|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() Imam tarantulu i programirao sam je i sve to ali help kad palim pilu ne mogu uci u bios jednostavno je ne prepoznaje!!! apsolutno nista ne mogu sa njom dok ne udem u windowse pomagajte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
probaj u biosu staviti legacy support ili keyboard usb allow uglavnom tak nes a ak nece onda uzmi tipkalicu za 7kn i udji u bios ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Chaotic
Datum registracije: Jun 2007
|
Moraš ući u BIOS i namjestiti da podršku za USB tipkovnicu pruža BIOS, a ne OS. U AwardBIOS-u ta se opcija nalazi pod Integrated Peripherals i izgleda ovako: Jedini je problem što moraš kupiti PS/2 tipkovnicu da bi uopće ušao u BIOS, pošto je USB tipkovnica ako se ne varam po defaultu podržana preko OS-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Uzmi si onaj prelaz sa USB na PS/2 i to je riješeno. Ako ti onda tipkovnica nepodržava fićure svejedno si ga nabavi za slučaj kad moraš ući u bios. Lako i bezbolno
![]() |
#5 |
Registered User
|
Sve mi je namjesteno u biosu ali vidis to da stavim na na bios da pruza tipkovnicu to bi moglo pomoc sad cu vidjeti pa se javim. Jos jednom hvala. Tipkovnica je luda skroz i vjerujte vrijedi te pare 670 kn ali samo ako igras zahtjevne igre gdje se koristi masu tipki za oruzja i tako te stvari. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Ej ja probo sve i nemam u biosu tu opciju da mi usb pruza bios neznam sta vise jedino ono da stavim usb na ps/2 ali ona ima 2 usb a to znaci da je jedan iskljucivo za nju a jedan zaro jer ima periferija po samoj tipkovnici. Probam ja tako onda!!! GABRE nije ti back light. Ali je cudo samo sto moras imati na mbo opciju kao sto kaze i kao sto se vidi ta opcija u postu iznad da stavis na tu op. da ti usb pruza bios a ne os!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|