Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 06.08.2006., 18:32   #331
nicko
Guest

Datum registracije: Feb 2005
Najbolja utrka u zadnjih par godina....kakav samo start, preticanja, izljetanja....savrsenstvo za gledat....ja sam se toliko nabrijao da sam ostao bez nokata
Ja se taman razveselio sto je Alonso odustao i kazem, ajde da bar jednom nema srece i onda Schumi tako nesto napravi : nono :
Imam pouzdanu informaciju (iz Ferrarijevog boxa, ofkors ) da je Schumi strgo jedan dio ovjesa koji mu drzi gume.
Vjerojatno od silnog opterecenja od intermedia....Gume su izgledale kao slick a dok je usao u box (kada je odustao), vidjelo se na prednjoj lijevoj gumi, da je vozio doslovno po koncima, koliko je istrosena bila...
I tu mislim da je Ferrari izgubio utrku. Trebali su skratit 2 zaustavljanje u boxu i ici na 3 zaustavljanja i u zadnjem promijenit gume na slickove i mislim d abi puno bolje prosao, tj. ulovio 3. mjesto....ali sto je tu je, sezona jos traje, mislim da ce Ferrari odraditi posao kako spada i iskoristiti prednost koju imaju
nicko je offline  
Staro 06.08.2006., 21:40   #332
domy1
Yugokiller
Moj komp

domy1's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Nisam imao priliku gledat cijelu utrku, gledao sam kojih 15 prvih krugova. Vidim da je Schumaher "završio" na 8 mjestu, valjda zbog zaostatka drugih vozača.
Honda 1. i 4. mjesto napokon: boxers : , osobno mislim da ce shumi osvojit naslov, jer ferari je postao nadmoćan i to šta massa tako dobro vozi, bit će gusto ali...
domy1 je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 06.08.2006., 22:18   #333
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
KAKVA UTRKAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ovo je bilo prehebeno,,,,,, steta samo sa je BRIDGESTONE toliko losiji od MICHLENA po kisi,,,,,,,,, onaj dvoboj Alonso - Schumi bi bio puno bolji da Alonso nie imao takvu prednost,,,,,, kontam si da nista Schumia ne bi moglo zaustaviti ono sto je na kvalifikacijama napravio je i vise ngo dokaz dominacije,,,,,, a ovo sto se Alonsu dogovdilo heh neznam oke je za utrku ali opet na toj stazi u takvim uvjetima sa 15 jump na 1 mjesto i onda boom bad bad,,,,, steta samo sa je i schumi zavrsio izvan bodova,,,,,

sto se prasicka tice pokido se od srece kad mu je njegov miljenik Kimi osvojio pole position a bio je tih ko crkveni mis sada kad se zabio u onaj bolid (by the way da je malo jace prikocio mogao je to izbjeci) strasno je kad je komentator tako j** odvratno pristran,,,,,,

sto se sveukupnog dojma utrke tice ajme kidali su se na sve strane ovo je izgledalo bas kao nekada bolidi su se obliazili na stazi ne takticki kroz boksove,,,,,, uffff da je svaka takva samo
speedy-3 je offline  
Staro 06.08.2006., 22:32   #334
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Bolje od ove utrke je bila samo kotlovina koji sam kuhal na dvorištu.
Dobro sam se nahodal od TV-a do grosse tanjura.

Asus N750JK (Upgrade)
CPU: Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO: Asus N750JK
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer

CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0
RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G
Net: TP-Link Archer TX55E
PSU: Xilence, Bronze 550W
Monitor: Samsung

CPU: Intel® Core™ i7-5820K, 6 Cores, 15M Cache, up to 3.60 GHz
MBO: JGINYUE, X99M-PLUS D4 v5.3, LGA 2011-3, 2xM.2 NVMe, 4xSATA3, WiFi NGFF
RAM: 2x8 Gb, Kllisre DDR4, 2666MHz
VGA: ATI RX570, 4 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, Patriot
Net: Fenvi WiFi 7, Intel BE200NGW M.2 Wireless Adapter
PSU: Inter-Tech SP750
Monitor: Samsung
Amdejac je offline  
Staro 06.08.2006., 23:27   #335
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
Stvarno jedna od meni najboljih utrka koje sam gledao.

i da schumi danas bas nije imao srece a tako sam bio nabrijan da ce pobjediti

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline  
Staro 06.08.2006., 23:52   #336
nicko
Guest

Citiraj:
Autor speedy-3
.....sto se prasicka tice pokido se od srece kad mu je njegov miljenik Kimi osvojio pole position a bio je tih ko crkveni mis sada kad se zabio u onaj bolid (by the way da je malo jace prikocio mogao je to izbjeci) strasno je kad je komentator tako j** odvratno pristran.....
Prasac inace navija za gumb (buttona ) i sad je dosao na svoje....
A sto se tice kimija, vjeruj mi, nije to mogao izbjeci, jer nije znao da je mutavi liuzzi izletio i nije ocekivao da je toliko spor. A kada ti po kisi izlazis iz zavoja pri 150km/h, vjeruj mi, nije bas ugodno manevrirat i kociti samo tako....
nicko je offline  
Staro 07.08.2006., 00:46   #337
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor nicko_029
Prasac inace navija za gumb (buttona ) i sad je dosao na svoje....
On mu je miljenik otkad je došel (bolje rečeno trenutačni), prije je to bil Mika (a i dan-danas se vidi njegova naklonost ka "Srebernim Strijelama"), a kroz godine je Blažićko promenil masu vozača, koji su mu bili naj-naj. Sva sreća da postoji gumb Mute, jer njegova komentiranja utrka F1 graniče s čistom i apsolutnom glupošću. Ni dan-danas (nakon tolko godina komentiranja) nemre "pohvatati" koji vozač vozi za koju momčad i down-force mu je u većini slučajeva (osim riječi dana) jedina stvar koja, po njegovom dugogodišnjem iskustvu utječe na to dal bu neko-nekoga prešel na stazi...

Utrka je bila bog-bogova. Još da je i Montoya sudjeloval...bilo bi koje izlijetanje više, a ovak nas je nova nada Nascar-a, ostavila na cjedilu.
McG je offline  
Staro 07.08.2006., 01:00   #338
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Ne vjerujem da bi Kimi uradio takvu glupost i zaletio se u Liuzzi-ja...
A i sam Kimi je spomenuo da mu se Liuzzi ispricao zbog udesa. Al je*** ispriku kad je covjek "mogao" pobijedit...
EDIT: mogao je pod navodnicima jer je upitno da li bi Kimi pobijedio...
SRV je offline  
Staro 07.08.2006., 02:11   #339
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Jedna od boljih utrka u zadnje vrijeme sto se dogadanja tice, a ko bi reko da ce tak bit u mađarskoj koje je po meni najgluplja staza koja postoji. Bit ce jako zanimljivo do kraja.
Samo da ovak nastavi Ferrari nakon ove pauze i ja sretan
vga killer je offline  
Staro 07.08.2006., 02:50   #340
Mad_Duke
Guest

Predobra trka moram priznati.

Najbolje mi je bilo kad su se shumi i silva ak se dobro sjecam medjusobno klali. Guba je gledati throttle i brake kako kome rade.

Htio bi da schumi dobi na kraju, ali ovu trku mi je drago kaj je honda dobila.

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 07.08.2006., 08:30   #341
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

dobro je sa je honda dobila ali bolje bi bilo da je Rubens bio na 1. mjestu (ne kontam zasto je on krenio sa gumama za suho na startu kad su svvi ostali imali kisne ili intermedia :?)
speedy-3 je offline  
Staro 07.08.2006., 08:55   #342
domy1
Yugokiller
Moj komp

domy1's Avatar

Shumi je završio na 8 mjestu i ugrabio 1 bod, odustao je u 67. krugu a Monteiro je zaostajao +3 kruga i sad je Shumi 90 bodova, Alonso 100 bodova, razlika je samo 10 bodova. Ferari 142, a Renault 149 bodova, mala je to razlika!
domy1 je offline  
Staro 07.08.2006., 09:58   #343
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

šumaher je završio osmi jerbo su kubicu diskvalificirali nakon utrke (prelagan bolid), šteta jer je poljak zbilja vozio dobro u svojoj prvoj GP utrci

čini mi se da je duh montoye ostao u mclarenu i lagano prešao na finca.....ima nekaj u tom mclarenu.... uvijek su svi izvodili pizdarije.....

alonso - majstor i legitimni svjetski prvak pokazao svima kako se vozi po kiši, neću niti spominjat da je prije SC-a izvjesni MS zostajao 1min i 20sec.........

pitam se kako bi ova utrka izgledala da su svi recimo vozili super aguri? e to bi pokazalo tko je istinski vozač, ovak sve to prviše ovisi o bolidu u kojem sjediš.......bilo bi recimo interesantno da se jedna utrka sezone vozi u jednakim bolidima (nebitno kojima) i da se fino prije starta polije staza vodom i da vidiš belaja........

ali u svakom slučaju ova trka će sasvim sigorno ući u antologiju.....to me fascinira u f1 - zna biti zbilja dosadno das zaspiš na pol trke al kad je bal.......

i jedino što si čovjek do kraja sezone može poželjeti je bar još jedna kišica, recimo monsun u suzuki i jedan tajfunček za kraj u interlagosu

Zadnje izmijenjeno od: glista. 07.08.2006. u 10:12.
glista je offline  
Staro 07.08.2006., 10:16   #344
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Citiraj:
Autor glista
šumaher je završio osmi jerbo su kubicu diskvalificirali nakon utrke (prelagan bolid), šteta jer je poljak zbilja vozio dobro u svojoj prvoj GP utrci

čini mi se da je duh montoye ostao u mclarenu i lagano prešao na finca.....ima nekaj u tom mclarenu.... uvijek su svi izvodili pizdarije.....

alonso - majstor i legitimni svjetski prvak pokazao svima kako se vozi po kiši, neću niti spominjat da je prije SC-a izvjesni MS zostajao 1min i 20sec.........

pitam se kako bi ova utrka izgledala da su svi recimo vozili super aguri? e to bi pokazalo tko je istinski vozač, ovak sve to prviše ovisi o bolidu u kojem sjediš.......bilo bi recimo interesantno da se jedna utrka sezone vozi u jednakim bolidima (nebitno kojima) i da se fino prije starta polije staza vodom i da vidiš belaja........

ali u svakom slučaju ova trka će sasvim sigorno ući u antologiju.....to me fascinira u f1 - zna biti zbilja dosadno das zaspiš na pol trke al kad je bal.......

i jedino što si čovjek do kraja sezone može poželjeti je bar još jedna kišica, recimo monsun u suzuki i jedan tajfunček za kraj u interlagosu

Alonso je schumia okinio tako zbog ogromne razilike u gumama,,,,, vidjelo se na kvalifikacijama da je Ferrari daleko najbrzi bolid na stazi,,,,, ali kisne gume su im shrot i zato je bio tako spor,,,,
speedy-3 je offline  
Staro 07.08.2006., 11:41   #345
nicko
Guest

Citiraj:
Autor McG
On mu je miljenik otkad je došel (bolje rečeno trenutačni), prije je to bil Mika (a i dan-danas se vidi njegova naklonost ka "Srebernim Strijelama"), a kroz godine je Blažićko promenil masu vozača, koji su mu bili naj-naj. Sva sreća da postoji gumb Mute, jer njegova komentiranja utrka F1 graniče s čistom i apsolutnom glupošću. Ni dan-danas (nakon tolko godina komentiranja) nemre "pohvatati" koji vozač vozi za koju momčad i down-force mu je u većini slučajeva (osim riječi dana) jedina stvar koja, po njegovom dugogodišnjem iskustvu utječe na to dal bu neko-nekoga prešel na stazi...

Utrka je bila bog-bogova. Još da je i Montoya sudjeloval...bilo bi koje izlijetanje više, a ovak nas je nova nada Nascar-a, ostavila na cjedilu.
Ma joj....necemo trosit bytove veze na tog debila....sva sreca da ima i drugih tv kuca koje prenose utrke....
nicko je offline  
Staro 07.08.2006., 12:04   #346
Gigi1
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor glista

Dali ti s ovime želiš reći da je Alonso bolji vozač od Schumija na kiši???
Staro 07.08.2006., 12:21   #347
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Citiraj:
Autor Gigi1
Jucer je bio...
SRV je offline  
Staro 07.08.2006., 12:27   #348
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Citiraj:
Autor SRV
Jucer je bio...
bio da razlog GUME da su obojica bili na bridgestone ili michlen drugacije bi taj dvoboj izgledao,,,
speedy-3 je offline  
Staro 07.08.2006., 13:06   #349
nicko
Guest

Citiraj:
Autor SRV
Jucer je bio...
: lol2 :
Ovo me dobrano nasmijalo....
nicko je offline  
Staro 07.08.2006., 13:10   #350
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

Citiraj:
Autor Gigi1
alonso je svojom vožnjom sve rekao
glista je offline  
Staro 07.08.2006., 13:12   #351
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

Citiraj:
Autor speedy-3
bio da razlog GUME da su obojica bili na bridgestone ili michlen drugacije bi taj dvoboj izgledao,,,
hm....pitam se kako bi dvoboj izgledao da šumaher sjedne u renault
glista je offline  
Staro 07.08.2006., 13:25   #352
glista
crni pas
Moj komp

glista's Avatar

postoji jedna granica u f1 koju samo poneki vozači uopće primirišu, šumaher je dokazan vozač i klasa i odavno je na toj granici, alonso je na pravome putu a i kimi je tu negdje da to te granice jednom stignu, ostali su debelo ispod i nikada je neće niti vidjeti a i svi ti koji su debelo ispod ipak su vrhunski vozači jer da nisu niti bi sjedili u tom kokpitu. samo nažalost, često niti ta granica nije dovoljna da prvakom(pobjednikom) postane onaj koji se upravo njoj približio jer od te granice daleko je bitniji bolid u kojem taj vozač sjedi i često je u povijesti inferioran vozač bio prvak, zato ja uvijek više cijenim hrabro dostignuće vozača u slabijem bolidu nego nizanje rekorda u nepobijedivoj mašini......

a sad realno, u kojem je krugu jučer izašao SC?
glista je offline  
Staro 07.08.2006., 14:21   #353
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor glista
hm....pitam se kako bi dvoboj izgledao da šumaher sjedne u renault
Koliko se sjecam u sezoni kad je hakinnen vozio i kad je bilo stvarno gusto do kraja sezone schumi je imao losiji bolid, ali je voznjom dokazao svoju kvalitetu.

Staro 07.08.2006., 14:24   #354
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Joj glista, si ti uopće gledao utrku??? Si ti vidio kolko su ovi na bridgestonu plivali po stazi?? Schumi, koji je poznat po svojoj voznji na kiši je s ovim gumama letil na sve strane i čim se počelo sušit gume su proradile. Da si neznam ti ja kakav vozač, ak bolid nema gripa mozes se ti slikat. Na kraju se iso kockat i zaje*o se, a oce li ga to skupo kostat vidjet cemo do kraja sezone.
Sto se Alonsa tice, konacno je i njemu nekaj riknulo/otpalo
vga killer je offline  
Staro 07.08.2006., 16:02   #355
Gigi1
Premium
Moj komp

@glista

Samo ću ti reći da su vozači ToroRoso-a prali Toyote na stazi koje su na bridgestonima, dali se možda sjecas koji je bio najbole rangirani vozač poslije Schumija, a da je vozio na Bridgestonima dok je još padala kiša.......
I još nešto tiče se i monte carla i kazne MS da starta s zadnjeg mjesta. Naime oni su tamo vjecali 7 sati i nisu uspjeli 100% dokazati da je MS namjerno napravio sudar na zadnjem zavoju i na taj nači prikoćio ostatak vozača tj. FA.
E sad su za sličnu stvar dali 2 s kazne i samim time napravili presdedan pošto takva kazna nije do sada postojala.
Moraš jedno shvatiti, glavni ljudi iza kulisa F1 svijeta su većinom Britanci kojima se MS popeo navrh k....a i nije im u interesu da on pobjeđuje i nežele da se sve u zadnjih 15ak godina samo vrti oko MS.
Staro 07.08.2006., 20:10   #356
Problem
Pijem samo KAJ
Moj komp

Problem's Avatar

Šta svi j***te tolko toga Alonsa. On ima slabiji bolid od Ferrarija jer sada Renault mora ulagati u gume pošto se Michelin polako skida s F1, pa neide sva lova u razvitak motora. Ako pratite formulu glavne face u F1 su izjavile da je Alonso za jedan "štih" bolji od ostalih vozača (ukjlučujuči i MS). I na kraju krajeva nije sramota da jedan Renault bude slabiji od Ferrarija, ali je zato sramota da Ferrari koji rade isključivo supersportske aute bude lošiji od Renaulta koji pak se večinom bave obiteljskim autima. Ajmo PLAVI.
Problem je offline  
Staro 07.08.2006., 20:29   #357
Gigi1
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Problem
Šta svi j***te tolko toga Alonsa. On ima slabiji bolid od Ferrarija jer sada Renault mora ulagati u gume pošto se Michelin polako skida s F1, pa neide sva lova u razvitak motora. Ako pratite formulu glavne face u F1 su izjavile da je Alonso za jedan "štih" bolji od ostalih vozača (ukjlučujuči i MS). I na kraju krajeva nije sramota da jedan Renault bude slabiji od Ferrarija, ali je zato sramota da Ferrari koji rade isključivo supersportske aute bude lošiji od Renaulta koji pak se večinom bave obiteljskim autima. Ajmo PLAVI.
Ma di Renault razvija gume, pa ja nemrem vjerovat kakve se ovdje sve gluposti mogu pročitati.....
Ma ko je to izjavio, možda Britanski novinari?????
Kakve veze imaju bolidi iz formule 1 sa sportskim ili normalnim autima-APSOLUTNO NIKAKVE-opet provala....tu imaju veze samo pare i pare, a tek onda iskustvo u F1 svijetu.
Na početku sezone Renault je imao najbolji bolid, pri sredini sezone oni neulažu tolke novce u daljnji razvoj bolida za ovu sezonu, već u razvoj bolida za sljedeću sezonu, pa ih ostali sustignu i prestignu, ista je priča bila sa Renaultom i McLarenom pretprošle sezone.....Renault do polovice sezone neuhvatljih, u drugoj polovici lako pobjediv.....
Staro 07.08.2006., 20:36   #358
domy1
Yugokiller
Moj komp

domy1's Avatar

Što se tiče guma Michelin je razvio nove gume za svoj trošak za sve momčadi, tako da teza da Renault troši pare na gume je čista glupost! Alonso je prelazio MS po vanjskoj strani zavoja i to puno većom brzinom, gume su igrale JAKO veliku ulogu u utrci i MS je još super vozi u odnosu na ostale na Bridgestonu: bonker2 !
domy1 je offline  
Staro 07.08.2006., 20:37   #359
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

@glista

Ma o kakvom ti set-upu pričaš??? De la rosa se zvrtio u krugu za zagrijavanje? Ides, bas su se ganjali tad, ko mu kriv kad je prejako stisnul gas? Vrtili su se svi jer bas i nije lagano kontrolirat čudovište od 900-tinjak konja na kiši, ali ovi na Bridgestonu su plivali po stazi jer su gume u komi. Kaj mislis da bi Schumi bas dao da ga onak s vanjske strane u zavojima preticu?? Bas i ne bi rekao.
Istina je da se Schumi izvrtio kad se staza počela sušit, al malo pogledaj na kojem djelu, taj dio bas i nije bio suh.
vga killer je offline  
Staro 07.08.2006., 20:50   #360
cassper
Registered User

cassper's Avatar

Datum registracije: May 2006
@Glista ako nemas argumet makni se odavde jer se sramotis u svome neznanju,ispeglana tabla ti je montoya jer ga vise niko nije pusio i zato je pobjegao iz formule jer je nemocan (tocnije nije ga nitko htio uzeti) ali za razliku od njega MS se bori ko lav,a postigao je sve u zivotu i sve rekorde drzi.Kao prvo svi vele da je MS klasu ispred svih,kao drugo montoya je klasu iza monteira vjerojatno,a i snjim nebi imao sanse mozda jedino verbalno tu je najbolji,a kad treba to prenijeti u neke druge svrhe mehanicarima e onda pobjegne doma,on je ionako buahahahahhahahahhahahahahahhahahahhahahahhahahhahaha vozac! dobro ti ljudi vele samo se sramotis,a to ti netreba vjeruj mi,smiju ti se jer si se nasrao gluposti ko svaki put dosad! A sto je najbolje toliko si isfrustriran velicinom MS da svaki put ga moras spomenuti i pljunuti kao i ferari,kad se ljudi vesele kad MS pobijedi ili bilo kaj da se desi ti moras poceti kenjati svaki put i onda se cudis sto te ljudi popljuju u svemu,kako mi skomentiramo utrku normalno kad bilo ko pobijedi ili odvozi dobro ali tebi je svejedno glavno da se ocrni MS i ferrari.A sad ono najbolje od svega je kaj prvi put u povijesti nekoga natjecanja SU SE MIJENJALA KOMPLETNA PRAVILA ZBOG JEDNOGA VOZACA I MOMCADI zato je doslo do prosle sezone pada jer je ferari vec razvio motor za tu sezonu i onda se promijenili pravila i on je u hodu radio iz utrke novi bolid i poboljsavao ga i opet je MS ispao KRALJ! to se i na ovu sezonu prelomilo ali sad su ih napokon uhvatili,eto da neupucenoj naciji objasnimo mi zaljubljenici u formulu1 - dok su drugi bas u drugome smjeru krenuli kod proizvodnje koda su znali kakva ce pravila biti hmmm zanimljivo! govoris o nekim gumama ma nemoj vise molim te,a da su u istome bolidu nikad se nebi FA kvalificirao ispred MS eto toliko o tome,a ono oko setupa kad sam procitao smijao sam se do suza,to kaj tebi MS smeta to je tvoja stvar ovo se zove formula 1 a ne MS,ustvari daj jos pisi pa da te svi poklopimo po usima daj da se smijemo!

Zadnje izmijenjeno od: cassper. 08.08.2006. u 13:59.
cassper je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno