|
![]() |
#751 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Bem ti t-com...dva dana nije radilo, jučer je. Danas sam morao prek OpenDNS-a na forum jer opet ne radi
![]() |
#752 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#753 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
meni malo radi, malo ne također mi već god dana svijetli 1 nova poruka i sve sam pokušavao osim brisanja
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#755 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Jel ovdje radi Quick Replay? Tamo u jednoj temi neće ni Quick ni normal replay |
![]() |
![]() |
![]() |
#756 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Koga vraga ste napravili sa sigovima (opet).
Dobivam neku nakaradno nebuloznu gresku o tome kako mogu imati samo do pet (5) redova siga. Taman sam nabudzio ovu Quadru sa 128MB RAM-a, pa rekoh da to promijenim, kad ono... Pff...
![]() |
![]() |
#757 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Radi, radi. Ne koristiš valjda Firefox 3? S njom ne ide. Citiraj:
Budem to sredio, samo da pošlihtam neke stvari prije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#758 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Trenutno koristim FF 2.0.0.12. Mislim da sam otkrio razlog, u tekstu posta nesmije biti "t f t p". Ovo sam namjerno ovako napisao, znači zanemari razmake, niti u linku. Čim je zajedno onda baca errore. |
![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
Pink Floyd fan
|
Da li ste skužili što je sa Quick replay, Edit i FF3? Kažete da je do FF3, ali sve baš sve ostale stranice rade i forumi (dobro nisam probao na jako puno foruma). Kad se u IE otvori Edit i taj link iskopira u FF3 onda radi. Što ćemo ako problem ostane u FF3 final?
![]() |
#761 |
Administrator
|
A gle, FF3 je još u beti tak da jedino ostaje da sačekamo finalnu verziju pa vidimo. Horza kaže da je 99% siguran da je do FF a ne foruma, a uostalom mislim da ima i važnijih stvari od debugiranja beta verzije browsera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#762 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#763 |
Administrator
|
A gle, kada izađe, a kojim slučajem problem ostane - onda budemo to riješili. Koliko sam skužio Horzu stvar nije nimalo jednostavna a dotiče se izravno koda u samom browseru ili koda u samom vbulletu. A niti jedno niti drug nama nije *dostupno*. Zadnje izmijenjeno od: tor. 21.02.2008. u 20:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#764 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
uff,ja se dugo nisam uopće mogao ulogirat,sinoć sam pokušavao negdje do 22h al nikako,evo tek večeras sam probao opet i uspjeo. zasad mi je sve 5 i ono najbitnije,forum mu je puuuno puuuno brži nego stara verzija. ono mi je znalo kilavit po minutu na učitavanju stranice ili slanju odgovora,ovaj to otvara normalnom finom brzinom i to me čini happy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#765 |
Administrator
|
Da, ne bi čovjek vjerovao ali t-com i Iskon (za duo linije ne znam) su koma, po pitanju dns-a i refreša. Kontaktirao sam njihovu tehničku podršku i "obećali su da će poduzeti sve da riješe problem". A koliko vidim i dalje ekipa ima problema s upadom na forum zbog njih. U tavoj situaciji teško je i razlučiti što je bug na novom serveru, a što je do dns-a. A recimo Vodatel i Voljatel, koliko znam za sad, rade besprijekorno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#766 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#771 |
Administrator
|
http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=741 Edit; proširena je opcija My Comp, no zbog određenih problema još nije postala aktivna, vide se samo stara polja. Dodano je polje za upis monitora i napajanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#773 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
obrisao svih 100 i kusur PMova, i neka 2-3 nova sto su blinkala... ali ih nije bilo na popisu naravno no dobro, doci ce valjda PM na svoje kroz 24h, mozda T-com zeza, tko ce ga znati ![]() EDIT: zasto ne radi mail dojava?
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 21.02.2008. u 22:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#774 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ne radi mi edit, kad upisem neki tekst u edit kucicu odlogira me iz pce, a post ostane nepromijenjen koristim ff 2.0.0.12 ako to sta znaci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#776 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Zašto ne šalje sve napisane poruke na RSS. Primjerice gledam na forumu da je napisano 20 novih postova, a na RSS dođe možda 7. A stvar je još gora sa obavještavanjem mailom pratećih tema. Mailovi nekad niti ne dođu, a nekad kasne po par sati. I mail i RSS mi se osvježavaju svakih 15 minuta. Edit. Evo od 02:49 do sada je napisano 12 novih postova, a na RSS sam dobio samo 2 U 03:41 napisan je novi post na temi koju pratim: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=97204 a na mail još nije stigla obavjest. Prošlo je već 52 minute. Pa barem sada u 4 ujutro nije server zagušen.
![]() |
#777 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Imam problema sa sigom. Htio sam ga editirati i nece mi primiti promjene. Napise kao da je preveliko. Reko ok. maknem SVE osim gumbica i opet kifla. Pobrisem sve, sejvam u notebok, sajvam prazan na forumu, pastam na forum i opet nista. nece. Uredno je radilo do sad? WTF? |
![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
WTF, ni edit ne radi ?! Upravo ovo pisem 4 put ![]() uglavnom evo koda od siga, pa mozda neko vidi gresku. Jos jednom isprika na dupolom postu, al eto nisam ja kriv. |
![]() |
![]() |
![]() |
#779 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Onu sliku buš moral smanjiti jer je preko 50KB ![]()
![]() |
#780 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Ukoliko imate problema s pisanjem novih poruka
Pozdrav ljudi, pošto nam se u zadnje vrijeme javilo poprilično puno ljudi sa problemima u pisanju novih poruka, editiranju starih, itd, mislim da bi bilo okej da javimo zašto je tomu tako. PROBLEM: server javlja "Method not implemented" grešku kada pokušavam spremiti novu poruku ili urediti postojeću ili bilo što slično. RJEŠENjE: please pregledajte što ste napisali. stvari poput npr. pathova do boot (dot) ini datoteke ili neka putanja do nekog file-a nisu dozvoljene. i mislim da je to zapravo rješenje svih problema vezanih za ovu tematiku ![]() OBJAŠNjENje: Naime, tijekom posljednjeg upgrade-a smo, imeđu ostalog, nadograđivali i sigurnost, među ostalim i firewall koji štiti naš web server. "Firewall" u sebi sadrži pravila koja filtriraju sav promet koji dolazi do servera i time spriječava hrpetinu file inclusion, sql injection i ostalih napada kojima je server svakodnevno izložen. Koliko nam je to bitno, govori i statistika. Prije implementacije ovog firewalla (brijem da negdje krajem 2006.) imali smo po nekoliko upada na server godišnje, a nakon toga ni jedan. Zašto ne maknemo problematične filtere? Jer su nam potrebni. Trenutno su stranice PCE-a pisane prilično sigurno i onak... robusno i do sada smo si mogli dozvoliti isključivanje ovih filtera. Tijekom ove godine namjeravamo dodavati neke nove stvari koje su temeljene na jednom odličnom bloatware-u, koji ima popriličan broj sigurnosnih propusta. Naša je procjena da bi nam bilo manje isplativo odreći se te aplikacije ili joj ispravljati propuste, nego pojačati sigurnost na nivou firewalla. Ovo kao nuspojavu ima i činjenicu da određene fraze, nazivi, itd. ne prolaze kroz post na forumu. Znam da je malo bezobrazno ovo reći, ali istu stvar je moguće napisati na sto načina, pa please napišite ono što vam se čini problematičnim na neki drugi način. (ako možemo pisati stvari poput "yeby se" i na slične načine obilaziti filtere, onda mislim da ni ovo neće biti problem). (tor, mislim da bi nam dobro došao neki partizanski smajlić, ili neka fora parola ili nekaj takvo)
![]() |
|
|