|
![]() |
#6931 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Baš lijepo! Ja sutra idem sa grlfrend u Maksimir i eventualno Dotrščina ako me ne krene mlatit od umora jer nije dugo pedalirala. Dodao sam sliju u prošli post ali se izgubila na dnu prošle stranice ![]() Traktorići sa jednom konjskom snagom, obratite pažnju na Destroyerevu prednju gumicu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6932 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() A guma mi je svetska, 2.5 Nevegalka, sumnjao sam kako će se ponašati ta Kenda zbog prijašnjeg iskustva sa dotičnom (jedino sam ja imao 2.1). Mogu reći da fino grabi ![]() Sutra sam "poslovno" u zloviniji, kao i prekosutra, tako da će najvjerojatnije pasti vožnjica u ponedjeljak ![]()
![]() |
![]() |
#6933 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Cisto da javim Niku i bilo kome zainteresiranom, u 12:30 sam na trgu +/- 10min jer moram dopedalirat.
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#6935 |
In the ghetto
|
Znam i ja kak tvoj bajk izgleda pa tesko da se bumo fulali. Dogovoreno, vidimo se gore.
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#6936 |
Premium
|
Zvuči kao opasna prijetnja - Znam kako ti izgleda bajk! ![]() edit: krenili pedalirat i završili u AM u Turbo Sportu, obukli je od glave do pete u Helly Hansen: Base Layer gore i dolje, nekakva jakna (protective shell), šilterica i rukavice ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 06.11.2010. u 17:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6937 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Evo me nazad...odvozih rutu 57-55 solo...sigurno se pitate zasto? Zato sto je elvis again na cca 2/3 Leusteka odustao i izasao na cestu. Nekako sam dojma da je to mogao izvuci jer s kondicijom nije bilo problema, vec vise s moralom i misicima ![]() (osobno bi ga prije dogurao gore nego se vratio cestom) NEDJELJA 57-Gips-1.stup Ima li kandidata? Meni se bas pedalira, kad je bal nek je maskenbal! btw danas sam (napokon) odzracio straznju kocnicu, i posto mi je to bilo prvo iskustvo pogledao sam filmic na jubitou da vidim kak se to radi...i krenem ja odzracivati i ono, izvucem tak 4mm zraka u sprici...na jubitou izlaze mjehurici na sitno, a kod mene cisti zrak, koji mjehurici ![]() Zato je spust bio milina, totalno drugi osjecaj kad znas da kocnica hvata od prve i da ne treba napumpavati da bi zakocio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6939 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Jebate Elvis, kaj nisi uspio Lojstek do kraja odfurat ? ![]() A bil si u boljoj kondiciji neg ja ![]() @ Nik S čime si odzračio ? Baš sam htio reći da na discobrakes imaš i te stvari, dosta jeftino (oko 60kn ako se ne varam).
![]() |
#6940 |
In the ghetto
|
Jebate vuco - bilo pa proslo. Vidis kaj se dogodi covjeku nakon 3 mjeseca sjedenja u stolcu. Neznam kaj me zjahalo, hladan znoj i refleksi ko da sam proslu noc strusil litru šlijve. Ja sam nika pustil da ne ne ceka svakih 100m uspona. Kad je nik zbrisal se stanje malo popravilo i tu sam malo gural i malo vozil bajk do izvora. Tek tam sam dosel k sebi nakon 10 minutnog umivanja onom mrzlom vodicom. One dve serpentine sam jos odgural i to je to. Naravno za sav taj veliki trud nagrađen sam padom na negdje polovini staze br. 9. Mogu ja krivit i lisce i korjenje ali kad mi bajk zaprijetio padom jednostavno se nisam imao snage izvuc neg sam se sam pustil. Nis strasnoga, razbijen lijevi lakat i veca masnica na lijevom boku. Sve u svemu ovo mi je bil najduzi uspon na sljeme i moram pod hitno uhvatit formu. Nik je pravi gospon ali jednostavno ga nisam mogel zadrzavati kad vidim da covek moze duplo ili tri put brze doc na vrh.
![]() |
![]() |
![]() |
#6941 |
Premium
|
@Vuco S Avid Bleed Kitom kupljenim kod Alesa za 30EUR-a. Set je vrlo kvalitetan i odlicno opremljen. Nije mi zao para (uz povrat poreza izadje 182kn...iako ja nisam povratio porez ![]() http://www.pohrani.com/f/41/L0/2QrcL...-bleed-kit.jpg @elvis again Ma znao sam da mozes do gore...mogao sam te komotno pricekati na Lugarnici uz caj i strudlu pa da se zajedno sjurimo odlicnom stazom. Bit ce jos prilika. Zadnje izmijenjeno od: Nik. 06.11.2010. u 19:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6944 | ||
Moderator
|
Citiraj:
![]() Kad ozdravim, idemo ponovno skupa gore ![]() ![]() Uostalom, ti dolaziš iz Sv. Nedjelje, nije baš da si 5min od trga ![]() Citiraj:
![]() http://www.discobrakes.com/?s=0&t=4&c=78&p=810& Nego, Nik, ti si postao pravi maher za staze. Daj mi reci, gdje se skrene (tj.spusti) po cesti da se dođe do djela koji se zove "tulum" kad se ide po 57-ici ? Murina je nešto pričao da ste išli, ali mi smo se spustili tada desno od Gipsove staze (tj. na križanju za Gipsovu, otišli smo desno na kombinaciju 55-57 staze).
![]() |
![]() |
#6945 |
Premium
|
Vidio je Nik na videu di smo išli ![]() Mislim da je ovo Nikova ruta s Tulumom http://www.gpsies.com/map.do?fileId=...rrer=trackList (stavi OSM Cycle u gornjem desnom uglu, najpreglednija je) Kad se ide danas? Ja se premišljam E da, odakle nazivi Tulum i Gipsova? Jeli Gips ima veze sa Antom Gipsom? ![]() Zadnje izmijenjeno od: murina. 07.11.2010. u 08:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6946 |
Premium
|
Laksa varijanta (nije cijeli tulum) je da krenes po 57ici i nakon ona dva povezana dropa uz cestu krenes desno cestom (100-200m) do velikog zavoja od 180st., tu ces vidjet s desne strane klupice i s lijeve nekakvu stazu (obiljezenu), a ti trebas ici izmedju prema zicari - staza nije oznacena. Drzis pravac i nakon 50ak m se otvara strmi makadamski put, a cinit ce ti se da tu nema nicega. Pratis stazu i na jedinom krizanju skrenes lijevo i dodjes do onih stupova nakon kojih biras hoces na Gipsovu ili desno na singletrack. Originalni tulum pocinje dosta visoko, krenes po 57ici i mislim da se predje jedanput cesta i onda treba paziti skretanje s desne strane na HPD-ejku (ima oznaka na drvetu)...eh sad, posto sam samo jedanput tuda prosao ne sjecam se tocno kako ide staza dok ju jos jedanput ne ponovim, uglavnom treba paziti i pogoditi spojku na dio opisan iznad - nije da se bas vidi iz prve. Ta ruta jako je zanimljiva, samo se treba paziti onog dropa kojeg sam poslikao prosli tjedan kad me frend tuda odrufao - na slici jos izgleda voziv, ali nije...osim s DH bajkom i kompletnom zastitom tijela. Razmisljam si da probam danas pogoditi taj originalni tulum. @Murina Vrijeme jos nije definirano, mislim da bi najbolje bilo negdje oko podneva, ali ne iza 13h (start s usponom od stracare)...tako da pedaliramo laganini i komotno, kise ne bi trebalo biti. Zadnje izmijenjeno od: Nik. 07.11.2010. u 09:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6952 |
Premium
|
Moze, dogovoreno. [edit] Murina i ja odvozili 57-HPD-origigi tulum-Gips-1. stup Ovo je jako lijepa i zanimljiva ruta Mali ispravak netocnog navoda od prije par postova iznad - skretanje za HPDejku je prije prvog prelaska ceste, ima oznaka (strelica) i pise Sestine. Fulao sam to skretanje pa smo se malo vracali uzbrdo cca 5 min. tocno po spustu pa je Murina vidio kaj ga ceka ![]() 100m prije kraja spusta sam na totalno bezveznom mjestu opizdio s bicikla, i fino izbrojio korijenje skoro cijelim lijevim bokom, od rucnog zgloba do koljena, bas sam fino osjetio kako rebarca prebrojavaju korijenje...nije mi nista, ali bumo vidli kad se ohladim, ili jos bolje sutra. Zadnje izmijenjeno od: Nik. 07.11.2010. u 15:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6953 |
Premium
|
Evo i mene, nažderan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6954 |
Premium
|
Pa da, bas smo isli laganini taj zavrsni dio, i u hrpetini lisca sklizne prednji kotac preko korijenja i ode desno a ja zarujem lijevo. I ja se osjecam potroseno...bas prava rijec za trenutno stanje. Tak mi i treba kad sam dignuo sic prije kraja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6956 |
Premium
|
Ma rebra su skoro za 5, zanemariva steta, na ruci se vidi najvise tragova - s njom sam amortizirao pad (podlaktica i nadlaktica), ali je najvise nastradalo rame koje sam istegnuo i sad u odredjenom polozaju posteno zaboli, ali mi to nece smetati pri voznji bicikla , he he ![]() Ruta kad dodjem doma, nemam kabel kod sebe. [edit] Ruta...skuzi se gdje je trebalo skrenuti i gdje smo se vracali ![]() http://www.gpsies.com/map.do?fileId=gnskqmpenvqgyuyj Zadnje izmijenjeno od: Nik. 08.11.2010. u 15:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6957 |
Premium
|
La boum! (http://www.imdb.com/title/tt0082100/) ![]() nema šta, odlična staza! Vidi se i namjera skretanja na pravom mjestu ![]() Edit: Destro, odličan nam je zadnji video! Zadnje izmijenjeno od: murina. 08.11.2010. u 21:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6958 |
Moderator
|
Došle mi pakne iz Discobrakes-a za tjedan dana. Od kada su mi poslali e-mail da je dispatched, za 3 dana su bile tu ![]() Opet možemo na Sleme. Ako nekome trebaju pakne (ili bilo kaj iz njihovog asortimana), sad je đaba šiping za sve. EDIT: Zna netko gdje se može kupiti tipa 20x20cm reflektirajućeg materijala ? Da si ušijem na trobu i možda koju oko bajka i slično. Da budem bolje vidljiv.
"Everything with a heartbeat can knock you down" Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 11.11.2010. u 20:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6959 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ima li netko zainteresiran za neko jače pedaliranje sutra? Znam da je još sve mokro i te spike, al ako je netko voljan doć malo blatan doma nek javi ![]()
![]() |
#6960 |
Premium
|
Danas sam malo ojačao. Nešto kupljeno, nešto kompenzirano (netko možda i prepozna svoj bivši rotor ![]() Naba, obruč i rotor: http://www.pohrani.com/f/3F/GN/1HsbZpRm/dsc01673.jpg @Vuco, ova moja trakica na vilici odlično reflektira, prva fukcija joj je bila da drži bužir ali mi se svidjela i ostala. I ja sam razmišljao o još par reflektirajučih detalja, pa ako nađeš nešto javi. Reflektirajuče naljepnice koje se daju izrezat bi dobro došle. Kako se tebi drže one pakne šta smo naručili s Discobrakesa? Moje su odlično, one najjeftinije sam bio uzeo. Mogao bi sada iskoristiti besplatan šiping i naručiti 180 rotor i pakne za heyes, ravno 150kn. Edit: šta se tiče naljepnica: http://www.streetglo.net/bicycle-ref...-stickers.html http://www.streetglo.net/reflective....frame.kit.html --- Ovo mi je posebno zanimljivo http://cgi.ebay.com/ebaymotors/REFLE...Q5fAccessories Zadnje izmijenjeno od: murina. 11.11.2010. u 23:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|