|
![]() |
#11492 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#11494 |
Strichek Moderator
|
01.02 Lista za Žderonje: Tor Rak Jeltz Daddy vga killer Fleks Wolverine Zunzara Hamm Hammova bolja polovica Mad_Duke - Nakon preko pol godine! MAHER Buljo Mental Komek (ak može papat) -> pica odlučila doć nakon skoro 1 god izbivanja. ![]()
![]() |
#11496 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
ok moguće da se i ja pojavim , al nemojte previše računat na to. još kad bi znal di trebam ić..... (neda mi se čitat cijela ova biblija, pročital sam zadnjih 5-6 strana i niš konkretno nisam našal)
![]() |
#11497 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Žalit ću se (upravi Vodovoda valjda), ovi lokalni (ST) nikako da se organiziraju il mi nisu prijavili ![]() a za ekipu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11498 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Bakina kuhinja ti je tu: http://my.opera.com/Amdejac/albums/show.dml?id=120944 Za klopu smo popunjeni (jedino ako Komek ne bude jeo) jer smo računali do 15 ljudi ali možeš doć lokat i družiti se sa bandom ![]() Je*iga, 10 dana prije sam bio stavio obavijest za Ždere...
![]() |
#11500 | |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#11502 |
Super Moderators
|
![]() |
#11506 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#11508 |
Super Moderators
|
Ja sam nažalost morao ranije otići, taman kad se Sisa zalaufao a bar je njega zanimljivo slušat ![]() A taman mi se frga otvorila. Bilo je ok. vadio se 'ardver na sve strane...admin se kurčio IBM lapom, Zunzara Skype mobom, Buljo je sitnoj dječici iz škole popalio Eee šatro-lap... Kao što sam rekao čak je i Sisa navratio, Zed, Mrkonja, Matesonik...Vuco-pica i Bugica su markali. Rak se nije pojavio. Upoznali smo i neke nove Ždere, nadam se da im je bilo ok. Snage reda su isto navratile ali su bile na dijeti (osim kaj mi je maznuo pol bečkog ![]() Vajn gulaš mi je bio super ![]() Mitz-nadamo se da te budemo vidjeli na sljedećem okupljanju ![]()
![]() |
#11509 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#11510 |
WiFiHr member
Datum registracije: Jun 2006
|
Evo stigao i ja do Vrbovca nakon kaj sam ostavil Jelca i Bulju.Bilo je ok ko i uvijek.AMD je poslikal sav hardware pa cekamo slikice. Bulji je valjda falila Bugica jer je mene slatal po nogi u autu ![]() Cuj vozim ga vec 6 mjeseci u autu,valjda bu sad manje trosil.Ispada da si ti meni napravio uslugu. ![]()
![]() |
#11511 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Bilo super evo i slika kaj sam ja slikao par komada ![]() evo: http://www.imagesforme.com/show.php/...re034.jpg.html ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() E da daddy bas si pica. Kaj si isao pobrisat one svoje fotke. Nemoras se sramit svoga tjela... Zadnje izmijenjeno od: Fleks. 01.02.2008. u 23:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11512 |
Strichek Moderator
|
Bilo je čist fajn ![]() A za slike... Hahaha Fleks onu oću sliku od daddya ![]() ![]() ![]() Btw. Onaj Eeeeeee je okupio lijep broj ljudi oko sebe ![]() P.S. Zunzara fala na prijevozu, i bugica bez brige nisam ga dirao po nozi. ![]()
![]() |
#11513 |
JDM
|
Daddy je pobrisao onu svoju sliku. Lik je ispao smrad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11514 |
Premium
|
ja dosao doma i opet isao jest,inace bilo je super,jedino moramo nekak bolje pive organizirat od zuja ![]() ![]() KADA CEMO OPET???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11515 |
JDM
|
pa fakat bi mogli to malo cesce ovak. Kak smo prije znali.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11517 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Znaci put prema kuci u autu je bio zivotopisan. Od sisove zaglavljene glave u prozoru auta, preko pipkanja preko genitalija i upitnih poljubaca.Pa si vi sada mislite.Znaci tri (ajmo rci) muskaraca i jedna (pa djeluje tako) zena ![]() Klopa sve u svemu OK, najeo sam se. Jeltz, pa da je dosao dan da nisi do fajrunta ostao, ju ou mi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11518 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11520 |