![]() |
Memorija
Krepao mi jedan keks Kingmaxa od 1GB DDR800.
Dakle ovako: Pred par mjeseci u Vemilu sam uzeo 2 takva keksa i sve je radilo super do neki tjedan kada mi se kompjuter počeo resetirati.. to resetiranje je postajalo sve učestalije da na kraju ne bi mogao pokrenuti ni igru a da me ne izbaci van. Opalio sam Memtest86+ i počeo je vrtiti errore. Zatim sam ih stavio pojedinačno i jedan je skroz ispravan a drugi u minuti odvrti stotinu ili tisuću i nešto errora.. više se ne sjećam (u kojem god slotu) Memoriju sam odnio na garanciju i rečeno mi je da je ispravna, te da dođem po nju i platim 60kn testiranje ispravne robe. Da li je ikako moguće da je ta memorija ispravna? Identičan sam slučaj imao prije par godina kada mi je krebao jedan 512MB PQI-ov DDR400 keks - kupljena 2 u komadu, radila mjesecima zajedno i onda jedan krepao. Testiran na K8N Neo4-F (tu je bila od kad je kupljena, isto kao i ovaj Kingmax na trenutnoj ploči) i IS7 - pištale, nisu htjele bootat s njima... i u Linksu mi tvrdili da je ispravna i da moram platiti testiranje ispravne robe. Svađao sam se s njima i na kraju dobio novu. Pošto se trenutno prepucavam s Vemilom oko grafičke već jedno 3mj. više mi je stvarno muka. Što sad? Sutra sam rekao da ću doći po nju i platit, što ako kada dođem doma ne bude radila... a neće osim ako su ju zamijenili s drugom. Da li je moguće da memorija odjednom postane alergična na moju ploču a njima radi? :stoopid: MBO je Abit AN-M2 ako ima ikakve veze |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:59. |