|
|||||||||||
|
|
#11492 |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
|
#11494 |
|
Strichek Moderator
|
01.02 Lista za Žderonje: Tor Rak Jeltz Daddy vga killer Fleks Wolverine Zunzara Hamm Hammova bolja polovica Mad_Duke - Nakon preko pol godine! MAHER Buljo Mental Komek (ak može papat) -> pica odlučila doć nakon skoro 1 god izbivanja. ![]()
|
|
|
#11496 |
|
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
ok moguće da se i ja pojavim , al nemojte previše računat na to. još kad bi znal di trebam ić..... (neda mi se čitat cijela ova biblija, pročital sam zadnjih 5-6 strana i niš konkretno nisam našal)
|
|
|
#11497 |
|
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Žalit ću se (upravi Vodovoda valjda), ovi lokalni (ST) nikako da se organiziraju il mi nisu prijavili ,a za ekipu ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#11498 |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Bakina kuhinja ti je tu: http://my.opera.com/Amdejac/albums/show.dml?id=120944 Za klopu smo popunjeni (jedino ako Komek ne bude jeo) jer smo računali do 15 ljudi ali možeš doć lokat i družiti se sa bandom ![]() Je*iga, 10 dana prije sam bio stavio obavijest za Ždere...
|
|
|
#11500 | |
|
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#11502 |
|
Super Moderators
|
|
|
|
#11506 |
|
Guest
|
|
|
|
|
#11508 |
|
Super Moderators
|
Ja sam nažalost morao ranije otići, taman kad se Sisa zalaufao a bar je njega zanimljivo slušat ![]() A taman mi se frga otvorila. Bilo je ok. vadio se 'ardver na sve strane...admin se kurčio IBM lapom, Zunzara Skype mobom, Buljo je sitnoj dječici iz škole popalio Eee šatro-lap... Kao što sam rekao čak je i Sisa navratio, Zed, Mrkonja, Matesonik...Vuco-pica i Bugica su markali. Rak se nije pojavio. Upoznali smo i neke nove Ždere, nadam se da im je bilo ok. Snage reda su isto navratile ali su bile na dijeti (osim kaj mi je maznuo pol bečkog )Vajn gulaš mi je bio super ![]() Mitz-nadamo se da te budemo vidjeli na sljedećem okupljanju ![]()
|
|
|
#11509 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
|
|
|
#11510 |
|
WiFiHr member
Datum registracije: Jun 2006
|
Evo stigao i ja do Vrbovca nakon kaj sam ostavil Jelca i Bulju.Bilo je ok ko i uvijek.AMD je poslikal sav hardware pa cekamo slikice. Bulji je valjda falila Bugica jer je mene slatal po nogi u autu ![]() Cuj vozim ga vec 6 mjeseci u autu,valjda bu sad manje trosil.Ispada da si ti meni napravio uslugu. ![]()
|
|
|
#11511 |
|
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Bilo super evo i slika kaj sam ja slikao par komada ![]() evo: http://www.imagesforme.com/show.php/...re034.jpg.html ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() E da daddy bas si pica. Kaj si isao pobrisat one svoje fotke. Nemoras se sramit svoga tjela... Zadnje izmijenjeno od: Fleks. 01.02.2008. u 23:16. |
|
|
|
|
|
#11512 |
|
Strichek Moderator
|
Bilo je čist fajn Samo sam se ovaj put utovio podosta, nisam količinski pojeo kak inače znam ali sam zato bio KRCAT!A za slike... Hahaha Fleks onu oću sliku od daddya ![]() Btw. Onaj Eeeeeee je okupio lijep broj ljudi oko sebe ![]() P.S. Zunzara fala na prijevozu, i bugica bez brige nisam ga dirao po nozi. ![]()
|
|
|
#11513 |
|
JDM
|
Daddy je pobrisao onu svoju sliku. Lik je ispao smrad. |
|
|
|
|
|
#11514 |
|
Premium
|
ja dosao doma i opet isao jest,inace bilo je super,jedino moramo nekak bolje pive organizirat od zuja ,inace fleks zakon slike ispale,pogotovo robocop mode ,nisam ni skuzio da nas je gledaoKADA CEMO OPET???? |
|
|
|
|
|
#11515 |
|
JDM
|
pa fakat bi mogli to malo cesce ovak. Kak smo prije znali.... ![]() |
|
|
|
|
|
#11517 |
|
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Znaci put prema kuci u autu je bio zivotopisan. Od sisove zaglavljene glave u prozoru auta, preko pipkanja preko genitalija i upitnih poljubaca.Pa si vi sada mislite.Znaci tri (ajmo rci) muskaraca i jedna (pa djeluje tako) zena (love ya LB).Klopa sve u svemu OK, najeo sam se. Jeltz, pa da je dosao dan da nisi do fajrunta ostao, ju ou mi ![]() |
|
|
|
|
|
#11518 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
|