|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
ja ti imam ovu http://www.zazz.com.au/images/logispecszoom2.jpg logitech mutimedija elite.. Prezadovoljan sam. Jedina veca ma je to sto nije bezicna i nema osvjetljenje..ali za 180 kn mislim da se totalno isplati.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#8 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Dell Rt7d50... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
imaš jeftinijih svijetlećih u MagazinRS-u čini mi se, i malih, baš kako želiš ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
to da mi svijetli mi je tako bespotrebno i glupo...ionako znam cijelu tipkovnicu napamet i nikad ni negledam u tipkovnicu kad pišem i samo bi mi to svjetlo smetalo pri igrama i sličnome.......ja treba kvalitetnu tipkovicu što manjih dimenzija..i što više gledam to je ultra slim...pogledao sam i ove u magazinRS-u i ako svjetle[najeftinija 180Kn] mogu misliti kako je na njima pisati ili slično... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Imam ja taj ultra flat. Tipke su jako ugodne i tihe, možda je trebao jedan dan da se priviknem na malo drugačiji layout nekih tipki radi smanjenih dimenzija ali generalno je super za te pare.
![]() |
#13 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Logitech internet 250, ja imam 350 i ona ima ove dodatne tipke, dok 250 nema. Sve u svemu; jednostavna, ugodna za korištenje, veliki enter, normalan desni ctrl(nije glupo uvučen), ja super zadovoljan. Košta oko 80kn u Ve-mila. EDIT: Nije internet 250 nego Logitech Deluxe 250, 70kn u ve-mila.
![]() |
#14 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Imam obje, Deluxica mi je bila super u pocetku ali nakon godinu i pol je dosta prozvonila i kao da se ona guma koja amortizira tipke opustila. Sada ju koristi stari, a ja imam Internet 350 vec godinu dana i nisam primijetio nikakav zamor ni da se razglohala, a vec sam ispolirao neke tipke prstima. Preporuka. Obje imaju ocajne nogice, s tima da se Internet 350 puno manje uvija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
eto ipak ostajem sa ultra flat..javim kad kupim tipkalo....inače tu deluxe 250 imam u školi i doista je tipkovnica predobra...samo me nervira jer mi i ona velika....kod mene doista vrijedi što manja tipkovnica to bolja ![]() da bar mogu negdje naći tipkovnicu kao od laptopa..da uopće ni nema numeriči dio... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|