samo da vidim koliko ce potrajati. Cijena za 4 para jednaka je cijeni 1 para origigi kocnica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6966 |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
ZZ, aj jedno pitanjce sada kad nema voznje! Skonto sam da mi na sicu smeta sto mi srednji dio kao da ulegne dok se duze vozim! probao sam ga micati naprijed nazad gore dole, sve su to sitni pomaci! kako da si odaberem pravo sjedalo, dao bih i do 500kn za isto! BZW ima koji ssop da free shipa osim discobreaks |
![]() |
![]() |
![]() |
#6968 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6969 |
Émile Flournoy
Datum registracije: Oct 2003
|
Vaše mišljenje o Fuji biciklima ? U Dubrovniku nema specijaliziranih trgovina za bicikla tako da mi jedino ostaje naručivanje preko interneta, dakle bez probe. sutra idem u Split i našao sam ovu trgovinu : http://www.bicikla.com/index.php?opt...=1&Itemid=63#s Budget je 1500-2000kn a vozio bi kombiaciju ceste i slabije asvaltiranih staza. Na akciji imaju Fuji Odesu 1.0 za 1500kn, što mislite o toj ponudi ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6970 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
pozdravljam, dali se ispalti uzet bicikl kona dawg, malo vožen, stanje jako očuvano, cca 3k kn? nekih pola godine star.. vozio bih ga asfalt/makadam 80%/20% |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6971 | ||
Moderator
|
Citiraj:
No, ova Odesa je koma. S obzirom da si iz Dubrovnika, probaj otići do Metkovića, tamo ima Intersport koliko kužim pa si probaj naći bicikl za te novce. Redovito je oprema 2-3 klase iznad ove koja je na Odesi. Citiraj:
Bicikl koji je pola godine star, a nov dođe preko 7000kn (ovisno o godini i više), dobiti za 50% cijene je ili ukraden ili stvarno nekome fali love. Koji su djelovi gore ?
![]() |
![]() |
#6972 |
Happy hippo
Datum registracije: Feb 2009
|
ili uzmi scott ransoma =) ja sam vlasnik jednog takvog primjerka. bic je brutala. i jos mozes lockat suspenzije ili stavit na 110 tj 165 hoda. znaci imas fr/am/dh bic. cijena je malo velika al se isplati |
![]() |
![]() |
![]() |
#6973 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6974 |
Émile Flournoy
|
@Vuco: Ima Intersport i u Dubrovniku samo im je ponuda nikakva, imaju dva skupa modela a sve ostalo po narudžbi. Gledao sam uzet neki Nakamurin model ali prijatelj kaže da ih slabo sastavljaju, Nakamura je ako sam dobro razumio Intersportov brand a ne specijalizirana marka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6975 | ||
Moderator
|
Citiraj:
Citiraj:
Velim, Nakamura dolazi sa barem Acera opremom i boljom vilicom (koliko kod XCT ili XCM zvučao loše, bolje je od ZOOM 3 puta valjda), dok je FUJI sa Tourney ili čak nižom (ako to uopće može). A ono što je najvažnije, Nakamura i Genesis imaju rame rađene po standardima MTB-a. Znači, ako nešto pukne, moći ćeš naći zamjenu u bilo kojem dućanu sa biciklističkom opremom.
![]() |
![]() |
#6976 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Jedan motivacijski video: http://www.youtube.com/watch?v=5i_-b...layer_embedded Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: murina. 16.11.2010. u 00:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6977 |
Moderator
|
Evo momci, ako kome šta treba ili ga zanima: http://www.dropbike.com/forum/viewto...p?f=31&t=43992 Na prodaju je stara HT rama Genesis 22" (kupljena 2009.), Recon 351 130mm (kupljena 2010.), Shimano SLX hidraulična prednja i Juicy 3 stražnja sa rotorima.
![]() |
#6978 |
Émile Flournoy
|
Vuco, tnx za savjete. U DSG-u imaju Univegau2010 HT-300 sa Acera mjenjačem: http://www.dsg.hr/proizvod.asp?Sifra=5384 Ako ne taj onda zovem Intersport u Zagrebu |
![]() |
![]() |
![]() |
#6979 |
Premium
|
Nedjalja - odsolirao Leustek-18-20ka Danas - Leustek do klupica-1.stup-donja postaja zicare Ova danasnja voznja je bas dobra kad se nema previse vremena, cijeli krug ima 21.5km i trazi aktivnih 77min pedaliranja. Cist dosta za jedan trening, onako s gustom ![]() Jos jamim sto nisam mogao iskoristiti subotu, umjesto u brdima, cijeli dan proveo sam u voznji (777km) i na sprovodu...grrrr! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6981 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Više sreće drugi put ![]() Strpi se malo sad će krenuti popusti, to često ovisi o dolasku novih bicikla... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6982 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Uskoro cu narucivati neke stvari sa CRC-a, a medju njima ce biti i flat pedale. Samo muci me sto ne znam jel se ova cijena odnosi na jednu pedalu ili dvije? ![]() Konkretno ovaj model. Ako netko zna odgovor na pitanje bio bi jako zahvalan ![]()
Di sam stao? -Stalji smo onda kad je *ebem Šćepanović ![]() Zadnje izmijenjeno od: aski. 19.11.2010. u 12:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6983 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ne znam bas da se moze naruciti samo jedna pedala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6984 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
imas te pedale u markoprojektu za 200kn (barem na netu ima), samo mailaj il nazovi prije za boju http://www.markoprojekt.com/index.ph...3&k=23|123|166 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6985 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6986 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() Hvala. Jbg. idem u kupovinu s ciljem da se ne syebem, pa bolje pitat ![]() To mi ocajno treba, jer su ove Kona Jackshit - shit! ![]()
![]() |
#6987 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Di ste bajkeri! Zimski san, a? ![]() Ove reflektirajuće pizdarijice moram pokazati: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eB...K%3AMEWNX%3AIT http://www.pohrani.com/f/1Z/Eq/ZhRiGYf/dsc01675.jpg http://www.pohrani.com/f/3D/aZ/1OxWSde7/dsc01679.jpg Naručio sam plavu i crvenu (dobio gratis još jednu crvenu). Plava je na vilici, a crvene sam izrezao i polijepio po obručima. Mislim da ću ih još naručiti ![]() Nego, jeli tko za vožnju kad malo razvedri? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6988 |
sto da napisem ?!
|
treba netko mozda u sloveniju ??? ja bi vozio, treba mi netko tko zna doci do maratona. moram si spd cipele bocnut, tako da ne lutam sam po brezicama, a i korisno je za nekog drugog ! ![]() ja nisam sjeo na bajk dobra 3 tjedna, tako da ne znam sto ocekivati vise ![]() ali sam marsirao na sljeme i bez bajka ![]() ![]() cekam snijeg da mi malo zakomplicira kretanje ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6989 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6990 |
Premium
|
Bas gledam prognozu. Krajem tjedna, temperature u minus i snijeg. A od ponedjeljka dolazi juzina i teperature naglo rastu u nebo. Bas me interesira kako ce biti dalje...uglavnom, cudno vrijeme. Past ce sigurno jos koja voznjica...ja cu gotovo sigurno isprobati voznju po smrznutom terenu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|