|
|||||||||||
|
|
#6211 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#6212 |
|
®
Datum registracije: Jan 2006
|
E ljudi ja kad čitam owe waše postowe ja se pišam od smijeha..najedite se i napijte sutra..I slikajte nam malo da mi ostali widimo kako to ide...I jawite kako ste se proweli... |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#6214 |
|
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Bažul je skuhan i sad se polako hladi za sutrašnju šalatu s bučinim. Za promjenu, neće biti onaj debeli kao prošli puta već vrhunski trešnjevac, Žderonje's choice ! Vani je osvježilo, moći će se bolje jesti, Athi i ekipi neće trebati klima u autu... Vidimo se sutra.
|
|
|
#6216 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Radim do 17, budem došao cca pol sata kasnije.. remember: no food, no money: nono :
|
|
|
#6217 | |
|
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Heh, kao pripremu za tumorou, spekel sam si ham & eggs - oliti prvo malo spžio poveće ploške špeka (ali tanke), pa onda hitil gore 5 jajci (Moslavačka, žuta ko kanarinac) i 2 šnite kruha. Neznam zakej, ali špek je bil tak slan, da sam pocugal 2 litre vode i sad mi je zime ![]() Nego momci, vidimo se sutra: hello2 : Citiraj:
, glavno da ti nama dođeš ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6218 | |
|
Premium
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#6219 | |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Dolaziš na klopu ili ne??? |
|
|
|
|
|
|
#6220 |
|
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ma dolazi, ak se zapisal onda dolazi. A ja sam ga tu malo cimao, tak i tak hranjenje počinje kad će on doć, oko pol 6. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#6221 | |
|
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#6223 |
|
Premium
|
Jelc, dolazim na jelo, ostavi me gore.
|
|
|
#6224 |
|
Super Moderators
|
Preporuka svima koji dolaze prvi put-ostavite si malo više vremena kad dolazite, zna se dogoditi da si fino isplanirate i dođete na vrijeme pa onda 10-ak minuta tražite parking.. |
|
|
|
|
|
#6225 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
hehehe. to vrijedi i za Fleksa jel mu ko nacrtao kartu? ![]() |
|
|
|
|
|
#6227 | |
|
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Pih ja sam prešao prek tog vašeg naslejičića prekjučer, malo se spekel na suncu u Rabcu, i opet se vrnul doma, svrha vježbe ugraditi šlin u atuo. Mislio sma se jabit al mi je prekasno sinulo da nemam brojeve, Rena sam tražio negdje na autocesti misleći da kempa al očito se dobro zakempao pa ga nisma vidio .Kaj???? no hazi? Mislim stvarno, još je jelc rekel da bu ga pripazil da se slučajno ne skrije negdje, npr u roštilj. rajnglu...
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. , Heavy Metal Thunder!Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
|
|
|
|
|
#6228 |
|
Premium
|
Promjena plana sa moje strane: nemogu doći prije 18h zbog posla. Pare za klopu ću dati jer nisam prije otkazao, nije uopće u pitanju. NHF Vidimo se.
|
|
|
#6229 |
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Krecem za 15min. Nema Jelca ![]() Dal da pričam o mačkama ? |
|
|
|
|
|
#6230 |
|
Super Moderators
|
Bilo je dobro, došla je hrpa ljudi i baš smo se fino nalaprdali, poŽderali nešto i opalili po Žuji. Neki i po rakiji Tko nije bio-nek mu bude krivo. |
|
|
|
|
|
#6231 |
|
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Uh jedva sam se vratio. Nish se ne vidi po cesti. Moram kupiti svjetla.
|
|
|
#6232 |
|
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Evo i mene, bilo je gusto. Riječani svaki put dolaze u sve večem (i debljem) sastavu i prijete preuzimanjem skupa. Ovakva situacija zahtjeva pojačane napore lokalne ekipe pa stoga poziv svima. Idem nešto popit- ![]() |
|
|
|
|
|
#6233 |
|
Premium
|
prvi put bio - sve 5: goood : komandir Zule je ispao jedno 10 godina mlađi no što sam mislio po načinu na koji forsira tim Vesele Prćetine. No to veći kompliment za njega Bilo je i žena?!
|
|
|
#6236 |
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Meni je bilo totalno bezveze bez hrane. Trebao sam doc žderat. |
|
|
|
|
|
#6237 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Evo i mene kući. napokon. bilo je mnogo dobro slijedeći put se valjda opet vidimo....slike budu sutra, sada idem u horizontalu... |
|
|
|
|
|
#6238 |
|
Spužva Bob Skockani.. :XD
Datum registracije: Mar 2005
|
Evo mene nas došao,sve u redu,sve živo i zdravo doputovalo unatoč alkohol naporima.... : lol2 : Čak nitko nije ni rigao...pritom rigoleto mislim na članove što su naročito smješali te sokove... : lol2 : Čak sam se i ja osobno svojim prometalom vrnuo na Viškovo from grad odnosno from Podmurvice gdje je her Prometralo moj bio parkisan,a kolega Her Atha cijenjeni i uvaženi me tamo ostavio da se uvijam.... ![]() Idem sad spavat naročito... ![]()
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
|
|
|
|
|
#6239 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja bi to ovako sazeo: -Horza i Jelc su priznali da ljetne dane provode vjezbajuci Cod2 (izmedu rada na novom forum searchu-jel tako horza ) da bi nas gazili kad se prikljuce na server...-Rak je toliko popil da je spominjao kako ima Lite off CD rom i impresionirao je cure(u) sa svojim laptopom i osobnim organizatorom!?! -Sam se rasplakao kad je vidio da nema Andelcica Sve u svemu bilo je dobro....A rijecani ce vjerovatno sljedeci put doci u jos vecem broju jer su i neki bakarski kemperi najavili dolazak,jos da hazi dojde di bi nam bio kraj... Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 01.07.2006. u 03:33. |
|
|
|
|
|
|
#6240 |
|
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Very good, kao i uvijek. Vidim da su svi Rijecani stigli na prijavak. LP svima, i laku noch preostalim forumskim lutalicama.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|