|
![]() |
#301 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
sad ce sezona postat malo uzbudljivija ![]() kao sto sam ocekivao, dvostruka pobijeda ferrarija, nista od alonsa sva sreca ![]() a sto se tice montoye : nono : ne samo da je izbacio sebe, nego jos kimija, heidfielda i speeda, a i button nije bas dobro prosao... |
![]() |
![]() |
#302 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Montoya je još jemput (u nizu) razveselil marljive i radišne Štutgartske inžinjere....nema sumnje da ga primjerak novog CL-a (broj šasije 001) čeka u garaži. "Ledeni" nije ni znal kaj ga je steplo, te mu je trebalo jedno vreme da dojde k sebi i skuži di, ko koga i zakaj....kad ono to Montoya isprobava novi mjenjač. Mika ih sve spremno i s osmjehom na licu čeka i poziva u DTM. Ali nema brige, Žak je bavarskom agregatu pokazal ko je gazda i čija majka sedmu brzinu ganja. Drago mi je za sve one koji su se sa udaljenih pozicija plasirali na dobra i bodovno prihvatljiva, tj. odlična mjesta. Majkl i Massa su se fino monotono dofurali do postolja, a Talijan je Španjolcu sačuval poziciju broj 5., dok je juril po ovalu i hital prema postolju. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#303 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
samo ću sada nadodati da je napravio grešku ravnu najvećem početniku... i pokupio sve oko sebe... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#304 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Aaaa napokon, nadam se jos pokojoj ovakvoj utrci ( ne ovak dosadnoj neg sto se poretka tice )...ipak bi moglo bit zanimljivo do kraja sezone ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Dali je slučajno netko od vas tu utrku juče snimao ? Zaboravih na početak ! Fali mi prvi 25 minuta kad je donekle nešto i bilo zanimljivo a onaj dosadni ostatak snimih... Bilo tko - pliz ![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Da rezimiramo-zadnju trku je dobio Schumacher, približio se na 11 bodova (bilo bi i manje da Webber nije usro motku...). Čini mi se da je Alonso ovaj tjedan na slobodnom treningu popušio dvije sekunde kazne, to bi navodno trebalo vrijediti i za kvalifikacijski trening? Ako je tako bit će zanimljivo, na Hungaroringu baš i nema puno pretjecanja. |
![]() |
![]() |
#307 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Te dvije sekunde ce mu se nadodat u sva tri dijela kvalifikacija, ako bude vozio sva tri, u sto sumnjam... EDIT: Izgleda da bi i Schumi mogao dobiti sekundu kazne, zbog preticanja jutros pod cervenim zastavama... |
![]() |
![]() |
#308 |
Super Moderators
|
I Schumacher je popušio dvije sekunde...tenkre je preticao pod crvenim zastavama??? Joj...kaj mu je to trebalo... |
![]() |
![]() |
#310 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#311 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Mislim da je ovom glupošću sa kaznom popušio prvenstvo...: suicide |
|
![]() |
![]() |
#312 | |
Premium
|
Citiraj:
Jedno je sigurno - Ferrari se ne kvari. |
|
![]() |
![]() |
#314 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#316 |
Guest
|
Ma ne vjerujem da ce biti kise, a isto tako niti da ce schumi biti prvi. Maksimalni doseg s ove pozicije je nekakvo 3. mjesto (ako se sve poklopi), ali vidjet cemo. Nadam se da ce utrka biti zanimljiva ![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Super Moderators
|
![]() ![]() ![]() Edit-Shumi nema sreće pa da ga bog j**e.... Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 06.08.2006. u 15:55. |
![]() |
![]() |
#322 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#323 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Prasićko puca od sreće kaj je Shumi popušio. Jesam ti lijepo rekao da je onim sranjem na treningu i pušenjem dvije sekunde popušio prrvenstvo??? Takva šansa se pruža samo jedamput u sto godina... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#326 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
#328 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#330 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
ja bi molio nekoga ako ima snimku da mi se javi,jer mi je od 2 pa sve do 30 kruga odjedanput nestalo signala na svim programima,pa kome ja placam pretplatu mamu im hebem,I to jos na najzanimljivijoj utrci...ove sve utrke di ce voziti schumacher i treninge i sve dokraja treba snimiti!
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|