|
![]() |
#271 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#272 |
crni pas
Datum registracije: Sep 2005
|
laprdaš gluposti, izlazak sigurnosnog automobila i sve što s time slijedi nema nikakve veze s navijanjem i kulturom. kad smo već kod monze, prešao sam je uzduž i preprijeko nekoliko puta, spavao po drvećima i u šatorima sa ferraristima, jeo roštilj i pio pivu subotom prije kvalifikacija u improviziranim ograđenim parcelicama oko staze i imao uvid u razmišljanja ferrarista iz prve ruke, 5m od parabolice.... al i dalje mi je mclaren draži |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#273 | |
crni pas
|
Citiraj:
i daj molim te gdje sam ja rekao da je webber za bilo što kriv, čitati s razumijevanjem |
|
![]() |
![]() |
#274 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
#275 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
#276 | |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#277 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
#279 | |
crni pas
|
Citiraj:
roštiljčeki su se pekli na uzvisini pored zavoja ascari, tam gdje je onaj tunelček iznad kojeg prolazi stara ovalna staza, loš roštilj i piva, jedino je malo đoni popravio atmosferu : evil : |
|
![]() |
![]() |
#280 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#281 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Kakve sam to ja gluposti provaljivao. : stoopid
![]() |
#282 | |
You'll Never Walk Alone
|
Citiraj:
![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Zadnje izmijenjeno od: undo. 31.05.2006. u 04:02. |
|
![]() |
![]() |
#283 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#284 | |
Registered User
|
Citiraj:
e na to sam mislio, bez uvrede amd ali istina je
![]() |
#285 | ||||||
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Iznio sam svoje mišljenje i činjenice koje su se događale prije par godina. I tvrdim da bi F1 bila zanimljivija kad bi bodovna razlika između prvih par mjesta bila manja. Nisam pljuvao niti po Ferariju niti Renaultu ili Mercedesu niti sam ikoga od vozača favorizirao i branio ko da mi je rođeni brat. Ovdje dolje su ti moji postovi pa vidi da li imam amneziju. Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
#286 |
You'll Never Walk Alone
|
Da istina je mislim da nema smisla vise,otislo je totalno u ********************c,tko god je ovdje sujdelovao u ovim prepucavanjima ukljucujuci i mene nesluzi nam u cast,tako da mislim da mi svi imamo kolektivnu amneziju kad smo kod toga ![]() ![]() ![]()
#287 | |
crni pas
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#289 | |
You'll Never Walk Alone
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#290 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
sa je ovo nitko nista sa niste gledali F1 danas???? nema komentara??? Alonso Rula sve Schumi opet kako samo on zna kroz bokseve dobio borbu za 2. poziciju hehe steta one kvara na BMWu bilo bi zanimljivije da nie izgubio sve one dragocijene sec u boksu |
![]() |
![]() |
#291 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
gledao sam....utrka nije bila nesto...stovise dosadna je bila... da napocetku kimi nije kocio schumija, vjerujem da bi stvari drukcije ispale, ali sto je tu je... cekam canadu |
![]() |
![]() |
#292 |
Premium
|
efo ga kanada bila i prosla,,,,,,,,, Alonso opet "nedodirljivo" sto je bilo u 12 krugu pojma nemam nie se vidjelo kako mu se Kimi priblizio onako gadno ali nakon toga je fino poceo zaostajati,,,,, i kad je dosao do boksa prvo mjesto mu je opet postalo NEdostizno,,,,,,,,,, Mclaren heh nadam se da iduce sezone nece biti kao i proteklih,,,,, Fissicela KONJ bas se she*** s jump startom,,, Schumi je dobro odvozio, iskoristio je je Raikkonenovu pogresku i sada ako pobijedi u iducih par utrka mozda i ima sanse da vrati naslov LOL |
![]() |
![]() |
#293 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
malo sam gledao napreskok gledao, ali sam vidio dovoljno da mogu reć da je Montoya tako loš vozač da je to smiješno postalo... nisu mi samo jasni ljudi koji tvrde da je Montoya odličan vozač... ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Guest
|
da bi schumi osvojio prvenstvo, alonso mora barem jednu utrku ne dobit bodove....a koliko mi se cini, to se nazalost nece dogodit.... |
![]() |
![]() |
#295 |
Premium
|
da stvarno je strasno sa je Montoya radio na stazi,,,, dobro da mu je bolid stao, tko zna koga bi jos izbacio iz utrkem,,,,,,,,,, i jedna zanimljivost Ralfa treba "pohvaliti" na jednoj je utrci cak 2x nasao rikverc hehe |
![]() |
![]() |
#296 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Kvalifikacije su završile ovako: 1. Michael Schumacher (Njem/Ferrari) 1:10.832 2. Felipe Massa (Bra/Ferrari) 1:11.435 3. Giancarlo Fisichella (Ita/Renault) 1:11.920 4. Rubens Barrichello (Bra/Honda) 1:12.109 5. Fernando Alonso (Špa/Renault) 1:12.449 6. Jacques Villeneuve (Kan/BMW Sauber) 1:12.479 7. Jenson Button (VB/Honda) 1:12.523 8. Ralf Schumacher (Njem/Toyota) 1:12.795 9. Kimi Raikkonen (Fin/McLaren) 1:13.174 10. Nick Heidfeld (Njem/BMW Sauber) 1:15.280 11. Juan Pablo Montoya (Kol/McLaren) 1:12.150 12. Mark Webber (Aus/Williams-Cosworth) 1:12.292 13. Scott Speed (SAD/Toro Rosso-Cosworth) 1:12.792 14. Christijan Albers (Niz/MF1-Toyota) 1:12.854 15. Tiago Monteiro (Por/MF1-Toyota) 1:12.864 16. Christian Klien (Aut/RedBull-Ferrari) 1:12.925 17. David Coulthard (VB/RedBull-Ferrari) 1:13.180 18. Takuma Sato (Jap/Super Aguri-Honda) 1:13.496 19. Nico Rosberg (Njem/Williams-Cosworth) 1:13.506 20. Jarno Trulli (Ita/Toyota) 1:13.787 21. Vitantonio Liuzzi (Ita/Toro Rosso-Cosworth)1:14.041 22. Franck Montagny (Fra/Super Aguri-Honda) 1:16.036 |
![]() |
![]() |
#298 |
Guest
|
najbolje je ispusit poslije kraja vremena 4. poziciju od rubinha ![]() mislim da ce napokon ovo biti jedna utrka u kojj alonso nece pobijedit, mislim da ce biti max 3. jer se renault ne osjeca bas na ovoj stazi ko doma... |
![]() |
![]() |
#299 |
Premium
|
hehe bilo bi vrijeme da ne dode ni do 3 mjesta tako da mu se schumi fino bodovno priblizi i da mozda jos ima sanse za vracanje naslova (sad znam da ovo necu vidjeti ali bas bi bilo najc da rubnes okine schumia na stazi zadnji krug za 1. mjesto ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
Premium
|
efo najc za Massu i Fissichelu sa su uhvatili postolje napokon,,,,, najc sa je Alonso zavrsio izvan postolja a Schumi kao no.1 malo da ga stigne,,,,,, steta za sve one izgubljene bolide u prvom zavoju,,,,, i steta za Ralfa sa mu je bas pred sam kraj bolid otkazao,,,,,,,,, nakon pocetnog sudara,,,,, utrka je bila DOSADNA do samog kraja,,,,,, nista dosta zanimljivoga ,,, , , |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|