Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 23.10.2006., 00:52   #601
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor glista Pregled postova
papak kakav je bio cijelu karijeru

Citiraj:
malog prepotentnog njemčića
Čini mi se da ti je malo dosadno pa si počeo pretjerivati sa provokacijama?

Malo prije sam pobrisao vrjeđanje Alonsa, tebe sam već par puta upozoravao pa ovoga puta neće biti brisanja nego nekaj (meni) zabavnije.

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline  
Staro 23.10.2006., 00:56   #602
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Zvijerko Pregled postova
@Glista

Jesam li ja rekao da Schumi nije takav? Nisam. Svi su oni manje-više takvi. Samo ti cijelo vrijeme sve loše u Schumiju pričaš, a svi ostali su super.
ma ne govorim ja ništa loše o MS-u, ja njega izrazito cjenim kao i sva njegova dostignuća, samo ga ne simpatiziram baš previše i pokušavam biti realan u prosuđivanju činjenica koje nam se predočuju.....i smeta me naravno kad neki ovdje nemaju snage pošteno reći - bravo alonso, bio si bolji i zasluženo si osvojio naslov kuiš, malo me sve to podsjeća na kosovsku bitku...
glista je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.10.2006., 00:56   #603
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
alonso u madjarskoj je zaobisao "rainmana" za krug u 24. krugu utrke...sta se je onda trebo schumi ubit po toj logici?
Ova ti je dobra. A jel znas mozda zast ga je prestigo??? U mađarskoj nije bila premokra staza, a Bridgestonove gume u takvoj situaciji ne rade nikako i TO znam iz prve ruke mozes isključit bilo kakvo pametovanje.

Nije schumi uvijek bio najbrži/najbolji, al je dokazao da jedini moze ako treba i po 20 krugova zaredom odvozit kirurški precizno, a to mislim da nemre nitko drugi.

A što se kiše tice, dokazao je i previse puta zasto je najbolji po kiši, al ako te gume, kao i u mađarskoj, ne služe ničemu onda se mozes na trepavice postavit.
vga killer je offline  
Staro 23.10.2006., 00:59   #604
vorda22
Guest

sto ces ga bannat zato jer prica protiv schumija...LOLCINA!

Staro 23.10.2006., 01:07   #605
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor vga killer Pregled postova
Ova ti je dobra. A jel znas mozda zast ga je prestigo??? U mađarskoj nije bila premokra staza, a Bridgestonove gume u takvoj situaciji ne rade nikako i TO znam iz prve ruke mozes isključit bilo kakvo pametovanje.
pogledaj ostale postove malo i onda ces vidjeti zasto sam to ovako napisao...svatko je mogao vidjeti da su bs gume bile u banani u madji, i da je uz svoj talenat i zbog toga alonso izgledao tada kao schumi danas...ali bas me zanima koji bi to bili komentari da je bilo obratno

Staro 23.10.2006., 01:07   #606
Jelc
Super Moderators

Citiraj:
sto ces ga bannat zato jer prica protiv schumija...LOLCINA!
Ne, zbog provociranja i vrijeđanja ako tako nastavi.
Ako sam ljudima brisao postove u kojima Alonsa zovu debilom-misliš da neću sakcionirati njega koji je već par puta upozoravan na neke stvari?

I ne samo njega nego bilo koga sa takvim ponašanjem.
Pa onda odLOLajte kam hoćete.
I slobodno se žalite adminu...

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Jelc je offline  
Staro 23.10.2006., 01:07   #607
replace
Registered User

replace's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
da ali tu moraš uračunati massin ulazak u boks .....pa onda računaj zaostatak i nadoknadu.....
osim toga smiješni ste s ovim hlavospjevima o šumaheru, ok čovjek je dobro odvozio trku, ali kaj je trebao? vuć se ko krepana mačka...mislim sjetite se 2003.......halo? ali pokazao je da je papak kakav je bio cijelu karijeru, poslje trke nije fino ljepo otišao ko čovjek i čestitao prvaku....ttt...jadno
on je njemu cestitao i nebrini se oko toga,papak je onaj drugi sta je okrivio cijelu organizaciju i svoju momcad pa cak i mehanicare i svoga drugoga vozaca da pomaze schumiju,a vrhunac svega je kad ga je schumi stigao u zadnjih nekoliko utrka nije mu htio ni u oci pogledati na kraju svake utrke je pobjegao,toliko o fair playu.Drruga stvar - tocnije schumi je nadoknadio krug zaostatka znaci nekih 72 sekunde,a na kraju je prednost bila 24 sekunde s strganom gumom,neplaniranim ulaskom,2 x box i vise puta gubljenja brzine bolida kod izlaska na zavoj po par sekundi tako da nemoj umanjivati neke stvari.Treca stvar vec mi se bljuje od tvojih komentara i pljuvanja po najboljem vozacu F1 vec su mi smijesne te tvoje pljuvacke nakon svake utrke,jos da nadodam sjeti se ti svih 16 godina kako prvak vozi od prve do zadnje,sjeti se ti 2000,01,02,03,04... pa onda starije povijesti malo....Ako je neko papak onda je to tvoj idol MONTOYA bas pravi jadnicak koji je ko papak pobjegao iz F1 jer nije mogao podnijeti velicinu MS kao i ti samo sto ti to trpis vec 16 godina pa mi je jasno zakaj si ifrustriran i nadrkaj i zivcan svaki put....
replace je offline  
Staro 23.10.2006., 01:14   #608
freman000
Registered User

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
lako se k..... sa 1,5 s/k bržim bolidom.....bolidom s kojim nekakav tamo divljak iz prašume radi 30sec prednosti.......
divljak iz prasume??? molim te nauci se kulturi jer zivimo u 2006 godini,ako je neko divljak onda si to definitivno ti i tvoj komentar....zalosno i jadno...
freman000 je offline  
Staro 23.10.2006., 01:14   #609
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
pogledaj ostale postove malo i onda ces vidjeti zasto sam to ovako napisao...svatko je mogao vidjeti da su bs gume bile u banani u madji, i da je uz svoj talenat i zbog toga alonso izgledao tada kao schumi danas...ali bas me zanima koji bi to bili komentari da je bilo obratno
O : roller :, tada Alonso ziher nije izgledo ko Schumi danas. Ovo danas je bila vožnja i pol, a ona alonsova samo vožnja.

Jedino je po meni Hakinnen u svoje vrijeme bio pošten konkurent šumiju i koji put i šumia naučio kojem triku pogotovo ono prestizanje u belgiji koje je jedno od najljepših u zadnje vrijeme.
vga killer je offline  
Staro 23.10.2006., 01:21   #610
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor vga killer Pregled postova
O : roller :, tada Alonso ziher nije izgledo ko Schumi danas. Ovo danas je bila vožnja i pol, a ona alonsova samo vožnja.
http://www.youtube.com/watch?v=EPPYMUs7-bg

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.10.2006., 01:21   #611
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

prvo i osnovno je nemam idola, malo mi je nakaradan taj izraz sam po sebi.....a jedini isfrustrirani kojeg ja ovdje vidim si ti, žao mi je što danas nećeš moći mirno spavati.....
glista je offline  
Staro 23.10.2006., 01:22   #612
cassper
Registered User

cassper's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
sjećam se ja tamo nekakvog malog prepotentnog njemčića iz '94.....a sjećam se i jedno strašljivog strašnog prvaka iz '03......

inače isti taj čovjek je odvezao kako bi odvezao svaki drugi vozač na oproštaju karijere u superiornom bolidu (i još k tome u borbi za naslov)....maksimalno na nož....
ajde molim te pricaj gluposti vise,toliko isfrustriranog covjeka s schumijem nisam nikada jos sreo,pa je to nevjerojatno,jos nisam upoznao nekoga ko je toliko ljut ili neznam kako da to opisem mozda s "bolestan" da nista drugo nemoze nego nakon svake utrke ali bas svake utrke mora negdje pljunuti schumija,jel ti treba psihijatar? ajde reci pa cemo mi s foruma da ti platimo i odvezemo te u vrapce...
Staro 23.10.2006., 01:23   #613
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

Citiraj:
Autor replace Pregled postova
on je njemu cestitao i nebrini se oko toga,papak je onaj drugi sta je okrivio cijelu organizaciju i svoju momcad pa cak i mehanicare i svoga drugoga vozaca da pomaze schumiju,a vrhunac svega je kad ga je schumi stigao u zadnjih nekoliko utrka nije mu htio ni u oci pogledati na kraju svake utrke je pobjegao,toliko o fair playu.Drruga stvar - tocnije schumi je nadoknadio krug zaostatka znaci nekih 72 sekunde,a na kraju je prednost bila 24 sekunde s strganom gumom,neplaniranim ulaskom,2 x box i vise puta gubljenja brzine bolida kod izlaska na zavoj po par sekundi tako da nemoj umanjivati neke stvari.Treca stvar vec mi se bljuje od tvojih komentara i pljuvanja po najboljem vozacu F1 vec su mi smijesne te tvoje pljuvacke nakon svake utrke,jos da nadodam sjeti se ti svih 16 godina kako prvak vozi od prve do zadnje,sjeti se ti 2000,01,02,03,04... pa onda starije povijesti malo....Ako je neko papak onda je to tvoj idol MONTOYA bas pravi jadnicak koji je ko papak pobjegao iz F1 jer nije mogao podnijeti velicinu MS kao i ti samo sto ti to trpis vec 16 godina pa mi je jasno zakaj si ifrustriran i nadrkaj i zivcan svaki put....
prvo i osnovno je nemam idola, malo mi je nakaradan taj izraz sam po sebi.....a jedini isfrustrirani kojeg ja ovdje vidim si ti, žao mi je što danas nećeš moći mirno spavati.....
glista je offline  
Staro 23.10.2006., 01:24   #614
replace
Registered User

replace's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
nejavljaj se montoya bolje ti je da odes kod psihica kako je i ovaj rekao a i procitaj si kao dokaz sve svoje postove uglavnom "psihopatski" bih rekao s tvoje strane : roller : : roller : : roller : : roller :
replace je offline  
Staro 23.10.2006., 01:24   #615
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

Citiraj:
Autor cassper Pregled postova
ajde molim te pricaj gluposti vise,toliko isfrustriranog covjeka s schumijem nisam nikada jos sreo,pa je to nevjerojatno,jos nisam upoznao nekoga ko je toliko ljut ili neznam kako da to opisem mozda s "bolestan" da nista drugo nemoze nego nakon svake utrke ali bas svake utrke mora negdje pljunuti schumija,jel ti treba psihijatar? ajde reci pa cemo mi s foruma da ti platimo i odvezemo te u vrapce...
nisam te vidio da si čestitao alonsu na naslovu prvaka
glista je offline  
Staro 23.10.2006., 01:26   #616
freman000
Registered User

Citiraj:
nisam te vidio da si čestitao alonsu na naslovu prvaka
ni ja tebe nazalost nisam nikada vidio da si nesto lijepo napisao o schumacheru,tvoj idol je montoya : roller : tako da nemam cemu cestitati taj je odavno pobjegao,a nemaskiraj se sad s renaultom,bolje ti je da napises nekad nesto i pozitivno o schumija jer od 1 pa do 22 stranice ovoga threada je samo pljuvanje,nakon svake pobjede i dobre voznje....
freman000 je offline  
Staro 23.10.2006., 01:26   #617
ivan OS
Premium
Moj komp

ivan OS's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
alonso u madjarskoj je zaobisao "rainmana" za krug u 24. krugu utrke...sta se je onda trebo schumi ubit po toj logici?
Gume majstore samo gume,kada su proradile na ferrariu nije više tako bježao.
ivan OS je offline  
Staro 23.10.2006., 01:27   #618
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

Citiraj:
Autor replace Pregled postova
nejavljaj se montoya bolje ti je da odes kod psihica kako je i ovaj rekao a i procitaj si kao dokaz sve svoje postove uglavnom "psihopatski" bih rekao s tvoje strane : roller : : roller : : roller : : roller :
dečko shvati da mene interesira samo f1, s obzirom da montoye već neko vrijeme nema nije vrijedan spomena, kuiš?
glista je offline  
Staro 23.10.2006., 01:29   #619
cassper
Registered User

cassper's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:

i ne ti ne bi mogo sjest, ali čovjek iz prašume je izgleda bio dovoljan...
cek samo malo jel tebi trebaju ovakvi izrazi,nazalost moja dijagnoza je bila tocna "psihopat": roller : pa pogledaj odakle ti je idol MONTOYA,hehehhehe nejerojatno sta ce se sve napisati da se hracne po schumiju
Staro 23.10.2006., 01:30   #620
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

Citiraj:
Autor freman000 Pregled postova
ni ja tebe nazalost nisam nikada vidio da si nesto lijepo napisao o schumacheru,tvoj idol je montoya : roller : tako da nemam cemu cestitati taj je odavno pobjegao,a nemaskiraj se sad s renaultom,bolje ti je da napises nekad nesto i pozitivno o schumija jer od 1 pa do 22 stranice ovoga threada je samo pljuvanje,nakon svake pobjede i dobre voznje....
onda obriši te svoje zamašćena stakalca i čitaj malo sporije i pažljivije, možda nešto i uočiš....i molim te ne veži uz moj avatar riječ idol, kuiš. ja nemam idola.
glista je offline  
Staro 23.10.2006., 01:31   #621
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor ivan OS Pregled postova
Gume majstore samo gume,kada su proradile na ferrariu nije više tako bježao.
pa da "samo" gume...danas je bilo "samo" doc do cilja u top 5-6 za renault...nikakvo utrkivanje nije bilo prioritet s njihove strane...button odlican, dok mclaren ne moze konkurirati cijelu sezonu...ostaje tko?

Staro 23.10.2006., 01:33   #622
freman000
Registered User

Citiraj:
ma ne govorim ja ništa loše o MS-u, ja njega izrazito cjenim kao i sva njegova dostignuća, samo ga ne simpatiziram baš previše i pokušavam biti realan u prosuđivanju činjenica koje nam se predočuju.....i smeta me naravno kad neki ovdje nemaju snage pošteno reći - bravo alonso, bio si bolji i zasluženo si osvojio naslov kuiš, malo me sve to podsjeća na kosovsku bitku...
cekaj sad se malo jos i pravis pametan,daj molim te ti da si realan nebi uopce pisao takve stvari,ako ti se neke cinjenice predocuju onda i sam znas sto znaci "cinjenica" onda neiskrivljuj rijeku jer ti nestoje neke stvari.A mene posebno smeta sta neznas reci schumi najbolji si! a o zaslugama nebih komentirao
freman000 je offline  
Staro 23.10.2006., 01:34   #623
Jelc
Super Moderators

Sezona je gotova.
Vidim da su malo uzavrele strasti nekih forumaša, nema smisla nastavljati ovako...

Vidimo se sljedeće sezone.

Jelc je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno