![]() |
UT2007 screenshots
Evo linkahttp://www.3dgamers.com/news/more/1096482586/
Izgedaju rendano ali izgledaju slasno |
Zgleda da se ovo vrti na 7800 GTX sa uključenim svim onim featursima a posebno HDR-om...:(
|
SniperWolf is so happy that he cryes:)
|
2007 ću i imati konfu za to :D
|
uf morat ću mjenjat grafu...:mad:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kaje, ne može ti 6800GT tjerati WoW pa već sad jambraš..:confused: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
1Gb Corsair Nv 6800 Gt Dovoljno da pokrene WOW :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Osim kaj su dragi nam snajper izbacili? A i to se dalo sredit :D |
UT2003 je po meni najbolji UT. Čak i od 99-ke. Mnogi se neće slagati samnom, ali o ukusima se neraspravlja. UT2003 je bio naj brutalniji naj brži naj ma odličan je!!!:D :D čak ja i bolji po pitanju grafike, a meni čak i zvuka....UT2004je ''upristojena'' 2003-ka sa vozilima i (pre) ogromnim mapama. Sa UT2003-kom su ciljali na određenu grupu ljudi koji su stvarni fanovi UT-a kao i ja:D :D
btw. meni je lighthing gun još bolji od snajpera:smoke: |
meni je recimo oriđiđi ut još najbolji.
znam apsolutno sve i mape i što se gdje nalazi na mapi... sa tom igrom imam najviše iskustva u gejmanju...:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Imače sam član UT scene od prvih UT koraka. I dalje u UT klanu - pAzi metAk, jedan od prvih članova and DAMN proud of it :D :p |
Ja sam isto UT *majstor* i volio bih zaigrati 2003-ku s nekim u LANu jaaako pa biste te vidjeli ko je UT majstor!:D :D :D BUHAHAHA;)
|
Citiraj:
Faking zaraza :p Koji ti je tvoj tauren level? |
Citiraj:
|
A da se svi sa foruma dogovorimo nađemo neki prostor i organiziramo lan? Vjerujem da bi se našlo i sponzora ,a i Pce bi posto poznat široj javnost.Stavit neku simboličnu cifru za upad. Recimo gathernig team organizira jednom godišnje lan u VG i imaju prilično dobar uspjeh a i organizacija im je na nivou.
|
pazi sada ovo...
NIKAD NISAM IGRAO UT! možda i bi da ga imam skime igrati na lanu... tak šta se desi možda 2puta godišnje i mene uvijek nešto sprijeći... šta je tako posebnu u UT? |
Ma ja ću i 2007. imat istu konfu ko i sad :D
kakav upgrade, to je za slabiće :p |
Citiraj:
samo, za sve treba lova...Sponzor?teško...:( |
Citiraj:
Probaj dobit boot-a 1 na 1 bez mutatora. |
Citiraj:
|
Citiraj:
A sad nam treba neko kome neće biti žao utrošenog vremana na živanje i traženje prostora, tj. organizatora. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:36. |