|
![]() |
#6211 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6212 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
E ljudi ja kad čitam owe waše postowe ja se pišam od smijeha..najedite se i napijte sutra..I slikajte nam malo da mi ostali widimo kako to ide...I jawite kako ste se proweli... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6214 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Bažul je skuhan i sad se polako hladi za sutrašnju šalatu s bučinim. Za promjenu, neće biti onaj debeli kao prošli puta već vrhunski trešnjevac, Žderonje's choice ! Vani je osvježilo, moći će se bolje jesti, Athi i ekipi neće trebati klima u autu... Vidimo se sutra.
![]() |
#6216 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Radim do 17, budem došao cca pol sata kasnije.. remember: no food, no money: nono :
![]() |
#6217 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Heh, kao pripremu za tumorou, spekel sam si ham & eggs - oliti prvo malo spžio poveće ploške špeka (ali tanke), pa onda hitil gore 5 jajci (Moslavačka, žuta ko kanarinac) i 2 šnite kruha. Neznam zakej, ali špek je bil tak slan, da sam pocugal 2 litre vode i sad mi je zime ![]() Nego momci, vidimo se sutra: hello2 : Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6218 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6219 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Dolaziš na klopu ili ne??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6220 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ma dolazi, ak se zapisal onda dolazi. A ja sam ga tu malo cimao, tak i tak hranjenje počinje kad će on doć, oko pol 6. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6221 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6223 |
Premium
|
Jelc, dolazim na jelo, ostavi me gore.
![]() |
#6224 |
Super Moderators
|
Preporuka svima koji dolaze prvi put-ostavite si malo više vremena kad dolazite, zna se dogoditi da si fino isplanirate i dođete na vrijeme pa onda 10-ak minuta tražite parking.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6225 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
hehehe. to vrijedi i za Fleksa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6227 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Pih ja sam prešao prek tog vašeg naslejičića prekjučer, malo se spekel na suncu u Rabcu, i opet se vrnul doma, svrha vježbe ugraditi šlin u atuo. Mislio sma se jabit al mi je prekasno sinulo da nemam brojeve, Rena sam tražio negdje na autocesti misleći da kempa al očito se dobro zakempao pa ga nisma vidio ![]() Kaj???? no hazi? Mislim stvarno, još je jelc rekel da bu ga pripazil da se slučajno ne skrije negdje, npr u roštilj. rajnglu...
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6228 |
Premium
|
Promjena plana sa moje strane: nemogu doći prije 18h zbog posla. Pare za klopu ću dati jer nisam prije otkazao, nije uopće u pitanju. NHF Vidimo se.
![]() |
#6229 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Krecem za 15min. Nema Jelca ![]() Dal da pričam o mačkama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6230 |
Super Moderators
|
Bilo je dobro, došla je hrpa ljudi i baš smo se fino nalaprdali, poŽderali nešto i opalili po Žuji. ![]() Neki i po rakiji ![]() Tko nije bio-nek mu bude krivo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6231 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Uh jedva sam se vratio. Nish se ne vidi po cesti. Moram kupiti svjetla.
![]() |
#6232 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Evo i mene, bilo je gusto. Riječani svaki put dolaze u sve večem (i debljem) sastavu i prijete preuzimanjem skupa. Ovakva situacija zahtjeva pojačane napore lokalne ekipe pa stoga poziv svima. Idem nešto popit- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6233 |
Premium
|
prvi put bio - sve 5: goood : komandir Zule je ispao jedno 10 godina mlađi no što sam mislio po načinu na koji forsira tim Vesele Prćetine. No to veći kompliment za njega ![]()
![]() |
#6236 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Meni je bilo totalno bezveze bez hrane. Trebao sam doc žderat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6237 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Evo i mene kući. napokon. bilo je mnogo dobro ![]() slike budu sutra, sada idem u horizontalu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6238 |
Spužva Bob Skockani.. :XD
Datum registracije: Mar 2005
|
Evo mene nas došao,sve u redu,sve živo i zdravo doputovalo unatoč alkohol naporima.... : lol2 : Čak nitko nije ni rigao...pritom rigoleto mislim na članove što su naročito smješali te sokove... ![]() Čak sam se i ja osobno svojim prometalom vrnuo na Viškovo from grad odnosno from Podmurvice gdje je her Prometralo moj bio parkisan,a kolega Her Atha cijenjeni i uvaženi me tamo ostavio da se uvijam.... ![]() Idem sad spavat naročito... ![]()
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#6239 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja bi to ovako sazeo: -Horza i Jelc su priznali da ljetne dane provode vjezbajuci Cod2 (izmedu rada na novom forum searchu-jel tako horza ![]() -Rak je toliko popil da je spominjao kako ima Lite off CD rom i impresionirao je cure(u) sa svojim laptopom i osobnim organizatorom!?! -Sam se rasplakao kad je vidio da nema Andelcica Sve u svemu bilo je dobro....A rijecani ce vjerovatno sljedeci put doci u jos vecem broju jer su i neki bakarski kemperi najavili dolazak,jos da hazi dojde di bi nam bio kraj... Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 01.07.2006. u 03:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6240 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Very good, kao i uvijek. Vidim da su svi Rijecani stigli na prijavak. LP svima, i laku noch preostalim forumskim lutalicama.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|