|
![]() |
#3992 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Hvala, znači najobičnije ručice. Kakvi necentrirani rotor? EDIT: Znam to za Sljeme ![]() ![]() drugi edit: Kad sam počeo zbrajati sve pizdarije koje mislim mijenjati, mogao sam kupiti novi bajk. Ali nema gušta u tome ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3993 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Gle samo ti lijepo dobro podesi kočnice i nemoj bacat pare na ručice...rađe uloži u hidrauliku ako ti se bacaju pare... a sad jedno pitanjce : kako smanjiti seatpost za 1mm?da li ga je netko šmirglao bio?da li ga je netko dao tokariti? ako ga je netko šmirglao onda koju gradaciju koristiti?imam trenutno samo od 6000 nadalje pa znam da s tim neću dosutra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3995 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Ako hoćeš da se to napravi pošteno onda daj tokariti, šmirglanjem nećeš dobiti kružni presjek ma koliko se trudio. Pretpostavljam da ciljaš na smanjenje promjera cijevi a ne na kraćenje ![]()
![]() |
![]() |
#3997 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Pravi XC bicikl je uvijek blatan =D http://www.imagesforme.com/show.php/1132503_IMG0225.JPG |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3998 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
dakle recimo da sam silom prilika lanac morao očistiti s WD-40 icom zbog toga jer je zahrđao a i bio je održavan razno raznim lošim uljima. E sad lanac je dakle temeljito bio natopljen i isčetkan u WD-u pa mi recite što sad? da ga pustim da se suši dan-dva pa ga samo zalijem teflonskim uljem i deri ili nekakvi drugi postupak bi bio zgodan za primjeniti? tenksić unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#3999 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ako ga pustis dugo da se susi, opet ce zahrđat ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4000 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
ok.tako će i biti.još samo da se odlučim između 15 brzina i jedne i riješen problem ![]() ![]() btw evo vako izgledaju teaseri mog novog (i zadnjeg) projekta : http://img707.imageshack.us/img707/9004/dsc00202mt.jpg http://img19.imageshack.us/img19/3668/dsc00201l.jpg http://img197.imageshack.us/img197/9830/dsc00198dz.jpg http://img63.imageshack.us/img63/6762/dsc00195lmr.jpg http://img255.imageshack.us/img255/2407/dsc00192qs.jpg nadam se da to liči nanešto...još malo i gotovo...nikako dočekati dan EDIT : primam rezervacije za Sljeme.petak, subota, nedjelja, birajte.ja ću nadam se ići sva tri dana.ispiti će tad biti gotovi i zaboli me za sve osim kiše ![]() eh da.jedini uvijet je da imate 100+kg ili da ste us tvarno lošoj kondiciji ![]() ![]() EDIT #2 : wtf je svima? pa ovo je bio glavni chat topic za PCE forumaše, a sad je ovdje jezivije nego na groblju punom ubojicama lezbijskih vampira ![]() Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 17.05.2010. u 21:33. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4002 | |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
OT: ako netko ima MTV Dance, We come one upravo ![]()
![]() |
![]() |
#4003 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
idem ja kad god se ide prvi put, samo to javno na vrijeme objavite. moram priznati da sam se zadnjih tjedan dana stedio, bio je koncert u pitanju. da sam se zdrobio negdje i da sam to propustio bi se razvalio ![]() ![]() aaa... sad je bas drukcija prica... vidio sam metallicu uzivo, pa sad mogu gdje god ! ![]() ![]() EDIT: nisam 100+ kg, ali sam tu negdje blizu. ![]() kondicija... necu se hvaliti, ali sam u zadovoljavajucem vremenu dosao do gore. i pjesaka i po cesti biciklom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4004 |
Moderator
|
Petak vele ok, subota kišica neka (ali to može i ne mora) i nedjelja još najbolje vrijeme (24°C max i sunce sa bijelim oblačkom). Ja sam za bilo koji dan dokle god se ne ide ono tipa u 1 u podne ![]() Bajk je dobio update, 185mm Avid G2 je naprijed. Istina dobil sam ga za 100kn, ali malo je savijen pa sam imao muku sa podešavanjem čeljusti, ali na kraju sam ga dobio da se ne čuje nikako. Išao je jedan podložak od gume (jer metalni nisam mogao nikako naći) i nekako je sjela čeljust. Moram samo još po danu pogledati kako i gdje pakne hvataju (Elvis je nešto pisao da mu ne hvata najbolje) i eventualno izravnati disk jednom. Primjetno je povećanje snage. Sad se i lakše ista dozira jer baca na prednji bez po frke jednim prstom.
![]() |
#4005 |
Ex-Gastarbajter
|
četvrtak popodne? ako bude bez kise ja ću ić vozit malo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4007 |
upgrading...
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4008 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Znam da je malo glup ulet u temu ali eto... kad ne znam bolje ![]() ![]() Uglavnom, nadam se da cete mi moc pomoc jer u zadnje vrime razmisljam o kupnji bicikla. E sad, recimo da bi mi je namjera uglavnom ga vozit uglavnom po cesti (u ZG) ali i po svemu ostalom "sta naleti". Zanima me koliko inace treba odvojit novaca za neki relativno ok bicikl (mislim da se nece cesto kvarit, otpadat mu djelovi i tako to)? Gdje je inace najbolje ic u potragu za kupnjom bicikla (prica mi je kolega da je on svog kupova u Sloveniji)? Koji bi bili best-buy u nekoj jeftinijoj cjenovnoj razini? Jesam li u zabludi ili se moze za nekih 1000-1500 kn kupit bicikl koji je relativno ok, nisam zahtjevan korisnik. Ako treba jos koji info slobodno pitajte jer inace ne znam "kako se kupuje biciklo" ![]() ![]() Mozda nije najbolje mjesto ali mozda vas ima i koji imate manju djecu pa mi mozda moze netko dat informaciju koliko je komplicirano i koliko ovisi o pojedinom modelu bicikla "instalacija" onih sjedalica za djecu na biciklo. Hvala najljepsa.
![]() |
![]() |
#4009 |
Ex-Gastarbajter
|
za tvoje potrebe imas gianta (bilo je već puno priče o tome u temi) u turbosportu za nekih 1200-1500kn, koji je sasvim oke, i ne bi se trebao tako brzo raspasti... što se tiče sjedalica, nisam bas bavio se njima ![]() @marauder16 - pa moras se malo relaksirat prije ispita ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4010 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4011 |
Ex-Gastarbajter
|
imas raznih blatobrana, moja preporuka ako ces vozit po gradu da nađeš one klasične blatobrane koji pokrivaju cim vecu površinu, i jako su blizu gumi (kao što imaju neki city bikeovi), ovi "moderni" koji se ukopačaju na sic štangu i stoje pol metra od gume pomažu dosta malo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4012 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
Uf danas dobio majicu i pelenu s ebay-a ![]() ![]() sve u svemu preporuke za to ako će te naručivati jer je mene izašlo ispod 200kn (zajedno) , a kvalitetno su izvedene i majica i hlače (nema visećih konaca, sve je lijepo obrubljeno, čovjek na mašini je to lijepo zašio sve). Uf, odmah mi je moral toliko narastao da sam sad makar 10% izdržljiviji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4013 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Četvrtak Renesis, UJUTRO nema popodne. ![]() Ouvaj... Subotu ujutro, dwarfiću, idemo. Sigurno. Taman se fizički ubijem i onda frendu na rođendan se odem oblokat domaćim vinom. Dakle idemo ![]()
![]() |
#4014 |
Bajker s AMD-om na dresu
|
gle ja ću ići u petak, subotu i nedjelju...ionako nemam ujutro što raditi ako idem sam ići ću ok o7.30-8 a ako idemo čoporativno onda 8.30-9 pa vi birajte ![]() btw ovo gore je trodnevni optimizam ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 18.05.2010. u 11:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4015 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4016 |
Avocado
|
Joj de i jebena prognoza, opet. Kaže da će kiša padat u subotu, pa ćemo još vidjet šta će bit. Plus što kao dva dana prije toga pada kiša isto, bit će blata. ![]() Jebem ti i vrijeme i pušku i nišan i popa i sve.
![]() |
#4020 |
Avocado
|
da.
|
|
Oglas
|
|
![]() |