|
![]() |
#31 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Pa kolko vidim imamo poprilično starije ekipe na forumu koja bi možda mogla potegnut neku vezicu u nekoj općini da se osigura prostor(tipa školska dvorana,sklonište,prostorije općine),ima jako puno posla ali bi se na kraju definitivno isplatilo. Pce i sponzor bi dobili reklamu među gamerskom populacijom, a mi priliku za napucavanje.Bitno je samo pokrenut nešto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
M.U.P.
|
Evo stavio sam i anketu pod komentari i prijedlozi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
M.U.P.
|
A jel ti problem dat 100-tinjak kuna za bus? Monitor bi ti neko posudio ko ima viška i ostaje ti da doneseš samo kučište. Ako se ne snalaziš po gradu neko ko ima auto te pričeka i nemaš beda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Zgleda dobro, ali ja bi rađe da se ide na real-life grafiku. ovo umjetno mi ne paše baš.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#44 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Mnda .. malko ode u offtopic ![]() Nego - pogledao onaj filmić s prezentaciju UT2k7 ( bez zvuka na poslu >< ). Izgleda da će igra biti ŽESTOKAAAA. Koliko mi se čini može se i ulaziti u zgrade i kroz prozor šljucati ![]() Prvi dojam - KICK ASS : CoolRamb : quake : : quake2 : : CoolRamb |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
el_nino
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
kakav sam ja,pa evo recimo,uspio sam dobit par put 2 bota na godlike(izeditirani/podebljani jos u skilllu ![]() .....ili Xana na masterfull u kampanji? ![]() dobro? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
|
I meni je UT zakon, mogli bi negdje neki lan složit, što se tiče organizacije i ostalog voljan sam pomoć! |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
pa tehnički gledano jesam... prvih par mjeseci 2002. nije bilo dana da ja nisam igrao UT! ili ovak: svaki put kad sam išao na komp UVIJEK sam prvo bacio koju partiju UT-a. ![]() @dautanecII koje ti je naj oružje? FLAK rules!!! e da ak će ti se dat probaj jedanput stavit mutator sniper arena (valjda se tak zove:confused: -zaboravih) i gađaj SAMO glave, znači head shot) dosta teško i zabavno. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
LINK GUN... Ako je ekipa dobra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
el_nino
|
Citiraj:
![]() koja mapa?(normalno govorimo o UT1,jasno) meni recimo Tempest,ali.... si igro chaos mode? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Strichek Moderator
|
pressure mi je fora, zna se zaš. ![]() al najbolja mi je e nemogu se sad sijetit imena al zadnja di je boss ![]() kakav je to chaos mode? di ga ima? e znaš kaj meni se opet igra UT!!!! ![]() sutra ga stavljam pa da vidim kak mi ide. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | ||||
el_nino
|
Citiraj:
cekas nekog da upadne po shield i damage amp,ha? c-c-c ![]() Citiraj:
mislim hyperblast ili tak nekaj.... Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Strichek Moderator
|
al ja ne zatvaram kod pressura kabinu neg pucam po njoj lakše je.:clap: e da to je hyperblast točno! nisam igrao, di se može taj mod skinut? aj ak znaš baci link jer imam modem pa mi se baš i neda tražit... ![]() ak neće niko drugi igramo ti i ja oriđiđi UT! kad si zadnji put igrao UT? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
el_nino
|
Citiraj:
![]() mozemo bacit 1 na1 da malo vidimo ko je kaki.... ![]() inace u kompu mi je stalno tak da znam tu i tamo odigrat pokoju mapu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
el_nino
|
Citiraj:
ja sam na ADSL-u 384 ![]() nema beda,mozemo se nac i dogovorit,sve u vezi LAN-a i sl. pitanja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Pravi UT majstor (ili bilo koje druge fps igre) bi rekao da mu je naj oružje po prilici, kada ti lik izkoči ispred tebe baš ćeš ga ripperom gađati jelda? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|