|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Problem winfast
imam winfast exeprt tv karticu i kad nes snimim u komp taj fajl kasnije idem otvorit al vidim samo sliku ne cujem nista,ni u winampu ni wmp nema zvuka...jel zna ko u cemu je problem?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
jesi siguran da si sound properties -> recording podesio dobro? aux ili cd_in |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
A naravno kad pokreneš neku drugu datoteku imaš? Ajd ovako, pogledaj u properties od fajla jel ima zvučnog zapisa pa onda dalje kemijaj. Možda nisi u programu naštimao da ti snima i zvuk i sliku nego samo sliku. Možda ti se poklali codeci pa ne dobijaš zvuk...Svašta može biti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
tenks pipl...rijesio sam problem 20 mi nnakon sto sam otvorio topic ![]() ![]() ![]() onaj recording mi je bio "line iN" a ja stavio na stereo mix i sad je sve OK...
![]() Zadnje izmijenjeno od: RAK. 02.04.2004. u 10:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
khm, pazi šta pričaš |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Meni iskreno. Niti prostačenje a još manje omalovažavanje. ![]() Dakle ovo su ti pravila ponašanja na ovom forumu. Detaljnije pogledaj Komentari... [QUOTE] SLUŽBENA PRAVILA PONAŠANJA - izradio Frane Borozan PC Ekspert forum pravila PC Ekspert forum je otvoren za različite teme. Nastojimo ne ponasati se kao diktatori, ali nekim temam moramo stati na kraj. Postujte ova pravila i necete imati problema s hlađenjem (privremeni ban) ili zaleđivanjem. Nakon ovih pravila, "nisam znao" odgovor neće biti dovoljan, uslijedit će privremeni ili permanentni ban. Pravila koja su tu da se postuju: Nema spammanja (besmislen tekst koji vecinom nikoga ne zanima ili nesto reklamira) Ne hranite trollove (ljudi koji namjerno provociraju ostale ljude) Ne floodajte (hrpa besmislenog teksta mjerljiva u stotinama kilobajta) Nema flejmanja (uvredljiv tekst nekom korisniku) Nema reklamiranja profitabilnih firmi Ne postajte ili ne trazite druge da postaju materijal koji je pod copyrightom Nema WAREZa (filmovi, igre, programi, pjesme, serijski brojevi, crackovi) ni u kom obliku, ukoliko se oglusite na ovo biti cete permamentno (u) banani Nastojte imati sigove.... [QUOTE] Da ne kažeš da neznaš zašto će te banat ukoliko se vrlo, vrlo brzo ne ispričaš ljudima ovdje. Ček samo da se pojave naše snage za obranu infantilnosti ![]() Zadnje izmijenjeno od: RAK. 02.04.2004. u 10:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#10 | |
(°_°)