|
![]() |
#661 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Koliko sistemskog rama papi ova trzavica? Jel pratija netko? : hello2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#662 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
250-300Mb,bar tako kaže ATT. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#663 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Da. I meni je bilo malo čudno, zaboravim ugasiti operu i drzim jos nesto u pozadini i pokrenem nfs .. i ne vidim bas razliku kad pocistim procese i kad vrtim jos nesto.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
dal zna netko kako upogoniti stare saveove???? iz nekog razloga sam morao obrisati igru ali sam prije toga spremio save game. nakon ponovne inst. vratio sam saveove u save folder i pokrenuo igru. kad pokusam loadat igru samo mi pokaze "unable to load" na MW nije bilo takvih problema |
![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Premium
|
hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
mislim da je to nesto jako papski , al jel zna neko koji cheat? nemogu proc nesto , treba mi fakat. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#671 |
Premium
|
CP sa www.crovortex.com Kada uđete u igru i pojavi vam se tekst "Click to continue" da bi ušli u glavni meni, onda ostanite na tome i upišite željene šifre. Neke šifre će raditi i ako ih upišete u Main Menu. friendlyheadlocksapplied - vaš član crewa npr. beskonačno drafta (ne smanjuje mu se crew-o-meter) nosforeverever - beskonačni NOS slowitdownwhenyouwant - beskonačni speedbreaker canyonalltheway - u quick race modu imate sve staze 5grand5grand - dobivate 5000 $ chasingmobile - dostupan auto Corvette Z06 u quick race modu guesswhoisback - dostupan Corvette Z06 policijski auto kojeg vozi Cross trashtalking - tenk u quick race modu bigredfiredrive - vatrogasni kamion u quick race modu watchoutthebigtruckishere - smetlarski kamion u quick race modu |
![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
hvala na trudu al znas i sam da mi netreba to az quick race evo naso ja Cheat Codes Type any of the following cheat codes at the 'CLICK TO CONTINUE' screen. Some codes may work if entered at the MAIN MENU screen. Note: Entering a code incorrectly will require the game to be restarted. Code: Result: canyonalltheway All Tracks shinycarsarethebestcars Chrome Cars 5grand5grand Castrol Cash friendlyheadlocksapplied Unlimited Crew Charge nosforeverever Unlimited NOS slowitdownwhenyouwant Unlimited SpeedBreaker givemethechargersrt8 2006 Dodge Charger SRT8 givemethedb9 2005 Aston Martin DB9 chasingheadlocksappliedrashtalk Mazda Dealership speed3foryou Mazda Speed3 watchoutthebigtruckishere Dump Truck in Quick Race Mode bigredfiredrive Firetruck in Quick Race Mode trashtalking Rhino in Quick Race Mode guesswhoisback Cross Corvette Z06 in Quick Race Mode chasingmobile Corvette Z06 Interceptor in Quick Race Mode cooperlogofreeforyou Cooper Tire Logo pharrellvinylgogo Pharrell Vinyl lotsoffreevinyls NFS: Carbon Special Vinyls lotsoffreelogos NFS: Carbon Vinyls syntecskin Castrol Syntec Vinyl inthezoneskin Autozone Vinyl |
![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Meni nijedan cheat ne radi...... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#674 |
Premium
|
Presao sam igru jos prije par dana.. onak career mode jos mi je ostalo onaj challange .. inace igra je ko modificirani MW (isti engin) - ko expanzija samo kaj auto svijetli ko bozicno drvce ![]() zamjerke: neki dijelovi mape su ciste kopije undergrounda 1, tocno se sijecam onaj industrijski dio i onaj sa bacvama, i neka druga mjesta.. premalo mjenjanja detalja, u2 je imao 100 vrsta auspuha i cega sve ne, dok ovdje ni farove nemogu zamijeniti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Da i ja kažem koju... Definitivno razočaran. Und 1 i 2, a i MW su dosta bolji. Policija je skroz debilna i nepotrebna, jako lošije nego u MW Jedinu disciplinu koja me palila su izbacili, drag: hitthewa Drift je ultra debilan tako da ga preskačem Ovo s timom nije loše, al je loše šta se u skoro svakoj utrci možeš provuć tako da ne ideš na pobjedu nego da pustiš kolegu da dođe do trona a ti se lagano vozaš na 4,5 mjestu... Ono po kanjonu je jako debilno, pogotovo ona kamera koja se ''iskrivi'' kad si blizu rupe Car lot i safe house su skoro pa iste pa do 50% igre nisan skužija di kupit auto Sređivanje auta je ok, al onako ništa novo, sve već viđeno Grad je dosadan i naporan, staza ima al se često ponavaljuju tako da u cilon sektoru ( neznan kako da to nazoven, uglavnon ona 4 dila grada, pa u jednom ) ima 4,5 glavnih ulica kroz koje uvik ideš i par manjih djelova koji se minjaju Priča ( iako još nisan doša do kraja ) je idiotska A engin i okoliš ? ***ena kopija, ništa novo, osin šta su se nakon MW u kojem je kolko tolko manje svjetlilo opet vratili na šemu ala Underground 2 pa triba igrat sa cvikama za sunce... il varenje... Ocjena 2/5: baad :
![]() |
#676 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
hint? |
![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Premium
|
meni je ok ovaj drift kroz kanjon, ok mi je to kaj mozes rihtat kak hoces branike, haube i to. fora su mi vinyls (valjda sam dobro napisao). totalno glupo mi je sredivanje auta, uopce nema previse opcija. tocno kak je ex. presidente rekao, u undg 2 ima puno, punoo vise opcija za sredivanje auta. + ovi branici u carbonu su tak ruzni, da vecinom vozim sa stock autom, ili sa prvim/drugim body kitom.
![]() |
#679 | |
Chipokemon
|
Citiraj:
engine podesiti na horsepower (maksimum) transmission na top speed ![]() turbo staviti na high rpm (maksimum) naravno voziti sa team memberom (ona zenska s fordom kaj probija zrak ![]() i... staviti manualni mjenjac, jer igra je malo glupo namjestena/napravljena, pa kada se vozite s manualcem mozete uci nekih 1000 rpm u blokadu : evil : inace je s automatikom nekih 450 km/h maksimum, otuda tih 60 km/h razlike
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
hmmm. a staza? daj da vidim, ja sam dogurao do 393 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
Chipokemon
|
![]() |
![]() |
![]() |
#682 |
Guest
|
Ajoj sad ste me razocarali sa NFSC, a ja sam sa Undergroundom bila odusevljena, sad sam se radovala jer sam u fazi nabavke Carbona , hmmmm ![]() |
![]() |
![]() |
#683 |
Premium
|
1) P4 Prescott 3.0 on Abit IC-7 MAX3 with 2GB DDR400 ST 2) P4 Northwood 2.6 on PX865PEC Pro v2.0 with 1GB DDR400 3) HP Compaq nx6125 with 1256MB DDR333 4) AMD Athlon 950Mhz on MSI K7T Turbo2 with 768MB SDRAM 5) PIII 600E on Procomp BVC2B with 384MB PC100 Win98 6) PIII Celeron 1300 on Asus TUEP2-M with 384MB PC100 Linux |
![]() |
![]() |
![]() |
#684 | |
Premium
|
Citiraj:
ono sve tak brzo ide da ne stignes ni cuti 2 pune pjesme iz njihovog 'hvaljenog' soundtracka ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#685 |
Premium
|
1) P4 Prescott 3.0 on Abit IC-7 MAX3 with 2GB DDR400 ST 2) P4 Northwood 2.6 on PX865PEC Pro v2.0 with 1GB DDR400 3) HP Compaq nx6125 with 1256MB DDR333 4) AMD Athlon 950Mhz on MSI K7T Turbo2 with 768MB SDRAM 5) PIII 600E on Procomp BVC2B with 384MB PC100 Win98 6) PIII Celeron 1300 on Asus TUEP2-M with 384MB PC100 Linux |
![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Eo ja naguro 415kmh sa Gallardom u Free Roam modu, nego to sto se tice pjesama sucks, zato je bio dobar NFS:HP2, jedna utrka ima 2 kruga a traje 12 minuta ![]()
![]() |
#687 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Evo na 15. stazi, sa Murcielagom i Nikki, 452kmh, i to je sa automatskim mjenjacem, i nemoze vise od tog, sa rucnim se mal mucim, naguro sam 440 s njim jer nisam naviko vozit s rucnim ![]()
![]() |
#688 |
Premium
|
Evo prije nekih 3 dana sam počeo malo igrat ovaj naslov. I mogu rec da mi se ne sviđa ni malo. Nema gušta nikakvog. Došo sam do 70% igre u čas posla, niko se ne opire, nema gubljenja utraka, pre lako i u banani izvedeno. Mašinu auta ne možeš fino štelit nego onako od oka kad kupuješ djelove. :confused: Puno graje ni za što. Undergound je imao puno više utrka i mečeva i bilo je dosta teže i izazovnije igrat nego ovaj karbon. : baad : U karbonu su samo kolica bitna i to je sve. Hebeš ti to kad ja ne mogu igru pri do kraja sa istim autom s kojim sam je i počeo,nego moram kupit drugoga. Ma daj! Nema unikatnih performance partova da još dodatno napumpaš mašinu. Fali mi dosta stvari od prije. Drugim rječima...pušiona! Sta se tiče šaltanja brzina možete to radit i na poluautomatski način ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
458Km/h sa Corvetom Z06, drafter je Colin i njegov : roller ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#690 |