|
![]() |
#602 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#604 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
hmmm malo njeznije i dobro ![]() samo da se osvrnem na cjenu u hrvata bezobrazno skupa cjena nista drugo za iste novce ti dostave iz USA.a (ukljucena postarina) tako da mislim da je ovo blago receno pretjerana cjena da je oko 450kn bila bi okey. |
![]() |
![]() |
![]() |
#605 | |
Xulos :)
|
Citiraj:
Ma dzaba tu njeznost ak je nes kratko i jedva dohvati.A to sto oni sad nude duze sarafe je dzabe onima sto su sarafljenjem istih sjebali GPU, jer im moraju poslat kamion sarafa da im otplate grafe.
![]() |
![]() |
#607 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Potpuno se slazem, za tu cijenu ne samo da trebaju svirati simfoniju, nego i plesati ![]() Sve je jasno, dok cijena ne padne na neku razumnu cifru (cca 400-tinjak kn) stock cooler ce morati izdrzati.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Malo te matematika u tekstu muci ... izracunaj opet razlike u temp (stock vs. Xtreme) EDIT: BTW da li su temp mjerene unutar nekog kejs ili na otvorenoj radnoj plohi?
![]() |
#610 |
Premium
|
ispravljeno, tnx ![]() upravo slazem snimku za stock hladnjak pa da bude fina usporedba sto se tice buke |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#612 |
Premium
|
na zalost nije vise kod mene. hladnjak je uletio izmedu testiranja HD4730 grafe i termalnih pasti pa nisam imao bas vremena i sa tim se zezat jos. |
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Premium
|
evo i ja sam namonitora AC 4870x2 na grafu. Moram rec da sam jako zadovoljan necujna je grafa i 50C manje temp od prije VRM mi je u idle oko 60C sto nije toliki bed... Moram rec jedino da sam namontirao u kuciste na mm tj malo mi je zasmetala crijevo od vodenog i tank i jedva je stala. Cooler je ogroman cak i za bigtower. E da dobio sam duze sarafe i namonitora cooler bez ikakvih problema. Ovim putem se zahvaljujem kolegu lihtu koje bio od velike pomoci ![]() Evo par slika kako to izgleda: Link1 Link2 Link3 Zadnje izmijenjeno od: jurbAs. 27.08.2009. u 00:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Premium
|
Sve super, ali slike su ti toliko velike da jedva razaznam kondenzator na ploci ![]() Edit: Inace i opera radi resize, ali ovaj put nije.. Savea sam slike na hdd, puno se bolje vidi sada... Stvarno ti je na knap ![]() Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 27.08.2009. u 13:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Pročitaj recenziju od Omege. |
![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Premium
|
Blue slazem se za vodu ali jako tesko je prodat kasnije grafu sa vodenim blokom a ovo ces svakako prodat i to za nesto vise love.. Prije ko da sam imao mlazni avion pokraj uha a sad jedva sto cujem. a razlika od 50c sa automatskom regulacijom govori sve... tj vrti se cca oko 1000RPM |
![]() |
![]() |
![]() |
#621 |
Premium
|
Istina, skup je jos cooler.. Ali razlika i nije bash 10 stupnjeva, prije da se radi o 15-tak na prvom gpu-u i cak cca 25 stupnjeva na drugom gpu-u.. I to sve u idleu. Racuna sam da se cooler vrti na max posto je dosta tih i pri toj brzini (puno tisi od tvornickog).. Jos jedna bitna stvar, drzi oba gpu-a na jednakoj temp, dok tvornicki ima dobru razliku od 10-tak stupnjeva. Dok pod loadom pravi toliku razliku u temp da je stvarno za svaku pohvalu.. Sve se vidi ih grafova da ne pisem bezveze. Sto se tice vodenog, ako neko ima ugradjeno i volje pozabaviti se time, zasto ne.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#622 | |
Premium
|
Citiraj:
EDIT sad vidjet tvoj edit sto na knap na mm lihto mi svjedok da sam se prekrstio kad sam ga ugradio i vidio koliko jos imam mjesta tamo.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#630 | |
Vjeverica
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |