|
![]() |
#1 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Antivirusni problem
Nakon što sam formatirao disk i snimio sve što treba odlučio sam staviti Norton AntiVirus 2004. Pokrenuo sam instalaciju Nortona i izbacilo mi je neku grešku nakon čega sam prekinuo instalaciju. Tada sam ponovno želio instalirati ali mi više nije htjelo instalirati program. Piše mi ovo Norton AntiVirus 2004 Professional installation has failed. Do you want to try install again? Tada imam opcije Retry i Cancel ali kad pritisnem Retry ništa se ne događa. Mogu pritiskati 2 sata i ništa. Kako se riješiti onoga kad mi se kod startanja Windowsa pojavi onaj prozor koji traži neki program kojeg nema (ono s Browse). U ovom slučaju Synlnch.exe? :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Program mozes naci tako sto ces pregledati startup dir u start meniju pa u registriju.... ili skines Mlinov StartUp. Nortona probaj rucno u potpunosti ukloniti sluzbenim uputstvom. Cak su se potrudili sloziti reg file kaj ce maknuti registry postavke ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Hvala na pomoći. Uspio sam uz malo prčkanja po registryju. Onaj Mlinov program za start up je dobro došao za neke druge stvari. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|