|
![]() |
#391 | |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
svjestan si valjda kaj to znači, mislim ak ćeš stvarno bit u samom boksu (što mi iskreno zvuči malo nestvarno), jer znam za propusnice kojima se možeš šetati ispred boksova prije same trke, al za ovo nisam znao da postoji u svakom slučaju sretan put i svakako uzmi dovoljno mem. kartica za fotić eh da i ne zaboravi čepove za uši ![]() |
|
![]() |
![]() |
#392 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Sazno sam par stvari, zapravo nećeš ti bit u boxu jer tamo nitko nemože bit osim njihovih najbližih i nekih "velikih faca" . Bit ćeš u VIP prostoru iznad boxa. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#393 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
#396 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#398 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
#399 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Aj takni alonsa.... Evo saljem mejl F1 teamu da paze na malog dripca/trola koj pusi 5 kutija cigareta na dan. Rekel sam im da te ne puste blizu french power teamu. Imal bus dve gorile iza sebe cijelo vrijeme. C/P maila. Dear F1 team! I am afraid of a possible terrorist attack in Monza. There is a huge possibility that one of the people in Ferrari’s vip lounge is planning an attack. This little troll is planning an attack on the French Renault team. He is planning to modify a Renault’s car or even to kill mister Alonso himself. Thank you for your prompt reaction. Sincerely yours FLEKS Muwahahahah ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Premium
|
@Fleks, nabolji si ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#401 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
#403 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
|
![]() |
![]() |
#404 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#406 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#407 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
vga killer pokloni alonsu fleksovog citroena...frech power...pa će se lik skucati u prvi zid kada mu kočnice odu ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
#409 |
Treba kaj skurit??
|
|
![]() |
![]() |
#410 |
Treba kaj skurit??
|
Evo, vga killer se odjavljuje na 4 dana osim ak tam imaju internet ![]() Slikice s utrke budete dobili kad se vrnem. Forza Ferrari |
![]() |
![]() |
#413 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
#415 |
Guest
|
evo fia (opet) namjesta ferrariju prvenstvo, iako nikad ovako izravno...kaznilo alonsa za nepostojece ometanje masse i morat ce startat sa 10 mjesta |
![]() |
#417 |
Guest
|
http://www.kolumbus.fi/johnny/Monza06_Q3_Massa.avi evo i snimke "ometanja", pa ocijenite da li su price ![]() |
![]() |
#418 | |
Premium
|
Citiraj:
Ne mogu vjerovat kako su sudije mogle dosuditi ovakav prekrsaj. I sad Alonso izgubi titulu zbog ovakve nepravde... Sad bih pobio citav Ferrari paddock: Machineg : Machineg : Machineg : Machineg |
|
![]() |
![]() |
#420 |
Treba kaj skurit??
|
Evo da vam se javim iz Monze. Odsjeli smo u najboljem hotelu u Milanu, naravno s 5 zvjezdica, s tima da je ima neku dijamantu zjezdicu. Uglavnom perverzija. Veceramo u najboljim restoranima. Jucer smo pili neka vina od 200 eura. Samo smo tocili. Danas sam proveo cijeli dan na stazi. Doslovno smo dio Ferrarijevog tima. Pazili smo da ljudi ne ulaze u boks i slicne pizdarije. Ponasaju se ko da smo vec godinama s njima. Nesto nevjerojatno. Dobili smo Ferrarijevu obleku uvrijednosti bar 1500 do 2000 eura. Nisam tocno vidio kaj se desilo s Massom i Alonsom, al je Massa bio jako ljut kad se vratio u boks, stajao sam pol metra od njega. Uglavnom, ovo je nejvjerojatno. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|