![]() |
Koju tipkovnicu do 150Kn
Koju bi mi tipkovnicu preporučili do 150Kn.
Mrzim velike tipkovnice pa sam si mislio uzeti: ovo Htjeo bi da pri tipkanju bude što tiša tipkovnica i što manja... |
ja ti imam ovu http://www.zazz.com.au/images/logispecszoom2.jpg logitech mutimedija elite.. Prezadovoljan sam. Jedina veca ma je to sto nije bezicna i nema osvjetljenje..ali za 180 kn mislim da se totalno isplati..
|
velika mi je..nevolim kad tipkovnica ima te tipke za zvuk i ostale gluposti koje niakd nekoristim....
|
Ok. Naravno to je stvar osobnog ukusa.. Ja sam se navikao na te tipke i sad da imam tipkovnicu koja to nema, bio bi mi bed.
|
jel ima uopće koja kvalitetnija tipka sa osjetljenjem za nekih 150kn?
|
Koliko ja znam nema, najjeftinije kaj možeš nabavit a da svijetli je saitek, a to je cca 300-350kn ak se ne varam, a za cifru od 150kn bi ti preporučio logitech ultra flat!
|
aaaa...onda nis.:D ova kaj sad imam (neko smeće od itrona, bežično) je odlična za pisanje bar meni jer sam se navikao...samo da nije bežična.:(
|
Dell Rt7d50...
|
kome ti to?
kako je to ružnooooooooo:D |
imaš jeftinijih svijetlećih u MagazinRS-u čini mi se, i malih, baš kako želiš:chears:
|
to da mi svijetli mi je tako bespotrebno i glupo...ionako znam cijelu tipkovnicu napamet i nikad ni negledam u tipkovnicu kad pišem i samo bi mi to svjetlo smetalo pri igrama i sličnome.......ja treba kvalitetnu tipkovicu što manjih dimenzija..i što više gledam to je ultra slim...pogledao sam i ove u magazinRS-u i ako svjetle[najeftinija 180Kn] mogu misliti kako je na njima pisati ili slično...
|
Imam ja taj ultra flat. Tipke su jako ugodne i tihe, možda je trebao jedan dan da se priviknem na malo drugačiji layout nekih tipki radi smanjenih dimenzija ali generalno je super za te pare.
|
Logitech internet 250, ja imam 350 i ona ima ove dodatne tipke, dok 250 nema. Sve u svemu; jednostavna, ugodna za korištenje, veliki enter, normalan desni ctrl(nije glupo uvučen), ja super zadovoljan. Košta oko 80kn u Ve-mila.
EDIT: Nije internet 250 nego Logitech Deluxe 250, 70kn u ve-mila. |
Imam obje, Deluxica mi je bila super u pocetku ali nakon godinu i pol je dosta prozvonila i kao da se ona guma koja amortizira tipke opustila. Sada ju koristi stari, a ja imam Internet 350 vec godinu dana i nisam primijetio nikakav zamor ni da se razglohala, a vec sam ispolirao neke tipke prstima. Preporuka.
Obje imaju ocajne nogice, s tima da se Internet 350 puno manje uvija. |
onda ću zet logijevu klasik i bok.:)
|
eto ipak ostajem sa ultra flat..javim kad kupim tipkalo....inače tu deluxe 250 imam u školi i doista je tipkovnica predobra...samo me nervira jer mi i ona velika....kod mene doista vrijedi što manja tipkovnica to bolja :D
da bar mogu negdje naći tipkovnicu kao od laptopa..da uopće ni nema numeriči dio... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:28. |