|
|||||||||||
|
|
#3962 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Ekipa.Trebao bi preporuku za mehaničku tipkovnicu. Namjena,prvenstveno gaming. HR layout,kompaktne dimenzije,(moja sidewinder x6 je bez numeričkog dijela 42cm,tako da neka bude tu negdje)! Da je žičana,po mogućnosti bijele boje,(ali nije nužno!). I da ima iluminaciju. Vidim da ovdje preporučuju keychron,pa ako oni imaju što takvo? Cijena nije presudna,jer nije da mijenjam često. ![]() Ova moja Microsoft sad ide u 16 godinu,pa bi bilo vrijeme da ju umirovim.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3963 |
|
404 Error
Datum registracije: Sep 2015
|
Pozz, imam corsair k65 plus wireless, izgubio sam dongle, nemam mogućnost spajanja s wifijem / bluetoothom na ovoj ploči, trenutno spojena s kablom, drugi dongle je oko 20e na aliju, postoji li jeftinija alternativa osim nekog generičkog bt dongla, gledam po customer supportu od corsaira, 15 dolara im je samo shipping, jel imao netko iskustva s ovakvim problemom, pretpostavljam da mora biti dongle od točno te tipkovnice da bi šljakalo? |
|
|
|
|
|
#3964 |
|
Dobro je sve.
Datum registracije: Sep 2012
|
Mislim da možeš obicni neki naruci jeftini bt usb i probaj mislim da ce radit,tribas ih samo upariti tamo u widows opcijama za BT ,to je ako nemaju oni nekakav bs priority dongle Poslano sa mog SM-S918B koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#3966 |
|
404 Error
|
Spojio sam ju sa nekim jeftinim bt receiverom i svako malo mi ju odspoji dok igram tako da sam od toga odustao, javio sam se corsairu i bez natezanja su mi odlučili poslati novi dongle besplatno, |
|
|
|
|
|
#3968 |
|
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Yup. Ja sam uzeo Baseus BA07 da ga imam spojenog na PC posto je malih dimenzija i da preko njeg spajam Xbox gamepad... Na udaljenost od manje od 2 metra.. Meni je taj adapter izazivao doslovno LAG u igrama... Ja sam mislio da je do drivera grafe / temp ili neceg treecg... Kad ono adapter.. Tako da jos jedna potvrda.... |
|
|
|
|
|
#3969 |
|
404 Error
|
Danas mi je stigao novi dongle, međutim nikako uparit tipkovnicu s njim, kad ukopčam receiver u port konstantno ga spaja i odspaja, probao sam par portova i ista stvar, kod buraza na kompu to nije radio sve dok nije skinuo icue i pokušao ih uparit, onda je i kod njega počeo spajat i odspajat, firmware na tipkovnici je 5.31.100, a na dongleu 5.31.99, piše da je latest i jedno i drugo, dakle ne mogu ga updateat na istu verziju kao tipkovnicu.. ima možda neko ideju kaj da probam, javio sam se supportu pa čekam odgovor... |
|
|
|
|
|
#3970 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Imaš neki drugi uređaj za probati s tim donglom?
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3971 |
|
Modder
Datum registracije: Mar 2004
|
Konacno stigla. |
|
|
|
|
|
#3973 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Ne znam što se tu može dodati. Ili tipkovnica ili dongle ima problem. Ako se s onim jeftinim donglom tipkovnica odspaja samo povremeno dok se s ovim uopće ne spaja, reklo bi se da je dongle u problemu. Što kaže support? Baš su si lijepo napravili problem Što reče Carlito Brigante, usluga te ubije brže od metka.
|
|
|
#3974 |
|
404 Error
|
Ništa pametno, poslali su mi da napravim reset tipkovnice i deinstaliram sve drivere pa da probam opet.. vidim po internetu da nisam jedini koji ima taj problem sa ovom tipkovnicom, sad moja pretpostavka je da nešto ne štima sa firmwareom ili je riknuo receiver u tipkovnici i zato ne želi spojit.. dongle prepozna i postavi ga normalno, ali čim upalim ovaj icue počne ga spajati i odspajati konstantno sve dok ga ne iskopčam iz porta.. poslao sam im povratni mail pa ćemo vidjeti koje je njihovo rješenje.. |
|
|
|
|
|
#3975 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Dobio neki bon na ekupi pa gledam da bi unaprijedio tipkovnicu, Zapeo mi je za oko Keychron V6 Max Ili pak malo doplatiti za Keychron K10 HE Gaming je u pitanju 90%, kakvi su se pokazali ovi linerani switevi u CSu? EDIT: Nista, naručena K10, 40e me ispalo, valjda ce valjati .
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 Zadnje izmijenjeno od: VandaL.pr!. Danas u 01:06. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|