|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Kasda, DSL, router/bridge mode, crash
Problem je sljedeći. Došlo vrijeme i kod mene došao ADSL pa uzeo flat. Danas mi poslali onaj korisnički papir, (user name, password i ostalo) i rekli su da će paket sa hardwareom doć kroz koji dan. Imam kod sebe ovo: 1 x Kasda 1 x Komp 1 x LAN/USB kabel I sada sam kreirao konekciju, nravno nakon nekog vremena me izbaci (limited or no conectivity), pa moram sačekat da se ponovo spojim. Evo slika: Kada se spojim, proučavao sam sticky nikako nemogu pristupit Kasdi Kako nisam dobio paket, nemam splinter. Kako utječe manjak splintera na stabilnost, kako KASDI pristupit, čitao sam dosta topica ali ništa konkretno! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Premium
|
splitter utječe na telefon koliko ja znam a ne na internet.. a moj savjet ti je da baciš kasdu u router mode jer je Vista vjerojatno krivac za tvoj problem.. inače vista ima jako puno problema s mrežama uopće pa imaš sreće da ti je ikako i radilo..
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 | |
|
Banned
|
Citiraj:
BTW nadam se da će ovi iz T-Scuma poslat uskoro opremu! |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Spliter razdvaja telefonski signal od dsl-a. Kako ti misliš da će tel. pozivi i dsl istovremeno raditi na istoj žici bez da razdvojiš signal? Ako ti se neda čekat, nabavi spliter od nekog i riješen problem....
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Banned
|
Citiraj:
BTW vidit ću je l' mi prika ima spliter pa ću posudit, šugavi T-Scum |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Dobro kakve veze ima t-com s time da adsl traži spliter da bi radio kako treba? http://en.wikipedia.org/wiki/DSL_filter
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Banned
|
Citiraj:
![]() Ja sam rekao TScum zato što mi nisu još ništa poslali osim papira sam pristupnim podacima pa tako ni modem, spliterr, kabel, i ostale stvari!Nego zanima me kako da pristupim Kasdi, 192.168.x.1 ne radi s tim da sam probao x[1,2] |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kasda je na 192.168.1.1, a ako ne radi, na svom kompu stavi IP na 192.168.1.2.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nemoj, šalji je meni... Ipak i ona nečemu služi... ![]() http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=100897
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|
Banned
|
Evo izgleda da radi, mogu joj pristupit tnx domy_os, što se tiče crasha možemo se dogovorit kad dobijem novi modem za koji dan! |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|