|
![]() |
#601 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Čini mi se da ti je malo dosadno pa si počeo pretjerivati sa provokacijama? Malo prije sam pobrisao vrjeđanje Alonsa, tebe sam već par puta upozoravao pa ovoga puta neće biti brisanja nego nekaj (meni) zabavnije.
#602 |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
ma ne govorim ja ništa loše o MS-u, ja njega izrazito cjenim kao i sva njegova dostignuća, samo ga ne simpatiziram baš previše i pokušavam biti realan u prosuđivanju činjenica koje nam se predočuju.....i smeta me naravno kad neki ovdje nemaju snage pošteno reći - bravo alonso, bio si bolji i zasluženo si osvojio naslov kuiš, malo me sve to podsjeća na kosovsku bitku... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#603 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Nije schumi uvijek bio najbrži/najbolji, al je dokazao da jedini moze ako treba i po 20 krugova zaredom odvozit kirurški precizno, a to mislim da nemre nitko drugi. A što se kiše tice, dokazao je i previse puta zasto je najbolji po kiši, al ako te gume, kao i u mađarskoj, ne služe ničemu onda se mozes na trepavice postavit. |
|
![]() |
![]() |
#604 |
Guest
|
sto ces ga bannat zato jer prica protiv schumija...LOLCINA! |
![]() |
#605 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
#606 |
Super Moderators
|
Ne, zbog provociranja i vrijeđanja ako tako nastavi. Ako sam ljudima brisao postove u kojima Alonsa zovu debilom-misliš da neću sakcionirati njega koji je već par puta upozoravan na neke stvari? I ne samo njega nego bilo koga sa takvim ponašanjem. Pa onda odLOLajte kam hoćete. ![]() I slobodno se žalite adminu...
#607 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#608 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
#609 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Jedino je po meni Hakinnen u svoje vrijeme bio pošten konkurent šumiju i koji put i šumia naučio kojem triku pogotovo ono prestizanje u belgiji koje je jedno od najljepših u zadnje vrijeme. |
|
![]() |
![]() |
#610 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#612 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
#613 | |
crni pas
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#614 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2006
|
nejavljaj se montoya bolje ti je da odes kod psihica kako je i ovaj rekao a i procitaj si kao dokaz sve svoje postove uglavnom "psihopatski" bih rekao s tvoje strane : roller : : roller : : roller : : roller : |
![]() |
![]() |
#615 | |
crni pas
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#616 |
Registered User
|
ni ja tebe nazalost nisam nikada vidio da si nesto lijepo napisao o schumacheru,tvoj idol je montoya : roller : tako da nemam cemu cestitati taj je odavno pobjegao,a nemaskiraj se sad s renaultom,bolje ti je da napises nekad nesto i pozitivno o schumija jer od 1 pa do 22 stranice ovoga threada je samo pljuvanje,nakon svake pobjede i dobre voznje.... |
![]() |
![]() |
#617 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
#618 |
crni pas
|
dečko shvati da mene interesira samo f1, s obzirom da montoye već neko vrijeme nema nije vrijedan spomena, kuiš? |
![]() |
![]() |
#619 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
cek samo malo jel tebi trebaju ovakvi izrazi,nazalost moja dijagnoza je bila tocna "psihopat": roller : pa pogledaj odakle ti je idol MONTOYA,hehehhehe nejerojatno sta ce se sve napisati da se hracne po schumiju
#620 | |
crni pas
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#621 |
Guest
|
pa da "samo" gume...danas je bilo "samo" doc do cilja u top 5-6 za renault...nikakvo utrkivanje nije bilo prioritet s njihove strane...button odlican, dok mclaren ne moze konkurirati cijelu sezonu...ostaje tko? ![]() |
![]() |
#622 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#623 |
Super Moderators
|
Sezona je gotova. Vidim da su malo uzavrele strasti nekih forumaša, nema smisla nastavljati ovako... Vidimo se sljedeće sezone. ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|