Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.04.2008., 23:51   #1
Srdan
Premium
Moj komp

Srdan's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Memorija

Krepao mi jedan keks Kingmaxa od 1GB DDR800.
Dakle ovako:
Pred par mjeseci u Vemilu sam uzeo 2 takva keksa i sve je radilo super do neki tjedan kada mi se kompjuter počeo resetirati.. to resetiranje je postajalo sve učestalije da na kraju ne bi mogao pokrenuti ni igru a da me ne izbaci van. Opalio sam Memtest86+ i počeo je vrtiti errore. Zatim sam ih stavio pojedinačno i jedan je skroz ispravan a drugi u minuti odvrti stotinu ili tisuću i nešto errora.. više se ne sjećam (u kojem god slotu)

Memoriju sam odnio na garanciju i rečeno mi je da je ispravna, te da dođem po nju i platim 60kn testiranje ispravne robe. Da li je ikako moguće da je ta memorija ispravna?
Identičan sam slučaj imao prije par godina kada mi je krebao jedan 512MB PQI-ov DDR400 keks - kupljena 2 u komadu, radila mjesecima zajedno i onda jedan krepao. Testiran na K8N Neo4-F (tu je bila od kad je kupljena, isto kao i ovaj Kingmax na trenutnoj ploči) i IS7 - pištale, nisu htjele bootat s njima... i u Linksu mi tvrdili da je ispravna i da moram platiti testiranje ispravne robe. Svađao sam se s njima i na kraju dobio novu.
Pošto se trenutno prepucavam s Vemilom oko grafičke već jedno 3mj. više mi je stvarno muka. Što sad? Sutra sam rekao da ću doći po nju i platit, što ako kada dođem doma ne bude radila... a neće osim ako su ju zamijenili s drugom. Da li je moguće da memorija odjednom postane alergična na moju ploču a njima radi?

MBO je Abit AN-M2 ako ima ikakve veze
i kupuju skupe lance

Srdan je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke